Măsurați impactul de afaceri al Instagram și al paginilor

  • March 12, 2019
  • Blog
No Comments

La Facebook Analytics, obiectivul nostru principal este de a ajuta marketing-ul să înțeleagă modul în care conținutul și strategiile canalelor conduc, de fapt, la rezultate reale de afaceri. 

De câte ori ați împărțit cu echipa dvs. câteva statistici fascinante despre strategia dvs. Instagram, doar pentru a auzi: “Este minunat, dar ce are de-a face cu conversia? Cum de fapt toate aceste numere de angajament se referă la venituri? ”

Ca parte a acelei hărți, suntem incantați să anunțăm o majorare suplimentară pentru Facebook Analytics: contul nostru Instagram și versiunea avansată de beta Analytics! Analizele pentru contul Instagram reprezintă o adăugare nouă în suita noastră, iar analizele de pe Facebook se extind pentru a acoperi toate modurile în care oamenii se angajează cu afacerea dvs. prin intermediul paginii dvs.

Cum influențează strategia dvs. Instagram rezultatele de afaceri?

Instagram oferă companiilor un forum puternic de conectare cu clienții: 80% din totalul conturilor din Instagram (mai mult de 1 miliard de conturi total) urmează un brand (Instagram Internal Data, martie 2017). Mulțumită serviciului Instagram Insights, puteți vedea deja modul în care oamenii interacționează cu postările și cu povestirile dvs. – dar ce fac acești oameni în continuare și, cel mai important, ce înseamnă pentru succesul dvs.?

Dacă Instagram joacă deja un rol semnificativ în strategia dvs. de marketing sau credeți că ar trebui și aveți nevoie de mai multe date pentru a confirma această ipoteză, Facebook Analytics vă poate ajuta.

Pentru a vedea analizele Instagram și Facebook Page, pur și simplu utilizați instrumentele pe care le utilizați deja în canale, segmente și canale omni-canal Facebook Analytics:

  • Descoperiți dacă persoanele care comentează sau preferă posturile din Instagram au rate de retenție mai mari.
  • Comparați valoarea de viață a persoanelor care interacționează cu contul dvs. Instagram celor care nu fac acest lucru.
  • Creați segmente: de exemplu, toți cei care au comentat una dintre postările dvs. și analizați valoarea pe care o aduc la firma dvs.
  • Înțelegeți că audiența dvs. Instagram se suprapune cu persoanele care descarcă aplicația dvs. sau care vizitează site-ul dvs. sau chiar se angajează cu pagina dvs. Facebook.

Depășiți reacțiile: analize avansate pentru paginile Facebook

Astăzi, puteți crea deja segmente și puteți analiza performanța paginii Facebook la nivelul postului. Acum, analiza avansată a paginilor beta vă oferă o imagine mai largă a impactului paginii dvs., prin includerea unor evenimente mai valoroase (definite ca acțiuni pe care utilizatorii le iau pe pagina dvs.), inclusiv afișarea postărilor, urmărirea / dezactivarea paginii, pagina asemănătoare / nepotrivită și altele. Puteți vizualiza și analiza aceste evenimente cu oricare dintre funcțiile pe care le utilizați deja în Facebook Analytics.

Aceasta înseamnă că puteți crea segmente de segmente noi de persoane care se angajează în anumite moduri, puteți urmări conversia canalului din angajarea socială pentru a achiziționa, compara demografiile publicului după canal și activitate și multe altele.

Cum primesc accesul?

Ajungem la acces în următoarele câteva luni. Veți primi un e-mail și o notificare în tabloul de bord al Google Analytics atunci când aceste funcții beta sunt disponibile în contul dvs. Google Analytics.Cere acces

Dacă nu utilizați încă Google Analytics: solicitați acces și accesați tabloul de bord dacă aveți pe site-ul dvs. Pixel sau SDK-ul Facebook. Veți putea să vedeți imediat analizele din Facebook Analytics.

Nu aveți instalat pixelul Facebook sau JS SDK? Iată cum puteți începe . Nu veți putea accesa analizele Instagram și Page Analytics până când nu ați trecut prin configurare.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment