SeoAdwords automatizează anunțurile text pentru 3468 de articole de la unelte electrice de mână și obține un CPA stabil de 20,25 € / conv.

No Comments

SeoAdwords automatesază anunțuri text pentru 3468 de articole din scule electrice de mână și obține o CPA stabilă de 20,25 € / conv.

  • Afișați o imagine mai mare

SeoAdwords automatizează anunțurile text pentru 3468 de articole de la unelte electrice de mână și obține un CPA stabil de 20,25 € / conv.

Pentru a acoperi piața din Slovacia cu un portofoliu de produse de 3 468 de produse , sa făcut o alegere clară pentru utilizarea serviciilor Seoadwords . Atât noi cât și clientul aveam așteptări clare, ceea ce a fost o mare provocare și pentru noi, de la agenția online Viamedia.sk .

Maxinaradie - anunțuri text automate pentru scule electrice manuale

Maxinaradie.sk oferă o gamă largă de produse de la unelte manuale, unelte de construcție, echipamente de curățare, mașini de sudură și multe alte dispozitive utile de ajutor. Producătorii includ printre altele: Bosh , Makita și  Kärcher .

Automatizarea furnizării de prețuri pentru clicuri împreună cu cuvintele cheie ale produselor în campanii a avut un impact enorm asupra rezultatelor globale obținute. Astăzi, după evaluarea datelor pentru o perioadă cuprinsă între 1 septembrie 2018 și 30 noiembrie 2018, putem spune că BlueWinston a sprijinit foarte mult satisfacția clientului.

Relevanța și licitarea efectivă

Cuvintele cheie care au fost incluse în campanii corespund cât mai mult posibil interogărilor de căutare ale clienților. Cuvintele cheie incluse au cucerit cu precizie diferitele variante potrivite pentru anumite produse.

Și ce crede clientul?

Pentru client, cele mai importante date sunt costurile comparativ cu veniturile. Costul total al unei comenzi a fost de 20,25 EUR. Am fost astfel convinsi că folosirea lui BlueWinston a fost o mare decizie.

Având în vedere veniturile obținute numai de pe această platformă, am văzut o surpriză foarte plăcută.

Obținerea unui CPA stabil în 3 luni

Studiul a utilizat datele pentru perioada cuprinsă între 1 septembrie 2018 și 30 noiembrie 2018.

Segment: scule electrice manuale 
Număr campanii de produse: 6 
Număr de campanii de grup: 10 
Număr campanii DSA-P: 11018Numărul total de produse cu cuvinte cheie eligibile în cadrul campaniilor pentru produse3468Numărul total de produse direcționate prin intermediul campaniilor Grupului

Seoadwords.ro este un instrument automat pentru crearea anunțurilor text pentru produse pentru Căutarea Google. Este o alternativă și trebuie să adăugați anunțuri obișnuite pentru Cumpărături Google (anunțuri cu afișare de produse, anunțuri cu afișare de produse). Campaniile de produse bazate pe fluxuri de conținut reprezintă peste 40% din valoarea CTR anuală și afișează în Căutarea Google care conduc la o tranzacție de succes. Tehnologia unică, abordarea inovativă a cuvintelor cheie și crearea de anunțuri pentru fiecare produs, grup de produse și categoriile acestora în magazinul e-shop fac din acest instrument un număr unu pe piața mondială. Astăzi, BlueWinston este utilizat de sute de clienți în peste 50 de țări (vezi mărturii ale specialiștilor și comercianților PPC). Datorită BlueWinston.com, nu numai că vă automatizați crearea de anunțuri ale produselor dvs., dar puteți, de asemenea, să automatizați optimizarea și gestionarea acestora datorită setului de reguli automatizate și scripturi de licitare aplicate într-un timp incredibil de scurt – la fiecare 6 ore !

  • creșterea vânzărilor până la + 60%
  • crește ROAS până la + 1500%
  • scade CoS cu -40%
  • creați anunțuri pentru toate produsele dvs.
  • automatizați crearea și gestionarea

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment