OPTIMIZARE SEO – STRATEGII SEO

No Comments

Optimizarea seo este fundamentala si totodata esentiala

OPTIMIZAREA SEO este pentru oricine are o afacere promovata cu ajutorul internetului prin intermediul unui site.

Optimizarea seo te va ajuta sa-ti imbunatatesti pozitia in motoarele de cautare, astfel incat siteul tau sa poata fi gasit in momentele critice ale procesului de cumparare sau atunci cand oamenii au nevoie de siteul tau.

SEO: Ce cauta motoarele de cautare? Cum poti sa-ti construiesti siteul in asa fel incat sa multumesti atat vizitatorii/cumparatorii cat si Google, Bing sau alte motoare de cautare? Si cel mai important, cum poate optimizarea seo sa ajute prezenta ta in mediul online sa devina profitabila?
Scopul fundamental al optimizarii seo nu este acela de a trisa sau de a insela motoarele de cautare. Scopul acestui proces este acela de a crea o experienta a utilizatorului bogata si unitara si de a comunica motoarelor de cautare propriile intentii pentru ca acestea sa poata recomanda siteul tau pentru cautari relevante.

1.    Siteul tau este ne-optimizat seo.

Atunci cand vorbim despre siteuri si optimizare seo, pentru a intelege mai bine cum functioneaza fiecare, trebuie sa ne imaginam siteul nostru precum un tort. Acest tort este facut dintr-un blat cu trei straturi si crema. Primul strat, cel de la baza, este reprezentat de infrastructura siteului, urmatorul strat, de deasupra, reprezinta platforma siteului, iar cel mai de sus strat reprezinta atat arhirectura cat si continutul siteului.

SEOADWORDS

Glazura de pe tort si lumanarile reprezinta linkurile, marketingul. Pana aici toate bune si frumoase, dar unde apare in toata aceasta constructie a tortului, optimizarea seo. Ei bine, optimizarea seo este reprezentata de crema. Fara ea, tortul nostru ar fi unul fara gust, plictisitor, cu o mare probabilitate de a fi aruncat la gunoi.

2.    Ce cauta motoarele de cautare in Optimizarea SEO?

Motoarele de cautare in SEO vor sa-si faca treaba cat mai bine posibil prin a trimite utilizatorii spre siteurile si continutul care este cel mai relevant pentru ceea ce cauta acestia. Prin urmare, cum este determinata aceasta relevanta?
Continutul SEO : este determinat prin tema care este data, textul de pe pagina, precum si de titlurile si descrierile care sunt oferite.

Performanta SEO: cat de rapid este siteul si cat de bine functioneaza
Autoritatea SEO : are siteul nostru suficient continut de calitate la care sa se raporteze sau exista alte siteuri care sa foloseasca siteul nostru drept referinta sau sa citeze informatia?
Experienta utilizatorului SEO : cum arata siteul? Este usor navigabil? este securizat SEO?

3.    Ce nu cauta motoarele de cautare SEO?

Motoarele de cautare au un anumit spatiu de stocare, astfel incat, daca folosesti strategii nu tocmai “ortodoxe” sau incerci sa le pacalesti, exista sanse mari sa te autoranesti pe termen lung. Chestiunile pe care motoarele de cautare nu le vor sunt:
•    Umplutura de cuvinte, adica suprafolosirea cuvintelor-cheie in continutul paginilor.
•    Linkuri cumparate: cumpararea de linkuri ne va duce la sapa de lemn in ceea ce priveste optimizarea seo, asa ca trebuie sa fim atenti.
•    Experienta proasta a utilizatorului: prea multe reclame pe pagina, spre exemplu, vor face ca utilizatorul siteului sa fie nemultumit si sa paraseasca siteul fara a mai incerca sa gaseasca continutul informational de care are nevoie.

Pentru mai multe informatii despre cum puteti obtine optimizare seo accesati https://www.seoadwords.ro

OPTIMIZARE SEO On-Page,seo,optimizare seo,agentie seo, seo doctor, optimizare seo pret, keyword planner, google adwords, seo in romania, dwf blog, firme seo, seo freelancer romania, agentie seo bucuresti, expert seo, what is on page seo, on page seo tutorial, off page seo, types of seo on page optimization, what is on page seo checklist, on page seo an actionable guide,

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment