Positive Fashion

No Comments

Sărbătorirea celor mai bune practici ale industriei și încurajarea deciziilor viitoare de afaceri pentru a crea schimbări pozitive

În 2019, British Fashion Council continuă să se concentreze asupra inițiativei sale pozitive Fashion, o platformă concepută pentru a celebra cele mai bune practici ale industriei și a încuraja deciziile viitoare de afaceri pentru a crea schimbări pozitive.

Moda pozitivă este condusă de 3 piloni strategici –

DURABILITATE

Etică – se concentrează pe guvernarea socială, de mediu și de afaceri pentru a conduce un viitor mai durabil al modului. Moda pozitivă este cea care susține durabilitatea pe termen lung a sectorului modei, care contribuie cu 32,3 miliarde de lire sterline la PIB-ul economiei britanice și susține 890.000 de locuri de muncă. Prin puterea influenței colective, comitetul nostru de modă pozitivă al mărcilor globale, firmele de designeri și părțile interesate din industrie adună leadershipul gândirii și determină schimbarea prin cele mai bune practici.

IGUALITATE ȘI DIVERSITATE

Oameni – Reprezintă oamenii, de la producătorii de produse până la personalul, studenții și modelele care sunt pionierii mărcilor noastre. BFC preia conducerea în stabilirea standardelor pentru o industrie care se străduiește să reprezinte egalitatea și diversitatea pe scena globală. Promovarea importanței fiecărei persoane din sector ca parte vitală și valoroasă a industriei noastre, îndreptățită să fie tratată cu respect și demnitate.

CRAFTSMANSHIP & COMMUNITY

Comunitate – Sprijină comunitatea talentelor, abilităților și măiestriei care alcătuiesc industria noastră unică. Inițiativele noastre sunt concepute pentru a dezvolta conexiuni și înțelegere între designeri și producători, adoptând o abordare holistică a viabilității pe termen lung a sectorului. Sărbătorim bogăția de talent și capacitate unică pentru întreprinderile de design britanice.

Cronologia de mai jos prezintă proiectele de modă pozitivă ale BFC până în prezent – 

FEBRUARIE 2019 

BFC X BBC EARTH X MOTHER OF PEARL POSITIVE FASHION PROJECT #SUSTAINABLEME

Consiliul britanic de modă este încântat să lucreze cu BBC Earth, echipa din spatele seriei extrem de influente din seria Blue Planet. , într-un parteneriat pentru a discuta despre moda pozitivă. În cadrul primului eveniment de acest gen, această colaborare reunește atingerea globală a BBC și influența modei printr-un BBC Earth x British Fashion Council x Mama Perlei discută serii cu vizionari din industrie și lideri de gândire la London Fashion Week.
 
Discuțiile se vor concentra pe impactul pe care industria de modă îl are asupra planetei, subliniind în același timp oportunitatea tangibilă pozitivă pentru alegerile de modă durabile și comportamentul atent al consumatorilor. #SustainableMe 

LONDRA FASHION SAPTAMANA FEBRUARIE 2019 PENTRU GRATUIT

Februarie 2019 va marca cea de-a doua săptămână a modei londoneze pe care pasarelele și showroom-urile designerilor la eveniment vor fi libere de blană. Studiul BFC despre utilizarea blănurilor continuă să reflecte ceea ce este văzut ca o schimbare culturală, cu mai multe companii de designeri și mărci internaționale care aleg să nu arate blană ca parte a colecțiilor lor și să se mute din ce în ce mai mult în a fi întreprinderile complet fără blană. 

PREMIERE ELIZABETH II PREMIUL PENTRU PROIECTAREA BRITANIEI LA LFW

Marți, 19 februarie, Premiul Regina Elisabeta a II-a pentru design britanic va fi prezentat lui Bethany Williams de Ducesa de Cornwall. Premiul recunoaște creativitatea în proiectare, în timp ce încorporează sustenabilitatea și practicile comunitare în cadrul afacerii. 

ZONA MODELULUI LA SAPTAMANA

LUMINĂLĂ LA MODEANĂ ȘI LA LONDRA FASHIONĂ LA MENȚIUNI În fiecare sezon BFC găzduiește modelul Zonei, care este anunțat în culise la fiecare spectacol atât la LFW cât și la LFWM. Este un spațiu pentru modele care pot mânca, bea și relaxa, iar locația sa nu este publicizată public, astfel încât să rămână un spațiu sigur departe de evenimentul principal. Terapeuții sunt de asemenea disponibili zilnic pentru tratamente. De asemenea, BFC operează un număr de linie de asistență confidențial pentru fiecare sezon. 

www.britishfashioncouncil.co.uk/About/Positive-Fashion/Model-Programme

# CAMPANIA LONDONISOPENĂ LA LFW

BFC susține campania primarului din Londra, #LondonIsOpen, care evidențiază diversitatea și incluzivitatea orașului și încurajează incluziunea într-un moment de incertitudine în Marea Britanie. 
Campania #LondonIsOpen își propune să răspândească mesajul că punctele noastre forte mai mari ca o minciună oraș în diversitate și angajamentul este că acest lucru rămâne într – o lume post-Brexit, în industrii și naționalități. 

Concentrat pe europenii la Londra Primarul a lansat un „London London Hub” – care acționează ca o resursă pentru a ajuta cetățenii europeni londonezi să acceseze informațiile de care au nevoie pentru a rămâne în Marea Britanie după Brexit. 

EU Londoners Hub – www.london.gov.uk/what-we-do/business-and-economy/representing-london-brexit-talks/eu-londoners-hub 

FASHION SWITCH TO GREEN 

În februarie 2019, 20 de mărci și companii s-au angajat în fața British Fashion Council și Vivienne Westwood Fashion SWITCH To Green Campaign. Proiectul este conceput pentru a aduce industria modei împreună pentru a conduce la acțiuni climatice ambițioase, pentru un viitor mai sigur și mai ecologic. Ca parte a inițiativei noastre de modă pozitivă, campania solicită liderilor din industrie să se angajeze să SWITCH către un furnizor de energie ecologică până în 2020, cu scopul de a avea toți designerii și comercianții din Londra din sectorul modei SWITCH to Green, până în 2020. Anul 2020 semnificativ, legând campania la Acordul de la Paris în cadrul Convenției-cadru a Națiunilor Unite privind schimbările climatice. 

Eforturile actuale ale campaniei SWITCH to Green se ridică la aproximativ 355 de milioane de kilowati de oră obținute din energia verde și sunt evitate echivalentul a 125K de tone de emisii de CO2.

Pentru mai multe informații: www.britishfashioncouncil.co.uk/ About/ Positive-Fashion/Fashion- SWITCH-to-GANE 

IANUARIE 2019 

COLEGIUL CONSILIUL DE SOSTENIBILITATE

Ca parte a modei pozitive, Consiliul Colegiilor BFC a organizat un seminar pentru sustenabilitate care reunește designeri, activiști și profesioniști din industrie să discute despre complexitatea durabilității pentru a ajuta studenții să își informeze practicile la universitate și nu numai. 

Panelliștii au inclus Orsola de Castro, directorul creativ al revoluției modei, dr. Carmen Hijosa, fondator și șef de creație și inovație al Pinatex, Tamsin Lejeune, CEO al obiectivului comun, Patrick Grant, directorul E Tautz și îmbrăcăminte comunitară și Laura Balmond, manager de proiect pentru Inițiativa Make Fashion Circular la Fundația Ellen MacArthur.

ECEMBRIE 2018 

PREMIUL SWAROVSKI PENTRU SCHIMBĂRI POZITIVE LA PREMIUNILE FASHION PREZENTATE DAMEIU VIVIENNE WESTWOOD

Premiul pentru schimbarea pozitivă, sponsorizat de Swarovski sărbătorește o persoană care a avut un impact pozitiv asupra societății, asupra mediului sau a ambelor, și face parte din eforturile Swarovski de a promova un viitor mai durabil pentru noi toți. Beneficiarii recunosc provocările cu care se confruntă lumea noastră și încearcă să le abordeze folosind resursele lor pentru a obține schimbări și impact pozitiv.

Dame Vivienne Westwood a fost onorată cu premiul Swarovski pentru schimbări pozitive la The Fashion Awards 2018, luni 10 decembrie 2017, la Royal Albert Hall din Londra, pentru contribuția sa incredibilă în industria modei și pentru activitatea continuă de promovare și implicare pozitivă a industriei în realizând o schimbare globală în beneficiul mediului. 

SEPTEMBRIE 2018  

CARTEA COMITETULUI DE AUDIT DE MEDIU

British Fashion Council a scris președintelui Comitetului de Audit de Mediu, Mary Creagh, parlamentară despre Durabilitatea industriei modei și activitatea pe care BFC a depus-o în spațiul de sustenabilitate încă de la înființare. 

CAMPANIA DE BUCUREȘTI FEMEI #BEHINDEVERYGREATCITY

În septembrie 2018, BFC s-a asociat cu primarul Londrei în campania sa pentru femei #BehindEveryGreatCity pentru 2018, care se aliniază la mesageria noastră de modă pozitivă în jurul abilității și egalității feminine. Campania a susținut centenarul votului feminin, iar campania pe tot parcursul anului este menită să evidențieze rolul Londrei în istoria mișcării de egalitate a femeilor, sărbătorind repere și realizări semnificative. Campania a avut ca scop unirea oamenilor din toate industriile de lider din Londra – inclusiv alimentația, moda, teatrul, publicitatea, politica și viața publică – pentru a sprijini succesul continuu al femeilor și a schimba cadranul către egalitatea de gen în capitală.

Un moment esențial în calendarul campaniei a fost septembrie, astfel încât să se alinieze săptămânii modei londoneze, fereastra securizată BFC a preluat campania cu Harrods, Harvey Nichols, Selfridges și Fortnum & Mason. 

SAPTAMANA LONDRA FASHION SETEMBRIE 2018 GRATUITĂ

În urma unui sondaj realizat cu toți designerii Săptămânii modei londoneze pe pasarela oficială și programul de prezentare, nicio blană de animale nu a fost folosită la London Fashion Week septembrie 2018. Ca reprezentanți ai industriei modei britanice, BFC susține creativitatea de designeri și menține un dialog deschis cu industria, de la designeri până la mass-media, comercianți cu amănuntul, lideri de afaceri, branduri guvernamentale și globale, încurajând în același timp designerii să facă alegeri etice atunci când vine vorba de selecția lor de materiale și a lanțului de aprovizionare.

Rezultatele sondajului BFC reflectă o schimbare culturală bazată pe idealuri și alegeri făcute de întreprinderile de design, brandurile internaționale, precum și sentimentul consumatorului, dar, de asemenea, încurajate de poziția magazinelor cu mai multe mărci care se îndepărtează de vânzarea de blană. 

VIZILE 

IULUI EXCEPȚIONALE

PENTRU TALIERUL IULIE 2018 British Fashion Council a anunțat în iulie că a lucrat cu Arts Council England (ACE), în parteneriat cu Home Office și cu Departamentul pentru Digital, Cultură, Media și Sport pentru extinderea și promovarea nivelului 1 (Talent excepțional) viză pentru solicitanții industriei de modă, care a intrat în vigoare la 6 iulie 2018.

BFC va fi un evaluator independent pentru cererile de viză Talent de excepție de nivel 1 în industria modei, pentru a asigura o nouă rută pentru designeri excepționali și persoane fizice din sectorul modei să lucreze în Marea Britanie. Numărul de vize de excepție de talent de nivel 1 pe care guvernul este dispus să le aprobe a crescut în noiembrie 2017, de la 1000 la 2000, ceea ce a creat o oportunitate semnificativă pentru industria modei din Marea Britanie de a atrage și de a păstra designeri, talente și reclame cheie. 

IUNIE 2018 

BFC se alătură CONSILIULUI DEFRA PENTRU AFACERI DURABILE

Caroline Rush, CEO al British Fashion Council, s-a alăturat Departamentului pentru Mediu Food and Rural Affairs Council pentru afaceri sustenabile, prezidat de John Vincent. Informațiile împărtășite la Consiliu cu privire la deșeurile și materialele plastice de o singură utilizare vor fi împărtășite în cadrul Forumului de modă pozitivă BFC din 2019, ca parte a abordării materialelor plastice de uz individual și a deșeurilor din industrie. 

DIGITIZAREA SĂPTĂMÂNELOR DE SĂPTĂMÂNI LONDRE FASHION și LONDRA FASHION

În luna iunie 2018, BFC s-a mutat la un sistem de înregistrare digitală la London Fashion Week pentru bărbați și pentru viitoarele evenimente din London Fashion Week, prin introducerea de treceri digitale, reducerea deșeurilor de hârtie și plastic de la toate evenimentele viitoare. 

CONSILIUL DE COLEGI BFC – MAI BUNE PRACTICI PENTRU INDUSTRIE

Consiliul Colegiilor BFC este un program de membru care reprezintă departamentele de modă din universitățile și colegiile din Marea Britanie. Consiliul Colegiilor BFC găzduiește o serie de evenimente și competiții pe tot parcursul anului universitar, pentru a oferi studenților și liderilor de curs oportunitatea de a interacționa cu industria, obținând o perspectivă de neprețuit și experiență în acest proces. 

BFC se angajează să ajute la crearea unei industrii care să conducă înainte comportamente de bună practică și să sprijine o industrie de modă inclusă, diversă și durabilă. Ca atare, BFC a elaborat un „Ghid pentru cele mai bune practici pentru stagiari” și un „Acord de învățare pentru plasarea studenților” cu membrii Consiliului Colegiilor BFC și avocații legali ai Sheridans. 

MAI 2018 

CARLES PRINCE – SEMINAR DESIGNER DE SOSTENIBILITATE

În mai 2018, BFC l-a invitat pe HRH Prince of Wales, un susținător îndelungat al ecologismului, să se întâlnească cu designeri și companii britanice care se angajează să durabilitate și să favorizeze schimbările pozitive pentru a discuta despre munca și gândurile lor despre modul în care industria își poate îmbunătăți impactul asupra mediul. Alteța Sa Regală a petrecut timp în compania unor companii precum Bethany Williams, Mother of Pearl și Teatum Jones discutând despre inovația materială, economia circulară, meșteșugul și comunitatea. 

La începutul zilei, Prințul de Wales i s-a alăturat Ducesa de Cornwall, în vizita la Hub-ul YOOX NET-A-PORTER GROUP, unde au fost cunoscuți de CEO-ul Federico Marchetti și de CEO-ul BFC, Caroline Rush. Acolo, invitații regali au văzut unele dintre avansările tehnologice, precum și angajamentul YNAP față de următoarea generație de pionieri în tehnologie; aderarea la o clasă de codificare alături de mai mult de 60 de elevi locali care participă la un hackathon ca parte a unui parteneriat cu Imperial College London. 

DAVID BECKHAM OBE – REALIZAREA TENERILOR TALANE DIN TOATE CONTEXTELE 

David Beckham OBE a fost numit președinte de ambasador al BFC. Rolul global are un mandat inițial de doi ani și va sprijini organizația în obiectivul său de a construi rețele și parteneriate în Statele Unite și Asia.

În plus față de promovarea inovării continue în acest sector, un rol esențial al rolului va fi sprijinirea BFC de-a lungul stâlpului lor de educație – ajutându-i să atingă talente tinere din toate mediile din Marea Britanie – prin intermediul cluburilor BFC derulate sâmbătă, burse și ucenici și via implicare sporită în educația artelor. 
Până acum, în noul său rol, David a vizitat Universitatea Metropolitană din Manchester pentru a întâlni studenți, absolvenți și lectori. Acestea au inclus prezentări ale absolvenților burselor BFC Education Foundation, proiecte ale comunității locale și membri ai clubului Fashion & Business Saturday. În cadrul London Fashion Week pentru bărbați, iunie 2018, David și Dylan Jones, BFC Menswear Chair au găzduit un mic dejun pentru a sărbători noi talente creative și NEWGEN. 

SUBSTABILITATEA BFC ROUNDTABLE LA SAPTAMANA CRAFT LONDRA 

British Fashion Council a găzduit un panel de discuții despre sustenabilitate la London Craft Week. Ca parte a modului pozitiv „Crafting Fashion through a Lens Sustainable” a fost prezidată de Frances Corner în discuția cu creatorii de modă Christopher Raeburn, Bethany Williams și fondatoarea „Sustenibilului unghi”, Nina Marenzi. MARȚIE 

2018 

P FASIUNE OSITIVĂ ROUNDTABLE LA PARIS EMBASSY BRITANIE

Kering și Consiliul Britanic de Modă au găzduit un eveniment de masă rotundă pozitivă la Ambasada Marii Britanii din Paris în timpul Săptămânii Modei din Paris. Ambasadorul Marii Britanii în Franța, Edward Llewellyn, și-a deschis reședința în industria modei pentru a discuta sustenabilitatea într-un cadru rotund, cu Marie-Claire Daveu, ofițerul principal de sustenabilitate al lui Kering, Claire Bergkamp, ​​care conduce sustenabilitatea și comerțul etic pentru Stella McCartney, Frances Corner de la London College. Fashion and Tamsin Lejeune al Forumului etic al modei, moderat de Godfrey Deeny, redactor șef al Fashionnetwork.com. 

FEBRUARIE 2018 

PREMIUL ELIZABETH II REGULAT PENTRU PROIECTAREA BRITANIEI 

Majestatea Sa Regina a prezentat premiul inaugural Queen Elizabeth II pentru design britanic designerului britanic de modă emergent Richard Quinn la London Fashion Week în februarie 2018. Premiul, inițiat în recunoașterea rolului pe care industria de modă îl joacă în societate și diplomație, va fi acordat prezentat anual de către un membru senior al Familiei Regale, unui designer de modă britanic emergent de îmbrăcăminte pentru femei, articole de îmbrăcăminte sau accesorii care arată talent și originalitate excepționale, demonstrând în același timp valoare pentru comunitate și / sau politici durabile. 

Richard Quinn este un talentat în materie de modă emergent în Marea Britanie, recunoscut pentru imprimeurile sale excepționale și a fost deja marcat pentru succes ca parte a schemei de identificare și asistență a talentului NEWGEN BFC. Vândut deja către magazine de top din întreaga lume, etosul său de colaborare depășește afacerile sale de design, care a văzut colaborări cu magazine globale precum Lane Crawford și MatchesFashion, în crearea unui studio de imprimare, oferind studenților servicii de înaltă calitate, la prețuri accesibile, pentru colegii săi. grup de designeri emergenți și care oferă mai recent servicii de eșantionare pentru întreprinderi mai consacrate.

Ideea premiului a fost ridicată de consilierul personal al Majestății Sale, doamna Angela Kelly, care a orchestrat garderoba Reginei de peste 26 de ani. În urma sărbătorilor de naștere a 90 de ani de la Majestatea Sa, s-a convenit ca un Premiu să fie creat pentru a recunoaște talentul britanic în curs de dezvoltare în numele Reginei Elisabeta a II-a, pentru a oferi o moștenire de sprijin pentru industrie în recunoașterea rolului pe care moda l-a jucat de-a lungul reginei Reginei și continuă să joace în diplomație, cultură și comunicații. În fiecare an, un designer va fi selectat de către BFC, în colaborare cu Casa Regală, pentru a fi recunoscut prin acest premiu. 

EVENIMENT DE SCHIMBARE FASHION COMUNWEALTH LA BUCKINGHAM PALAC E 

Evenimentul Commonwealth Fashion Exchange găzduit la Palatul Buckingham în cadrul Săptămânii modei din Londra a arătat bogăția de design design și talent de modă artizanală în cele 53 de țări ale comunității. Proiectul lansat de secretarul general al Commonwealth-ului Rt Hon Patricia Scotland și Livia Firth, fondatoarea consultanței pentru sustenabilitate Eco-Age a fost o inițiativă majoră nouă care promovează noi rețele, legături comerciale și lanțuri de aprovizionare durabile. Proiectul a fost dezvoltat în parteneriat cu Swarovski, The Woolmark Company și matchfashion.com KERING & LCF LUCREAZĂ PRIMUL CURS DIGITAL AL ​​ACCESULUI DESCHIS ÎN LUCRĂ DURĂ 

LUSTRĂ DURABILĂ LA LFW 

Kering și London College of Fashion, UAL (LCF) au lansat primul curs digital acces mondial în materie de modă de lux și durabilitate la London Fashion Week. Cu titlul „Moda și sustenabilitate: înțelegerea modei de lux într-o lume în schimbare”, cursul își propune să consolideze educația durabilă în domeniul luxului și al modei, pentru a promova adoptarea mai largă a practicilor mai durabile.
 
Co-dezvoltat de specialiștii LCF și experți în sustenabilitatea Kering, cursul este construit pe șase module cheie care includ: De ce sustenabilitatea contează în modă, contextualizarea sustenabilității pentru o lume în schimbare, căutarea durabilă a modei de lux și luarea de decizii informate. Printr-un mix de filme, podcast-uri, activități și discuții, cursul acoperă atât aspectele teoretice ale sustenabilității, cât și cazurile de afaceri din viața reală cu care se confruntă brandurile de modă de lux atunci când integrează sustenabilitatea. Pe o perioadă de șase săptămâni, care se întinde pe un număr total de 18 ore de predare, cursanții vor avea posibilitatea de a finaliza cursul în timpul liber, prin intermediul platformei mobile, tablete și desktop. 

DECEMBRIE 2017 

MODELE PRIMA INIȚIATIVĂ

În decembrie 2017, am anunțat o nouă inițiativă a modelelor First, care vede Consiliul britanic de modă să funcționeze alături de nou-înființată Asociația britanică a modelelor de modă, cu scopul de a stabili cele mai bune practici pentru industria modelelor și de a face lobby pentru a elimina barierele pentru modele și persoane talentate să lucreze. în Regatul Unit.
Asociația britanică a modelelor de modă (BFMAA) își propune să unească industria de modelare din Marea Britanie pentru a face față și a face față provocărilor industriei și recunoaște agențiile legitime de model care se înscriu la un cod de bune practici. Inițiativa Models First, este prezidată de BFC și va forma un comitet independent format din persoane de frunte din industria modei pentru a dezvolta un charter care va proteja și va da voce modelelor. Pentru a ajunge la cineva la BFC pentru a discuta despre prima inițiativă a modelelor, vă rugăm să sunați la 020 7759 1996 sau să trimiteți un e-mail la models@britishfashioncouncil.com . 

BFC este, de asemenea, un punct de contact independent, confidențial pentru modele și agenții de modele, studenți și industrie pentru a semnaliza practicile proaste și a raporta abuzurile prin zona model. Mai multe informații găsiți aici –www.britishfashioncouncil.co.uk/ 

About/Positive-Fashion/Model-Programme PREMIUL SWAROVSKI PENTRU SCHIMBAREA POSITIVĂ ADMISĂ MARIA GRAZIA CHIURI LA PREMIUL FASHION

Premiul pentru schimbarea pozitivă, sponsorizat de Swarovski, sărbătorește o persoană care a avut un impact pozitiv asupra societății , mediul sau ambele, și face parte din eforturile lui Swarovski de a promova un viitor mai durabil pentru noi toți. Beneficiarii recunosc provocările cu care se confruntă lumea noastră și încearcă să le abordeze folosind resursele lor pentru a obține schimbări și impact pozitiv. Maria Grazia Chiuri a primit premiul Swarovski pentru schimbări pozitive la The Fashion Awards, luni 4 decembrie 2017, la Royal Albert Hall din Londra, pentru contribuția la împuternicirea femeilor în industria modei.

Ca primă femeie director de creație din istoria Dior, Maria Grazia Chiuri, de la numirea în iulie 2016, a creat un nou capitol pentru casa de lux franceză și a adus dezbaterea despre împuternicirea feminină pe pista de modă. Colecțiile sale conectează moda la feminism, răspunzând mereu la actualul climat politic. Folosirea de către Chiuri a eseului de luptă al lui Linda Nochlin De ce nu au existat mari artiste? Și eseul We Should All Be Feminists și discuția TEDx de la Chimamanda Ngozi Adichie la emisiunile Dior au reverberat în întreaga lume și au plasat moda direct în discuțiile mai ample în jurul egalității femeilor, inspirând mulți alți designeri să-i urmeze conducerea. 

PREMIUL DE RECUNOAȚIE SPECIALĂ PENTRU INOVAȚIA PREZENTATĂ STELLA McCARTNEY LA PREMIILE FASHION

Fashion Awards 2017, în parteneriat cu Swarovski, au acordat Stella McCartney OBE un premiu de recunoaștere specială pentru inovare, care sărbătorește contribuția sa deosebită în industria modei. McCartney a fost onorată luni, 4 decembrie 2017, la Royal Albert Hall, pentru angajamentul său pentru moda durabilă, pentru inovația materialelor și pentru utilizarea influenței sale pentru a crea un impact asupra mediului asupra industriei. Investiția sa constantă ca afacere responsabilă, autentică și modernă este ceea ce o face unul dintre cei mai respectați designeri din industrie. 

SEPTEMBRIE 2017 

ADWOA ABOAH NUMIT BFC POSITIVE FASHION AMBASSADOR

În septembrie 2017, BFC a anunțat numirea lui Adwoa Aboah ca ambasador al lor de modă pozitivă pentru modelul de sănătate și diversitate, într-un rol conceput pentru a ajuta BFC să conducă acuzația de schimbare și să utilizeze moda ca platformă pozitivă pentru a inspira generațiile viitoare.  

COMUTĂ FASHION LA CAMPIA VERDE

În septembrie 2017, British Fashion Council, Dame Vivienne Westwood și primarul și-au unit forțele într-o campanie pentru a aduce industria modei împreună pentru a conduce la acțiuni climatice ambițioase, pentru un viitor mai sigur și mai ecologic. Fashion SWITCH către Green a solicitat întreprinderilor de modă să se angajeze la birourile și magazinele SWITCH la un furnizor de energie electrică verde sau la un tarif energetic verde până în 2020. Anul 2020 semnificativ, legând campania la Acordul de la Paris în cadrul Convenției-cadru a Națiunilor Unite privind schimbările climatice; al cărui obiectiv este de a preveni ceea ce oamenii de știință consideră niveluri periculoase și ireversibile ale schimbărilor climatice. 20 de mărci s-au angajat în campanie, continuând să fie abordate alte mărci. MARE 

2017 

DATABASE DE FABRICANȚI DE ÎNALTĂ ȘI PROIECTARE

Mulți designeri britanici produc în Marea Britanie. Există unități strălucitoare, cu înaltă calificare în toată Marea Britanie, cu o concentrare în și în jurul Londrei. Este esențial să lucrăm în strânsă colaborare cu producătorii și să contribuim la promovarea serviciilor lor, deoarece acestea sunt o parte cheie a ecosistemului de talente din Marea Britanie.

În martie 2017, BFC a lansat baza de date High-End and Designers Manufacturers, o bază de date națională a producătorilor din Marea Britanie, care își propune să faciliteze designerii să obțină certificate etice de lanț de aprovizionare și să faciliteze relațiile de succes între proiectanți și unități de producție. 

Inițiativa a fost o recomandare directă din Manufacturing Report, publicată în 2015, întreprinsă de Oxford Economics (OE) și Glasgow Caledonia University (GCU) pentru a rezolva provocările cu care se confruntă proiectanții în găsirea partenerilor de producție potriviți în Marea Britanie și preocupările din întreaga perioadă. viabilitatea pe termen lung a unităților existente. 

2016 

British Fashion Council dorește să mulțumească partenerului principal pozitiv Fashion (2013-2016) M&S pentru angajamentul lor față de inițiativa noastră și pasiunea lor pentru dezvoltarea și sărbătorirea celor mai bune practici din industria noastră.

În mai 2016, în conformitate cu obiectivul său de a se concentra pe cele mai bune practici, Comitetul de modă pozitivă s-a asociat cu târgul „Make it British – Meet the Producer” pentru a găzdui un eveniment în cadrul căruia un grup de discuții între figurile cheie ale industriei, designeri și producători s-a concentrat pe a ajuta proiectanți să angajeze producătorii într-un mod care să asigure cele mai bune rezultate pentru toate părțile. 

2015

Primul accent pozitiv a fost pus pe provocările din industria high-end a producătorilor de design în Marea Britanie. În martie 2015, BFC și un grup de lucru mai mic, format din M&S, UKFT, Creative Skillset, The Alliance Project și Centre for Fashion Enterprise, au lucrat alături de specialiști independenți din sector pentru a lansa Raportul de fabricație de ultimă generație și design. Cercetarea a fost întreprinsă de Oxford Economics (OE) și Glasgow Caledonia University (GCU) pentru a rezolva provocările cu care se confruntă proiectanții în găsirea partenerilor de producție potriviți din Marea Britanie și preocupările legate de viabilitatea pe termen lung a unităților existente.

Descărcați raportul complet

de fabricație Un Comitet de Direcție de Fabricare de Sfaturi continuă să conducă această lucrare înainte, cu cartografierea inițială a unităților și resurse în curs de desfășurare cu acces la audituri pentru a ajuta la evaluarea și dezvoltarea standardelor. 

2014 

A fost creat un comitet de schimbare pozitivă a patronilor, brandurilor și consilierilor BFC pentru a sprijini dezvoltarea strategiei Fashion pozitive și pentru a sfătui punerea în aplicare a celor trei piloni cheie ai acesteia: Respectarea (conștientizarea legislației și a legislației viitoare), ghiduri de bune practici pentru responsabilitatea socială corporativă) și Consumator (angajamentul consumatorului). 

Descărcați raportul pozitiv complet

2013

În 2013, comitetul executiv BFC a stabilit provocarea de a dezvolta agenda etică și durabilă a organizației. Pentru a răspunde competenței consiliului de administrație, a fost lansat un nou flux de lucrări numit Poze pozitivă, susținut de partenerul principal M&S, punând un accent mai mare pe sărbătorirea și încurajarea celor mai bune practici din sector.  

2006 – 2013

În 2006, British Fashion Council a lansat Estethica, o schemă de pionierat pentru a pune moda sustenabilă în centrul industriei mainstream prin crearea unei vitrine în cadrul Săptămânii modei londoneze. Co-fondatorii Estetica, Orsola de Castro, Filippo Ricca și Anna Orsini, au contribuit la dezvoltarea strategiei pentru a deschide calea pentru a fi sărbătorită afaceri de modă durabilă, promovând în același timp o agendă de abordare a deșeurilor, a materialelor organice și a fairtrade. Sprijinul de îndrumare oferit prin această schemă a ajutat întreprinderile noi să își dezvolte agenda durabilă în timp ce dezvoltă afaceri cu succes comercial. Christopher Raeburn este cel mai de succes designer care a venit prin Estethica, prezentând atât la London Fashion Week cât și la London Collections Men, parte a NEWGEN susținută de Topshop în primii ani și prescurtată pentru premiul BFC / GQ pentru îmbrăcăminte pentru bărbați.  

British Fashion Council ar dori să le mulțumească celor care au contribuit deja la strategia sa de modă pozitivă de la înființare – 

Adam Kelly, Fenwick Limited 
Alba Damico, Yoox Net o Porter 
Amy Powney, Mama Perlei 
Anna Orsini, Estetica 
Annette Cremin, Selfridges 
Belinda Earl , Marks & Spencer 
Brigitte Stepputtis, Vivienne Westwood 
Caroline Rush, CEO British Fashion Council 
Catarina Midby, H&M 
Christopher Raeburn, Raeburn 
Center for Fashion Enterprise 
Christopher Moore și Glasgow Caledonia University 
Creative Skillset 
Dana Gers, Jimmy Choo 
Daniella Vega, Selfridges 
Dax Lovegrove, Swarovski 
Diana Verde Nieto, lux pozitiv
Ian Lane, UAL 
Emma Byrne, Harvey Nichols 
Eoghan Griffin, John Lewis Parteneriat 
Eva Von Alvensleben, Kering 
Filippo Ricca, Estethica 
Frances Corner, London College of Fashion & Centre for Sustainable Fashion 
Jessi Baker, Provenance 
Juliet Warkentin, Amazon Fashion 
Krishan Hundal, Marks & Spencer 
Laura McCuaig, Vivienne Westwood 
M&S, Partener principal de modă pozitivă (2013-2016) 
Orsola de Castro, Fashion Revolution 
Oxford Economie 
Paula Nickolds, John Lewis Parteneriat 
Roberto Canevari, Burberry 
Shadi Halliwell, Harvey Nichols 
Simon Colbeck, Sicol Consulting 
Sophie Matthews, Britanică Fashion Fashion 
Stephen Sunnucks, Gap
Tamsin Lejeune, Obiectiv comun 
Tania Littlehales, Marks & Spencer 
The Alliance Project  
UKFT 
Vanessa Podmore, Podmore Consulting

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment