Optimizarea campaniei de branding și SEO

No Comments

SEO nu este o știință exactă. Acest lucru devine evident atunci când încercați să implementati si sa optimizati atât SEO, cât și brandingul într-o strategie. Acest proces este extrem de rau. Pe de o parte, SEO se ocupă de plasarea cuvintelor cheie și a frazelor. Pe de altă parte, brandingul se ocupă de loialitatea, imaginea marcii și cultura companiei. Implementarea ambelor părți diluează proeminența ambelor operatii. Însă eliminarea unuia sau altuia nu poate îndeplini toate obiectivele strategice și de marketing.

Următoarea recomandare poate fi folosită pentru a satisface ambele părți ale ecuației. În general, cuvintele cheie și expresiile (adică SEO) ar trebui să rămână în centrul atenției oricărei companii în stadiu incipient, în timp ce încorporarea branding-ului companiei ar trebui să apară mai târziu în evoluție. Aceasta este pur și simplu o afirmație generală și nu ar trebui să fie luată cuvânt cu cuvânt.

Raționamentul este destul de simplu. La început, nimeni nu știe numele companiei tale, dar poate căută produsele sau serviciile tale. Cu alte cuvinte, doriți să vizați cuvinte cheie și expresii care se concentrează în jurul ofertei dvs., mai degrabă decât companiei dvs. Pe măsură ce crezi loialitate și credibilitate, branding-ul devine mai important. În acest moment este posibil să doriți să încorporați mesageria corporativă pentru a consolida relația cu clienții și a crea încredere în marca dvs.

Un ultim gând despre branding: dacă un căutător tipează numele companiei dvs., este posibil să găsească site-ul dvs. oricum. Acest lucru se datorează în mare parte textului și legăturilor înapoi. Prin urmare, optimizarea numelui companiei este destul de nesemnificativă în majoritatea cazurilor.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment