Specialist Marketing Iasi

No Comments

Specialist Marketing | Specialist Marketing Iasi0725 763 311

Specialist marketing dispus să-și depășească limitele

Cine suntem noi?Servicii de Marketing On-Line

SeoAdwords.ro, companie aflată în topul serviciilor de marketing online si programare web în România, și-a făcut loc între liderii din industrie grație unui model de a face afaceri bazat pe integritate și caracter. Model de business creat și implementat de fondatorul acestei companii, Marian SEO, și transmis mai departe celor 70 de angajați. Cheia stă în oameni. La SeoAdwords.ro, ei se numesc super-eroi. Pentru că, în contextul potrivit, oamenii obișnuiți capătă puteri supranaturale!

 • Scopul nostru este să contribuim la o schimbare majoră a mediului de afaceri din România, prin puterea marketingului online. Produsele SeoAdwords.ro poartă garanția calității, iar serviciile pe care le oferim poartă amprenta onestității și promptitudinii. 
 •  Misiunea noastră este ca firmele si colaboratorii noștri să își atingă potențialul maxim, să devină adevărați super-eroi, prin crearea unui mediu propice de creștere și dezvoltare personală.

SeoAdwords.ro are o experiență de 14 ani în domeniul furnizării de servicii seo si marketing online, timp în care a stabilit relații solide cu peste 500 de furnizori din întreaga tara sau lume lume. Oferta de servicii SEO, social media marketing, publicitate online și campanii Google Ads cuprinde peste 10.000 de operatii de seo si online marketing efectuate , regăsite pe site-ul www.SeoAdwords.ro. Grupul Digital Advertising are o cifră de afaceri de peste 6 milioane de euro pe an.

La SeoAdwords.ro, cu toții suntem pasionați de utilaje, iar echipa noastră este pe cât de numeroasă, pe atât de diversă. Avem colege care iubesc shopping-ul, drumețiile sau serile de jocuri. Programatorii si specialistii marketing sunt îndrăgostiți de tehnologie, fotbal, muzică și, bineînțeles, motoare puternice. Doar lucrăm în domeniu, nu-i așa? Super-eroii SeoAdwords.ro sunt plini de viață și prietenoși. Ai grijă, vei deveni unul de-al nostru de îndată ce vei trece pragul companiei.

Suntem o familie și ne comportăm ca atare. Vom face tot posibilul să te integrezi rapid în super-echipa noastră, iar procesul de învățare să fie cât mai facil. De-abia așteptăm să învățăm lucruri noi de la tine și să facem treabă bună împreună!

Pe cine căutăm?

Specialist Marketing înseamnă că ești un profesionist în domeniu, cunoști îndeaproape strategii de marketing și le-ai implementat cu succes. Ești o persoană deschisă către nou, talentată și inovatoare. Vei contribui activ la dezvoltarea companiei Digital Advertising și ne vei ajuta să atingem noi orizonturi de performanță.

Vei fi responsabil de modul în care imaginea și brand-ul companiei sunt prezentate clienților noștri și, bineînțeles, viitorilor clienți SeoAdwords.ro. Vei crea strategii de promovare a produselor și serviciilor SeoAdwords.ro și le vei pune în practică. Vom fi alături de tine pentru a transpune în realitate ideile tale și pentru găsi împreună cele mai bune soluții.

Trebuie să ai experiență în marketing și să fii un adevărat specialist în domeniu. Proiectele tale anterioare trebuie să vorbească de la sine. Trebuie să fii pasionat de tot ce înseamnă marketing, PR și publicitate și să fii eficient în tot ceea ce faci. Ne așteptăm să ai la degetul mic marketing-ul online și să fii bun prieten cu email marketing-ul. Ajută dacă nu ești străin de Microsoft Excel și Photoshop.

Este important să fii o persoană deschisă și flexibilă, pentru că la SeoAdwords.ro punem accent pe comunicare și pe inter-relaționare fructuoasă. Căutăm un coleg proactiv, ambițios și harnic, orientat către rezultate și succesul echipei. Vrem să fii analitic, organizat și atent la detalii, precum și responsabil și echilibrat. Te încurajăm să ai inițiativă și îți acordăm toată libertatea să îți pui ideile în practică.

Căutăm un coleg experimentat, de la care avem ce învăța, astfel încât întreaga echipă de marketing să ajungă la cel mai înalt nivel valoric. Totodată, ne bazăm pe potențialul tău de creștere și suntem dornici să îți fim alături în procesul de învățare și acomodare. Tu trebuie doar să fii bun în ceea ce faci, să ai aptitudini bune de marketing și înclinații către crearea de conținut atractiv și inovativ.

De ce avem nevoie de tine? Pentru că vrem să fim cei mai buni în domeniu, să ne creștem prezența pe piața de utilaje și să dezvoltăm această echipă minunată de super-eroi!

Doar în ultimul an, ni s-au alăturat 30 de profesioniști, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor. Așa că vrem să continuăm acest trend de dezvoltare, iar TU ești o componentă esențială în drumul nostru spre succes!

5 MOTIVE PENTRU A-ȚI DECIDE ACUM VIITORUL

Dragă viitor coleg, acesta nu este un simplu anunț de angajare. În cele ce urmează, îți voi vorbi despre beneficiile și responsabilitățile care vin la pachet cu poziția de Specialist Marketing al SeoAdwords.ro și, bineînțeles, vei afla de ce SeoAdwords.ro este locul ideal pentru tine. Locul în care să îți pui cel mai bine în valoare expertiza și, totodată, locul în care să te dezvolți personal.

1. Ai intrat într-o rutină apăsătoare și simți nevoia de schimbare.

Ai planuri mărețe, dar și visuri pe care le-ai pus parcă pe pauză? Sau poate, momentan, lucrezi într-un mediu care te constrânge și te ține captiv într-o rutină apăsătoare. De ce să nu faci un pas important înspre realizarea obiectivelor grandioase pe care ți le-ai stabilit de atâta timp? De ce să nu îmbrățișezi schimbarea și să ieși din zona de confort, pentru un viitor mai bun? Pentru viitorul tău mai bun.

2. SeoAdwords.ro promovează și recompensează performanța.

SeoAdwords.ro este o companie care pune accentul, mai mult decât orice, pe împlinire. Este un termen care poate fi explicat în multe feluri, dar pentru noi înseamnă fericire. Știm, e un cuvânt mare, dar nu îl spunem cu lejeritate. Pentru a obține această stare de bine, este nevoie de muncă și este nevoie de implicare. Tu trebuie să fii foarte bun în ceea ce faci și să ai ambiția de a deveni cel mai bun! Să nu faci compromisuri și să fii o persoană integră, perseverentă și deschisă la provocări.

3. Te-ai decis ca visurile tale să devină realitate și ai nevoie de susținere.

Noi te vom încuraja să îți duci la îndeplinire planurile și te vom sprijini, pentru că știm că ești expert în domeniu și avem încredere în tine. Îți înțelegem nevoia de libertate, așa că vei avea un program flexibil și suficient spațiu de manevră pentru a-ți implementa proiectele. Nu va trebui să obții zeci de aprobări sau să completezi „n” rapoarte. Și nu vei avea nevoie de acceptul a zece manageri pentru a face asta. Atâta timp cât visurile tale de creștere coincid cu cele ale companiei, poți conta pe noi!

4. Vrei să te dezvolți personal și să devii cel mai bun în domeniu.

SeoAdwords.ro îți înțelege nevoia de creștere în carieră și de dezvoltare personală. Te încurajăm să îți atingi potențialul maxim și te sprijinim în acest sens. Îți oferim cursuri de perfecționare în domeniile tale de interes, îți punem la dispoziție platforme dedicate de învățare și îți dăm posibilitatea să-ți pui în aplicare planurile. Te răsplătim pe măsura muncii tale, iar cultura organizațională a companiei este orientată către recompensarea ta!

5. Îți dorești un echilibru între carieră și familie.

Cu toții avem nevoie de stabilitate, predictibilitate și siguranță. Sunt elementele cheie ale unui loc de muncă în cadrul SeoAdwords.ro. Aici, îți poți construi o carieră de succes, aici îți poți clădi viitorul. Credem în echilibru între mediul de lucru și timpul tău, petrecut cu familia și prietenii. Pentru că avem aceleași valori ca și tine. Punem preț pe caracter, pe excelență și recompensă.

Acum, că ne cunoaștem mai bine și rezonezi cu felul nostru de a fi, te invit să intrăm în detalii și să ne convingem că acest job e făcut pentru tine.

Ce competențe trebuie să ai?

Experiență. Trebuie să fi lucrat minimum 2 ani în domeniul marketing-ului online, pentru că aici este viitorul, iar inovația ne definește.

Cunoaștere. Trebuie să lucrezi cu programe și mijloace dedicate de marketingSeoAdwords.ro, SeoAdwords.ro, Google Analytics, Google Tag Manager – pentru că sunt cele mai la îndemână instrumente de dezvoltare.

Creare conținut. Copywriting-ul este esențial în domeniul nostru, așa că trebuie să fii un adevărat maestru al cuvintelor și un matematician când vine vorba de strategii de atragere a cititorilor.

Producție media. Creăm mai mult decât conținut text și ne bazăm foarte mult pe imagine, de aceea este esențial să ai cunoștințe de editare foto/video și să fii familiarizat cu Adobe Photoshop și Adobe Premiere.

Comunicare. Suntem un departament dinamic, vivace și expansiv. Ne exprimăm liber și ne dăm frâu liber imaginației. Suntem creatori, deci spirite libere. Ne așteptăm să ai aceeași deschidere.

Ce obiective de marketing o să ai?

 • 200 
  de cereri calificate generate pe trimestru 
 • 30%
  dintre clienții noi să ne devină clienți fideli
 • 15.000de noi urmăritori pe social media
 • 1,5%procentul de succes de la vizitatori la lead
 • 5
  apariții în mass-media pe lună pentru brand-ul reprezentat
 • 3 din 10
  constructori sau agricultori să cunoască brand-ul reprezentat
 • 100%
  fericirea colegilor alături de care vei lucra

Ce responsabilități o să ai?

 • Vei coordona campanii dedicate unui anumit brand și vei pregăti materiale de promovare
 • Vei crea content și vei dezvolta strategii de promovare a produselor și serviciilor SeoAdwords.ro în social media
 • Vei crește brand-ului, asta înseamnă că vei realiza analize SWOT și vei coordona sesiuni de brainstorming
 • Vei cerceta piața de utilaje și atașamente, vei stabili criterii de performanță și vei fi la curent cu tot ce mișcă în CRM
 • Vei fi responsabil de managementul clienților existenți, vei desfășura campanii specifice lor și vei organiza evenimente de profil
 • Vei întocmi rapoarte, vei examina indicatorii de performanță și vei interpreta date specifice activității de marketing

Key Performance Indicators

 • Număr de cereri generate
 • Număr de vizitatori pe site
 • Procent de succes între vizitatori și lead
 • Procent de fidelizare a clienților
 • Număr de apariții în mass-media
 • Market share

10 fundamente ale culturii SeoAdwords.ro:

 • Fiecare super-erou împărtășește viziunea companiei
 • Valorile SeoAdwords.ro sunt esențiale pentru fiecare super-erou
 • Recrutăm oameni care au potențial să devină super-eroi
 • Crearea unui context în care oamenii să devină super-eroi
 • Super-eroii au nevoie de independență și de flexibilitate
 • Ne setăm obiective nerezonabile
 • Întâlniri de planificare și prioritizare
 • Celebrarea victoriilor
 • Obiceiuri și tradiții
 • Contribuție și voluntariat

Aplică acum în 5 pași simpli

Iar acum, dacă încă ești interesat și îndeplinești toate criteriile pe care ți le-am prezentat și vrei să contribui la dezvoltarea și transformarea SeoAdwords.ro, iată ce trebuie să faci în continuare:

1. Completează formularul printr-un click pe butonul ”Aplică acum”.

De ce este nevoie să completezi acel formular? Deoarece sunt foarte multe persoane care aplică și nu au nicio legătură cu acest job. Noi nu ne dorim oameni care nu se potrivesc și nu se pliază pe valorile companiei. Totodată, sunt luate în considerare doar persoanele care aplică pe site-ul nostru.

2. Dacă CV-ul tău ne-a impresionat, o să trecem la următoarea etapă, în care îți vom adresa întrebări mai detaliate.

Vrem să fim siguri că acest rol ți se potrivește și, de aceea, în această etapă o să te rugăm să completezi un scurt chestionar.

3. Dacă ai trecut și de etapa cu numărul 2, trecem la pasul următor. Acest pas presupune un interviu prin Skype, cu o colegă de la HR.

4. Dacă ai trecut și de etapa cu numărul 3, trecem la pasul următor. Acest pas presupune un interviu față în față, la sediul firmei noastre.

5. Ultimul și cel mai important pas este să găsim o soluție prin care ambele părți să fie mulțumite. Tu să fii mulțumit din punct de vedere financiar și personal că faci parte din cea mai faină echipă, iar noi să fim mulțumiți că am găsit persoana potrivită care să ne ajute să ducem compania la următorul nivel de performanță!

Summary

Specialist Marketing Iasi

Specialist Marketing Online Iasi

Sending
User Review
0 (0 votes)

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment