Online Marketing – SlimSpa

Permiteți-ne să vă ajutăm să vă dezvoltați afacerile prin intermediul web

SlimSpa Salon de Estetica

Amplasat in Floreasca in spatele complexului Pescariu, Slim SPA iti propune o gama de servicii de infrumusetare sau tratamente corporale si faciale la standarde profesionale. Salonul se adreseaza femeilor cat si barbatilor.
Achieved a Click Through Rate of 0.09% generating a number of new sales
In the first month of activity the Cost Per Action was reduced by 20%
Return on Investment of 272%
Social Media Network ( SMM )

Provocare

Pentru a evita supra-vizarea vizitatorilor existenți.

Soluţie

O suită digitală inovatoare care permite utilizatorilor să fie retargetată pe baza turneului pe care l-au văzut ultima și a petrecut cel mai mult timp vizionând. Acest lucru a fost realizat prin introducerea unei campanii contextuale pentru creșterea acoperirii, arătând publicului potențial turul curent și cel mai popular. În plus, am aplicat capace de frecvență zilnică și de viață specifice fiecărui utilizator pentru a preveni supraexpunerea.

Rezultate

Am obținut o rată de clic (CTR) de 0,09%, care a generat o serie de vânzări noi. În luna inițială de activitate a campaniei, costul pe acțiune (CPA) a fost redus cu 20%, depășind ținta clientului. În februarie 2013 s-au înregistrat venituri post-clic - (generate atât de retargeting-ul dinamic, cât și de campania de prospectare) - produc un randament al investițiilor (ROI) de 272%.


Slim Spa va ofera rezultate incepand cu prima sedinta, cu ajutorul celor mai moderne si sigure tehnologii de estetica non-invaziva pentru corp si fata. Indiferent daca iti doresti sa scazi in centimetri, sa scapi de celulita, sa inlaturi parul nedorit, sau sa iti intineresti tenul, specialistii nostri va vor oferi cele mai bune solutii de pe piata.

20.09% CTR

70% less CPA

272% ROI

De la Client

„Acești tipi au construit o relație atât de puternică cu organizația noastră încât le considerăm o extensie a departamentului nostru IT. Știm întotdeauna că un serviciu excelent este doar un apel telefonic sau un e-mail și că vom primi același nivel de atenție pe care îl oferă întotdeauna, ceea ce ne face să simțim că suntem prioritatea lor. ” 

Noi studii de caz prin e-mail:

More Case Studies

See all