Optimizarea SEO a site-ului zilnica

1 Comment

Optimizarea site-ului zilnic: 6 sarcini pentru rutina dvs. zilnică de SEO

Optimizarea SEO site

Strategia SEO pe termen lung

Înainte de a ne afunda în sarcinile SEO zilnice și săptămânale pentru a lucra, ar trebui să subliniem importanța unei strategii SEO pe termen lung. În timp ce este bine să aveți o listă cu sarcini SEO rapide, asigurați-vă că urmăriți imaginea mai mare. Ar trebui să vă bazați strategia pe cercetări extinse ale cuvintelor cheie , să analizați intenția de căutare , să setați obiective și să analizați cum funcționează site-ul dvs. SEO holistică este multă muncă, dar va plăti până la urmă!

În zilele pe care le aveți de petrecut doar aproximativ o oră pe site-ul dvs., luați în considerare abordarea uneia dintre următoarele sarcini.

În zilele pe care le aveți de petrecut doar aproximativ o oră pe site-ul dvs., luați în considerare abordarea uneia dintre următoarele sarcini.

Știrile sunt, de asemenea, aveți o mulțime de articole valoroase, care necesită doar o mică actualizare înainte de a putea fi publicate din nou. Dacă nu aveți timp să scrieți un articol nou, este util să aveți o listă de postări de genul acesta și să lucrați la una dintre acestea ca sarcină SEO zilnică.

O sarcină care are legătură și cu păstrarea conținutului dvs. în viață și în viață: dacă primiți o mulțime de comentarii pe postările de pe blog, încercați să interacționați în mod regulat cu comentatorii . Dacă nu răspundeți la comentariile lor, oamenii se pot simți ignorați și nu pare bine să aveți o mulțime de comentarii fără răspuns pe paginile dvs. de conținut.

Lucrați la structura de conectare internă

A lucra la o structură de legătură internă bună este ca și cum ai scoate covorul roșu pentru Google. Dar, pe măsură ce site-ul dvs. continuă să crească, ar trebui să continuați, de asemenea, să îmbunătățiți această structură de legătură internă.

Unul dintre lucrurile care trebuie să fii cu ochii de fiecare dată când te uiți la analiza postării tale, este conținutul orfan . Este un astfel de deșeu care conține conținut care nu primește legături de text de la alte postări sau pagini, deoarece aceste linkuri contextuale adaugă multă valoare. Ai greu să găsești conținut orfan? Plugin Yoast este aici pentru a ajuta! După instalare, nu este nevoie să deschideți fiecare postare pentru a vedea care sunt linkurile interne pe care le-ați adăugat deja: pur și simplu folosiți filtrul din prezentarea generală a postării pentru a localiza conținut orfan și adăugați link-uri relevante!

Un alt lucru de încorporat în eforturile dvs. zilnice de SEO: conectarea la conținutul dvs. de bază. În mod ideal, ar trebui să adăugați link-uri la conținutul de piatră de temelie relevantă când actualizați sau publicați articole. Dar, doar pentru a vă asigura că nu ați uitat nicio piatră de temelie, verificați postările cele mai recente și asigurați-vă că includ link-uri către pietre de teme relevante.

Nu te-ai gândit încă la o strategie de conținut de temelie? Acum este momentul să începeți să lucrați la asta! Yoast SEO vă poate ajuta să stabiliți o strategie de bază pentru kickass .

Mențineți actualizara content seo & întreținerea pe site

Cei mai mulți dintre voi vor fi de acord că este mai bine să faceți un pic de curățare zilnic, decât să așteptați ca casa să devină o mizerie imensă și murdară. Este același lucru pentru site-ul dvs. web: nu așteptați până când numărul de pagini a devenit imposibil de gestionat, rămâneți la curent!

O modalitate de a face asta ca parte a SEO de zi cu zi este de a căuta conținut canibalizat . Deoarece deja te asiguri că publici sau republici conținut în mod regulat, este doar un efort suplimentar pentru a te asigura că nu concurezi cu (alt) conținut existent pe site-ul tău. Dacă întâlniți două articole pe un subiect similar, dintr-un punct de vedere similar, luați în considerare combinarea lor într-un articol nou. Din păcate, prea multe lucruri bune, cum ar fi conținutul de calitate , pot provoca probleme. Așadar, ia-ți ceva timp pentru a te asigura că conținutul tău nu se repetă singur!

În mod similar, nu păstrați paginile inutile. Fazați în mod regulat pentru a verifica paginile care și-au pierdut relevanța și nu pot fi actualizate. Ștergeți aceste pagini (corect) de pe site-ul dvs. și vă veți mulțumi mai târziu! Yoast SEO Premium face ștergerea și redirecționarea paginilor super ușoară , așa că verificați dacă doriți să economisiți și mai mult timp!

Lucrați la SEO-ul dvs. tehnic

Multe sarcini tehnice SEO necesită timp și expertiză sau nu trebuie să facă parte din rutina ta zilnică. Cu toate acestea, există lucruri pe care ar trebui să le acorde atenție în mod regulat.

Una dintre ele este menținerea dimensiunii imaginilor dvs. cât mai mică. A avea imagini de înaltă calitate pe site-ul dvs. este obligatoriu, dar nu doriți ca poza dvs. aleasă să încetinească site-ul dvs.! O sarcină rapidă de adăugat la rutina dvs. SEO: utilizați instrumente precum ImageOptim sau site-uri web precum JPEGmini , jpeg.io sau Kraken.io pentru a optimiza dimensiunea imaginilor dvs.

Un alt lucru de care trebuie să știți: conținutul duplicat. Sunteți deja pe cale dacă căutați conținut canibalizat în mod regulat, dar conținutul duplicat poate fi creat și accidental. Acum, nu trebuie să faceți o verificare de conținut duplicată zilnic. Dar ar trebui să fiți conștienți de posibilitate, de exemplu atunci când creați o etichetă care se aplică exact aceluiași grup de postări ca o altă etichetă sau când adăugați o versiune prietenoasă cu imprimanta a postării dvs. DIY.

Un ultim lucru care ar putea fi ușor de implementat în rutina dvs. de publicare de conținut: adăugarea de date structurate . Nu orice tip de post este potrivit pentru rezultate bogate, dar pentru multe tipuri de conținut poate face diferența. Yoast SEO nu numai că adaugă automat cele mai importante date structurate la (aproape) fiecare pagină de pe site-ul tău, dar, de asemenea, este foarte ușor să adăugați blocuri de date structurate pentru paginile howtos și FAQ . Așadar, dacă postați în mod regulat howtos, utilizați blocurile de date structurate ale Yoast SEO pentru a vă crește șansele de a avea un rezultat bogat. Dacă site-ul dvs. se concentrează pe rețete, produse, recenzii sau evenimente, poate doriți să aflați cum să adăugați date structurate. Din fericire, Academia Yoast oferă un curs structurat de pregătire a datelor !

Urmăriți analizele dvs.

Google Analytics are o mulțime de date interesante pe care le puteți utiliza pentru a vă optimiza site-ul. Însă stăpânirea fiecărui aspect al Google Analytics necesită mult timp. Dacă nu aveți suficient timp pentru a vă scufunda și aveți doar o mică înțelegere a instrumentului de analiză, atunci puteți petrece ceva timp o dată pe săptămână analizând două rapoarte.

Primul este raportul sursă / mediu, pe care îl puteți găsi în secțiunea „Achiziție” la rubrica „tot traficul”. Aceasta vă va arăta de unde vin vizitatorii site-ului dvs. Verificați dacă obțineți trafic organic de la motoarele de căutare, cum ar fi Google. Și încercați să înțelegeți datele pe care le vedeți. Ce surse au o rată de respingere ridicată , ce surse conduc cel mai mult trafic către site-ul dvs.? Dacă te uiți la aceste date în fiecare săptămână, vei ști dacă site-ul tău merge mai bine decât săptămâna anterioară.

Al doilea raport care este interesant este raportul de pagini de destinație pe care îl puteți găsi în secțiunea „Comportament” din „Toate paginile”. Aceste pagini sunt primele pagini pe care oamenii le vizitează pe site-ul dvs., ceea ce vă oferă o perspectivă asupra lucrurilor de care sunt interesați vizitatorii dvs. (practic) vă va spune dacă descrierea unei pagini pe Facebook sau într-un rezultat al căutării a fost suficient de interesantă. pentru a face oamenii să dea clic. Din nou, încercați să înțelegeți datele. Cum este, de exemplu, rata de respingere a paginilor de destinație care nu ar trebui să aibă o rată mare de respingere, cum ar fi pagina dvs. de pornire? Și dacă îndrăzniți, adăugați la acest raport o dimensiune secundară, precum „sursa”, pentru a putea vedea imediat ce pagini sunt vizitate de pe Google.

Mențineți-vă prezența pe social media

Probabil ești activ pe una sau mai multe platforme de socializare. Publicarea periodică a actualizărilor pentru adepții dvs. este o idee bună, pentru a lăsa clar că contul dvs. este viu și lovit. Îți poți împărtăși postările de pe blog, dar și fotografiile pe care le faci, evenimente din viața ta de zi cu zi, alte articole pe care le par interesante și așa mai departe … Îți cunoști publicul cel mai bine, știi ce le va plăcea. Și, în timp ce sunteți la ea, încercați, de asemenea, să interacționați în mod regulat cu persoanele care lasă comentarii pe paginile dvs. de socializare, astfel încât să le păstrați implicate.

Citiți mai multe: Cum se utilizează social media »

Concluzie cu privire la SEO de zi cu zi

Mulți dintre voi vă conectați pe site-ul dvs. în fiecare zi sau, cel puțin, o dată pe săptămână. Dar, dacă gestionați o afacere mică sau un blog unic, nu puteți (întotdeauna) petrece mult timp pe SEO, aveți alte lucruri de făcut! Aici, discutăm despre câteva lucruri mici, dar de impact, pe care ar trebui să încercați să lucrați zilnic până la săptămânal pentru a vă menține SEO pe cale.

Ți se pare totul descurajant să te descurci singură? Consultați pregătirea noastră SEO în toată regula! Nu îți spune doar despre fiecare aspect al SEO: te asigură că știi cum să pui aceste abilități în practica reală !!


Asta e! Lucrați la unul (sau mai multe) dintre aceste șase lucruri o dată pe zi și sunteți bine pe cale să păstrați SEO-ul site-ului dvs. în formă bună. Și nu uitați să investiți mai mult timp în strategia dvs. seo pe termen lung oricând puteți, pentru o abordare cu adevărat durabilă a SEO!

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts
1 Comment
 1. Reply

  very nice story there.
  Creare Site – Realizare website-uri moderne‎ 249 $

  Descriere
  Creare Site | Realizare website-uri moderne‎ 249 $ Contact 0725 763 311
  Creare Site Web Profesional | Doar 249€ – Optimizat SEO 100%‎
  Creare Site | Realizare site | Realizare website-uri 249 $
  https://www.seoadwords.ro/creare-site

  * – seoadwords

  Magazine realizate:

  * – seoadwords.ro
  * – in-stylefashion.com
  * – Qoc.de
  * – Yandy.com
  * – Fashionnova.com
  * – Newchic.com
  * – Chicme.com
  * – etsy.com

  Creare Magazin online Magento 2
  Creare Magazin online Magento 2 – 0725 763 311
  magazin online pe cea mai puternica platforma de ecommerce
  http://www.seoadwords.ro/creare-site
  Magento iti asigura o platforma extensibila, pe care o vei folosi timp mai indelungat decat alte platforme

  Peste 500 de functii – ca sa nu te plafonezi tehnic – Magento vine din start cu peste 500 de functii – mai multe decat oricare alta platforma de magazin online la acest nivel de pret.

  Creare Magazin online Fashion
  Creare Magazin Incaltaminte Professional 2020
  WhatsApp 0725 763 311
  https://www.seoadwords.ro/creare-site

  Functionalitati Creare site incluse in trend cu cerintele 2020
  -Optimizare SEO ( https://www.seoadwords.ro/optimizare-seo
  -Compatibil cu telefoane mobile pentru smartphone
  -compatibil cu tablete iOS, android, symbian

  * * * Functionalitati Magazin Online:

  > Administrezi si configurezi usor produsele

  Platforma eCommerce Magento – Prestashop – Shopify dispun de o arhitectura scalabila, capabila sa gestioneze un numar nelimitat de produse si categorii, pe care le poti gestiona si configura cu usurinta in functie de specificatiile necesare.

  * Cautare de produse cu sugestii in timp real
  * Filtre dinamice in functie de specificatii
  * Filtrare, sortare si paginare in timp real
  * Gruparea produselor dupa categorie (pe nivele multiple), gama, campanie sau brand
  * Selectarea tipului de afisare a produselor afisate in categorie: lista sau coloana
  * Recomandari de produse similare sau accesorii (up-sell si cross-sell)
  * Variatii de produse dupa culoare, marime, greutate sau alte optiuni
  * Review-uri cu rating, intrebari si argumente
  * Statusuri configurabile de stoc

  > Cos de cumparaturi inteligent
  * SeoAdwords.ro prin Magento – Shopify iti ofera un cos de cumparaturi imbunatatit, * pentru a-ti creste si optimiza rata de conversie si pentru a obtine cat mai multe * comenzi finalizate.
  * Recuperare cosuri abandonate
  * Produse cadou si extra garantie
  * Actualizari automate de cantitati si produse
  * Alerta atingere prag pentru livrare gratuita
  * Posibilitatea de a salva cosul in wishlist
  * Cost de livrare calculat in timp real in cosul de cumparaturi, in functie de kilometrii suplimentari (pana la locatie) sau kilogramele aditionale
  * Cos de cumparaturi persistent
  * Optiune de a plasa comanda fara cont
  * Livrare prin unul sau mai multi curieri (cu AWB-uri emise automat): FanCourier, Urgent Cargus, Nemo, GLS, DPD, Fastius, Posta Romana, SameDay + multi altii

  > Integrare cu ERP-ul tau
  * Automatizam fluxurile magazinului tau online cu ajutorul integrarii cu ERP-ul sau sistemul de gestiune SmartBill
  * Actualizari automate de stocuri
  * Actualizari automate de preturi si reduceri
  * Import de clienti si comenzi din magazinul online catre ERP
  * Transfer de facturi si sume de plata

  > Proceseaza comenzile rapid si eficient
  * Stabilesti un numar nelimitat statusuri de comanda
  * Notificare automata prin email sau SMS catre client pentru fiecare status de comanda
  * Raport de profit pe fiecare comanda
  * Adaugare manuala a comenzii in contul clientului
  * Generare AWB automat
  * Generare PDF cu informatiile comenzii

  > Marketing optimizat pentru conversie
  Creste-ti rata de conversie a magazinului online cu ajutorul tool-urilor si integrarilor cu aplicatiile de marketing disponibile in platforma.

  * Afisari in comparatoare de preturi precum: Price, ShopMania, Compari, Cauti, SmartBuy si altele
  * Marketing afiliat prin eMag Profitshare sau 2performant
  * Integrare cu aplicatii de retargeting
  * Share pe retelele de socializare precum Facebook, Twitter, Google Plus
  * Email marketing integrat cu aplicatii precum Mailchimp sau Newsman
  * Colectare abonati cu adrese de email si constructie newsletter
  * Pozitionare bannere statice sau slide-uri de bannere in homepage sau alte pagini
  * Landing page-uri de campanie, spre exemplu Black Friday
  * Sistem automat de notificare client pentru a publica un review in urma achizitiei

  * Modul de cos abandonat sau recuperare cos
  * Cross-sell si up-sell
  * Istoric de vanzari si pret pentru fiecare produs
  * Transport gratuit in functie de valoarea comenzii sau a produselor din comanda
  * Wishlist si notificari de alerta a pretului
  * Promotii de tip bundle, produs cadou, discount simplu si discount pe pachete
  * Chestionare si survey-uri
  * Blog integrat in magazin
  * Puncte de fidelitate pentru clienti
  * Cupoane sau vouchere de reducere cu reguli de aplicare
  * USP-uri (editabile) afisate in homepage

  > Facturare interna sau integrata extern
  Genereaza si administreaza rapid facturi si chitante pe care le poti exporta automat in programe de gestiune sau de contabilitate.

  * Creare facturi, chitante, proforme, avize, bonuri fiscale
  * Administrarea informatiilor care tin de firma si TVA multiplu
  * Generare automata a facturii proforme si fiscale in comanda
  * Facturi de iesire generate automat cu nr. factura la schimbarea unui anumit status
  * Facturi storno generate automat la mutarea in “produse returnate”
  * Cont de client cu istoric de comenzi, facturi, adrese de facturare si livrare, certificate de garantie, formular de retur si sistem de tracking pe fiecare comanda, integrat cu serviciul de curierat
  * Export personalizat .csv sau .xml
  * Export facturi in Smartbill/SAGA
  * Integrare cu casa de marcat:
  generare de bonuri fiscale prin preluarea automata a informatiilor din comanda plasata de catre client

  > Rapoarte avansate de analiza
  Iti oferim rapoarte avansate legate de vanzari, produse sau clienti pentru a te ajuta sa identifici problemele si pentru a lua decizii in optimizarea business-ului tau.

  * Rapoarte de vanzari dupa comenzi, perioada, furnizori si metode de plata
  * Vanzari produse generale si vanzari produse pe categorii
  * Rapoarte de activitate pentru agentii de vanzari
  * Rapoarte generale legate de comenzi, utilizatori, newsletter, review-uri, produse, taxe
  * Rapoarte pentru vanzari si produse: promotii vs. normal
  * Statistica produselor accesate de catre vizitatori
  * Raport pentru customer lifetime value
  * Rapoarte de profitabilitate si cel mai mic pret din categorie
  * Rapoarte de vizitatori integrate cu Google Analytics
  * Documentare rapoarte de profit

  > Extinde-ti vanzarile in marketplace
  SeoAdwords.ro iti ofera posibilitatea de a-ti extinde canalele de vanzare ale produselor din magazin prin listarea acestora in cele mai mari Marketplace-urile din Romania, precum: eMAG Marketplace, CEL.ro si Okazii.ro.

  * Cu ajutorul integrarii automate prin API, reduci timpul de operare al comenzilor provenite din marketplace procesandu-le dintr-un singur loc (din Extended), fara a mai fi nevoie sa aloci personal dedicat pentru comenzile respective.

  * Listare de produse si corelare de categorii in marketplace
  * Actualizare automata de stoc si pret
  * Preluarea comenzilor din marketplace in platforma, fara a fi nevoie sa operezi in doua locuri

  CARACTERISTICI PRINCIPALE:

  Magazin Online Haine – Creare Magazine Online Fashion

  Magazin Online Fashion – Moda – Haine
  Contact : 0725 763 311

  >instalare si predare la cheie !
  >licenta
  >suport tehnic
  >newsletter
  >demo model magazin :

  1. newchic.com yandy.com
  2. demo2.emthemes.com/endless/demo.html
  3. demo2.emthemes.com/hellomarket/magento1/
  4. demo2.emthemes.com/continuum/magento1/index.php/?

  ___store=supermarket_en
  5. kute-themes.com/prestashop/kuteshop/en/

  eCommerce
  Designerii nostri priceputi si creativi sunt experti în domeniul comertului electronic si sunt pregatiti sa lucreze îndeaproape cu dvs. pentru a construi o solutie de magazine online personalizata, perfecta pentru afacerea dvs.

  Vom colabora cu dvs. pentru a va determina obiectivele dvs. si vom analiza modul în care va gestionati stocul, livrarile si platile, astfel încât sa putem crea un magazin online care va ofera control complet.
  Produs rapid-view, permite clientilor sa vizualizeze rapid un produs
  Caracteristica cos, adaugati produse în cos într-un singur clic,
  Proiectam si implementam solutii bazate pe platforme de comert electronic, Magento si WooCommerce. Cu caracteristici flexibile, intuitive, management de produs, control de catalog, rapoarte de vânzari, rapoarte de stocuri, posibilitati de vânzare si vânzare încrucisata pentru produsele dvs., gestionarea buletinului informativ, sondaje si feedback pentru clien?i ?i o interfata usor de utilizat, suntem siguri ca veti avea gasiti vânzarea online cu placere si clientii dvs. vor avea o experienta placuta de cumparaturi online.

Leave a Comment