Specialist Google AdWords

No Comments

Cauți un Specialist Google AdWords?

Ai ajuns în locul potrivit. Sunt certificat în managementul campaniilor Google AdWords și mă ocup de creșterea afacerilor mici prin campanii de promovare. Vrei să afli cum îți poți crește afacerea printr-o campanie Google AdWords?

Ce este Google AdWords?

✔

 Este serviciul de publicitate online oferit de Google, prin care poți să atragi noi clienți și să îți crești afacerea.

✔

Este cel mai eficient instrument de promovare online, în prezent, prin care poți aduce vizitatori pe website direct interesați de produsele sau serviciile tale.

✔

 Campaniile Google AdWords se bazează în mare parte pe plata per click, adică plătești atunci când anunțurile tale primesc clicuri.

✔

 Ești pregătit să vezi cum te poate ajuta o campanie Google AdWords să îți crești afacerea și să ai mai mulți clienți chiar de maine?t

De ce sa alegi CAMPANII GOOGLE ADS cu Mariann SEO?

✔

 Sunt specialist în administrarea campaniilor PPC (Pay-per-click), cu focus pe Google AdWords, cu o experiență practică de peste +2 ani.

✔

 Sunt certificat Google AdWords și am know how-ul necesar pentru a livra campanii cu focus pe rezultate pragmatice.

✔

 Colaborez cu o agenție de top de marketing online din București: www.SEOADWORDS.RO

✔

 Am gestionat bugete de peste 100.000 euro în campanii de performance marketing.

✔

 Sunt disponibil online aproape 20/7, pentru asistență și consultanță.

Trafic Platit vs. Organic SEO

✔

 Traficul plătit – provine din campaniile Google AdWords, prin afișarea reclamelor text sponsorizate în Google, prin Bannere pe Display sau Youtube și multe alte soluții eficiente de a genera trafic.

Poți obține trafic plătit bine targetat, începând de mâine. Ești pregătit să afli cum te poate ajuta Google AdWords?

✔

 Traficul organic – generat din rezultatele organice indexate de către motorul de căutare Google.

Acest canal poate avea un impact major în volumul de trafic, dacă se exploatează la potențialul lui prin eforturi de SEO.

Cauți un Specialist Google AdWords?

Ai ajuns în locul potrivit. Mai jos găsești abordarea mea, în ceea ce privește procesul de management al campaniilor Google AdWords. Vrei să afli cum poate fi aplicată la tine și cum îți poți crește afacerea printr-ocampanie Google AdWords?

CAMPANIE GOOGLE ADS

1. ANALIZĂ CAMPANIE GOOGLE ADS

Înțelegerea profundă a nevoii de promovare a Business-ului prin Google Ads și a obiectivelor de marketing, piețe abordate și tipologia clienților, a produselor și serviciilor.E

2. PLANIFICARE CAMPANIE GOOGLE ADS

Research cuvinte cheie și planificare la nivel strategic și tactic a campaniilor și activităților de Google Ads, colrelate cu KPI de Marketing și Business.C

3. STRATEGIE CAMPANIE GOOGLE ADS

Crearea strategiei de promovare a unui business prin intermediul campaniilor de Google Ads într-un mod eficient, Bugete, Canale de Comunicare, KPI, Mesaje, Abordari, Tipuri de Campanii.

SERVICII PPC CAMPANII GOOGLE ADS

6. REZULTATE CONVERSII CAMPANIE GOOGLE ADS

Analiză rezultate în corelație cu gradul de satisfacție a KPI’lor setați. Măsuri de corecție a abaterilor negative. Ajustare Obiective SMART pentru perioada următoare. Dacă rezultatele nu sunt satisfăcătoare, atunci se repetă procesul again, again and again.D

5. OPTIMIZARE CAMPANIE GOOGLE ADS

Măsurare și îmbunătățire a rezultatelor, atât calitativ cât și la nivel cantitativ, pentru a facilita optimizarea la nivel strategic și tactic a campaniilor Google Ads, cu ajutorul lu’ Google Analytics.D

4. IMPLEMENTARE CAMPANIE GOOGLE ADS

Definirea mesajelor de comunicare eficiente pentru atingerea obiectivelor și construirea corecta a campanilor de Google Ads: Search, Display, Remarketing, DSA, Dynamic, Call-Only, Branded.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment