SPECIALIST GOOGLE ADWORDS – SPECIALIST PPC – SPECIALIST SEO 0725 763 311

No Comments

SPECIALIST GOOGLE ADWORDSSPECIALIST PPCSPECIALIST SEO

Specialist Google ADS PPC și SEO

Digital Advertising este o agenție digitală specializată PPC, care lucrează cu mărci de consum în domeniul sănătății și frumuseții direct către spațiul de comerț electronic. Abordarea noastră bazată pe rezultate reunește designul web, strategiile de conținut, publicitatea Facebook și alte strategii de creștere progresivă, după cum este necesar.

Ne bazăm în spațiul de lucru incredibil Huckletree din White City (gândiți-vă la cursuri de marketing, o iurtă de meditație, evenimente de inspirație și un mediu de lucru distractiv) și suntem cu toții motivați de pasiunea noastră de a oferi rezultate clienților noștri.

Specialist PPC specificatii

Se preconizează că PPC & SEO conduce performanța brandurilor de sănătate, frumusețe și modă cu care colaborăm

● Suita Google (căutare / afișare / Youtube)

● Bing

● Analiza Google și analiza datelor

● SEO

Și susțineți echipa în termeni de

● Optimizarea conversiei site-ului

Conducerea PPC și SEO este implicată în toate domeniile pâlniei de publicitate, de la strategie (planuri / planuri de construire hărți pâlnii) până la implementare, adică crearea de strategii rentabile și măsurare și raportare.

Conducerea PPC și SEO este, de asemenea, responsabilă pentru pro-activitate care asigură și susține progresul Bolt Digital în peisajul nostru în continuă schimbare, deși dezvoltă înțelegerea și implementarea modelării de atribuții, raportarea de bune practici și analiza datelor.

Deși managementul, strategia și implementarea zilnică se vor concentra pe PPC și SEO, o înțelegere a platformelor sociale plătite și unde se află în marketingul performanței este esențială și ea.

Responsabilități generale

● Dezvoltați și implementați campanii de căutare plătite cu succes pe anunțuri Google, Cumpărături Google, rețea Google Display, anunțuri YouTube și Bing.

● Dezvoltați și implementați campanii SEO de succes, inclusiv SEO tehnice (pe site) și conținut SEO (conținut care va fi furnizat de echipa creativă)

● Pentru conturile Google Ads & Bing, candidatul de succes va optimiza cuvintele cheie, verificând licitarea, dispozitivele, demografia

● Efectuați cercetarea cuvintelor cheie, maparea cuvintelor cheie, optimizarea pe pagini și monitorizarea zilnică a contului

● Efectuați optimizarea campaniei și îndepliniți cu succes KPI

● Efectuați activitatea de audit și planificarea viitoare pentru potențiali clienți și clienți viitori.

● Scrierea și împărțirea copierii anunțurilor și copierea titlurilor pentru campaniile de căutare plătite

● Gestionează campaniile de căutare, afișare și remarketing plătite pentru clienți, asigurându-te că bugetul lor este respectat, cheltuit în cel mai bun mod posibil și că clienții văd ROI.

● Efectuați analiza site-ului web și a paginilor de destinație pentru CRO.

● Înțelegeți, raportați și analizați rezultatele campaniilor Facebook.

● Asistență pentru a vă asigura că aveți toate activele creative necesare pentru a vă îndeplini rolul. Aceasta include comunicarea nevoilor dvs. clientului / echipei de creație, păstrarea la maxim a producției creative pentru activele pe care le așteptați și lansarea și testarea de noi active creative cât mai repede posibil după ce le primiți.

● Scrierea copiei anunțurilor sau solicitarea copiei anunțului de la echipa de reclame, dacă este necesar.

● Utilizarea instrumentelor analitice, de exemplu Google Analytics și SEMrush pentru a identifica tendințele și oportunitățile

● Analizați datele analitice pentru a aduce îmbunătățiri continue la campanii și performanță, să descoperiți atribuirea și să informați luarea deciziilor.

● Gestionați mai multe campanii de clienți (un mix de comerț electronic / generare de plumb și conștientizare a mărcii) și mențineți relații pozitive cu clienții.

● Lucrează alături de managerii de cont la crearea de rapoarte lunare în urma procesului de raportare Bolt Digital.

Experiență și calificări

● În mod ideal, experiență minimă de 3 ani în căutare / PPC și social plătit

● Experiență în realizarea campaniilor SEO cu un accent puternic și înțelegere a SEO tehnic

● Înțelegerea Google Update și algoritmii care afectează site-urile web

● Înțelegerea Google Data Studio, Shopify, WordPress și Microsoft Office

● Cunoaștere extinsă despre Semrush, Google Search Console, broaște tipărit, portocaliu / Hotjar norocos

● Cunoștințe extinse despre tabloul de bord al anunțurilor Google, Google MCC, Bing Merchant Center, tabloul de bord Bing Ads și Bing Merchant Center

● Capabil să identifice problemele site-ului și să definească o strategie de îmbunătățit, relevantă pentru obiective specifice

● Lucrări confortabile pentru ROI și ținte bazate pe marje, într-un mediu de afaceri cu mișcare rapidă

● Fii numerat și adoptă o abordare a cercetării bazată pe date

● Organizat prin managementul timpului și eficient

● Abilități puternice de rezolvare a problemelor cu doze de bun simț, veselie și determinare.

● Experiență publicitară dovedită pe Facebook, de preferință conturi publicitare la scară largă în managerul de anunțuri.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment