Web Development Services

SERVICII GOOGLE ADWORDS & REMARKETING Google Ads 0725 763 311

SERVICIILE GOOGLE ADWORDS - Campaniile Google Adwords oferă o prezență de căutare vizibilă și eficientă, care duce la o creștere semnificativă a vânzărilor, rentabilității și eficienței costurilor pentru clienții noștri. Foloseste Campanii Remarketing Google Adwords si poti avea profit de 400%. 

How to Set Up a Google Remarketing Campaign

Obiective de Remarketing

 1. Campanii de remarketing destinate persoanelor care nu au întreprins o anumită acțiune într-o pagină - de exemplu, generarea de clienți de la cei care nu au participat la paginile dvs. de destinație.
 2. Campaniile de remarketing vizate persoanelor care au ajuns la o anumită pagină în cadrul procesului dvs. de finalizare, dar nu au finalizat achiziția lor - de exemplu, conversia persoanelor care abandonează căruțele.
 3. Campanii de remarketing pentru persoanele care nu au văzut o pagină pe care doriți să le vadă- de ex. Promovarea conținutului sau a altor pagini de pe site-ul dvs.
 • Deciderea ce pagini trebuie să conțină etichetele de remarketing.
 • Alegerea unei rețele și decizia modului de a ajunge la publicul țintă din rețeaua respectivă.
 • Înțelegerea modului de a crea anunțuri adaptate publicului țintă.
 • Crearea de pagini personalizate dedicate publicului la care faceți remarketing.

Contact online : 0725 763 311

Serviciile SEO pentru optimizarea motorului de căutare includ: Căutare organică, SEO pe pagină, Link Building, Cercetare / Strategie de cuvinte cheie și Raport de activitate.

Organic Search SEO

Dezvoltarea și promovarea vizibilă a unui conținut remarcabil care să răspundă nevoilor dvs. prin realizarea, îmbunătățirea și menținerea vizibilității prezenței dvs. pe web.

Servicii Adwords - Promovare eficienta pe Google

 • Iti poti creste vanzarile – Googe iti poate aduce clienti reali.
  • Google Ads este singura modalitate de reclama prin care te poti promova cuiva exact in momentul in care cauta sa cumpere produse similare cu ale tale.
 • afacerea ta devine cunoscuta pentru publicul care cauta produse/servicii din aceeasi nisa
 • oameni isi vor aminti de tine chiar daca nu aleg sa cumpere ceva – daca alegi sa faci si remarketing (acel tip de reclama care te “urmareste” dupa vizitarea unui site/produs)
 • lucram constant la imbunatatirea campaniei pentru a ajunge la scopul propus
 • gestionam campania in functie de bugetul tau
 • putem creea campanii eficiente si fara un buget prea mare

Remarketing 

Crearea unei liste de remarketing

. SeoAdwords este pregătită să implementeze soluții pentru a vă îmbunătăți clasamentul și pentru a vă îmbunătăți performanța.

Remarketing dinamic pentru a afișa anunțuri personalizate

Remarketingul vă permite să afișați anunțuri unor persoane care au mai accesat site-ul dvs. sau au utilizat deja aplicația dvs. mobilă. Ceea ce aduce în plus remarketingul dinamic este posibilitatea de a afișa utilizatorilor anunțuri pentru produsele și serviciile pe care le-au consultat pe site-ul dvs. Cu ajutorul mesajelor personalizate în funcție de segmente de public, remarketingul dinamic vă ajută să câștigați clienți potențiali și să generați vânzări prin atragerea vechilor utilizatori înapoi pe site pentru a finaliza ceea ce începuseră.

Strategia de licitarea automata -Maximizarea conversiilor

O parte esențială a oricărei strategii Google ADwords de succes, să construim profilul dvs. de legătură internă pentru a adăuga înțeles cuvintelor dvs. de pagină afișate în motoarele de căutare.

Suma CPA vizată

Aceasta este suma medie pe care doriți să o plătiți pentru o conversie. Suma CPA vizată setată poate influența numărul de conversii obținute. De exemplu, dacă setați o sumă vizată prea mică, este posibil să pierdeți anumite clicuri care ar putea genera conversii, ceea ce va duce la scăderea numărului total de conversii.

În cazul în care campania conține date statistice despre conversii, Google Ads vă va recomanda o sumă CPA vizată. Această recomandare se calculează pe baza performanței reale a sumei CPA din ultimele câteva săptămâni. Atunci când creați o campanie, Google Ads vă va recomanda o sumă CPA vizată pe baza datelor statistice despre conversii din cont.

Atunci când se calculează suma CPA vizată recomandată, sunt excluse performanțele din ultimele câteva zile, pentru a evita conversiile a căror finalizare poate dura mai mult de o zi după o interacțiune cu anunțul. Puteți alege să folosiți această sumă CPA vizată recomandată sau să introduceți manual o sumă.

Optimizarea motorului de căutare este fundamentală pentru succes. Strategiile noastre SEO vor câștiga site-ul dvs. într-un clasament superior în rezultatele căutării. Vom oferi un raport complet de clasare a cuvintelor cheie SEO, un raport de profil al link-ului și informații de pagină indexate. Echipa noastră orientată către clienți vă va îmbunătăți fluxul de trafic și va crește vânzările pentru operațiile bazate pe web.

SEO este linia de salvare a marketingului online. Oferim clientilor nostri un pachet de inalta calitate si accesibil. Lasati restul pentru noi, expertii nostri fiind instruiti in cele mai recente linii directoare de la motoarele de cautare majore cum ar fi Google, Bing, Yandex si Yahoo.

83%

Organic Traffic - Increase

42%

Bounce Rate - Decrease

38%

Average Visit Duration - Increase

21%

Pages Per Session - Increase

Keyword Research / Strategy

Unul dintre cele mai importante elemente SEO este cuvintele cheie. Permiteți echipei noastre să determine cea mai bună strategie pentru toate activitățile dvs. de construire a link-urilor pentru a crește clasarea motorului dvs. de căutare și traficul ecologic.

Activity Reports

Furnizăm un raport detaliat al evaluării performanței dvs. de SEO, precum și a datelor privind traficul dvs., cuvinte cheie de referință de top și o explicație completă a activității motorului dvs. de căutare.

Our case studies

See all projects

Tell us about your project

Let us help you get your business online and grow it with passion

Our team of professional SEO experts is the perfect partner for a successful business partnership.

Testimonials

See all testimonials