Local SEO: A Complete Guide Updated for 2020

No Comments

Local SEO: Ghid Complet 2020

SEO local este vital pentru întreprinderile care doresc să-și îmbunătățească rata de conversie!

Când încercați să găsiți un restaurant în termen de 10 minute de la domiciliu, îl faceți Google?

Dacă doriți să verificați dacă supermarketul dvs. local este deschis sau găsiți un avocat specializat în drept regional, îl faceți Google?

Dacă răspunsul este da, nu ești singur!

46% din toate căutările Google caută informații locale. Adică aproape 2,7 miliarde de căutări pe zi.

Și nu este doar Google. Toate motoarele de căutare doresc să conecteze clienții la întreprinderile locale, motiv pentru care oferă toți o platformă care arată utilizatorilor rezultate relevante pentru locația lor geografică actuală.

Ei știu, de exemplu, că oamenii nu vor să călătorească la jumătatea țării doar pentru a lua o pizza. Utilizatorii au nevoie de opțiuni rezonabile și relevante apropiate.

Dacă întreprinderile locale pot obține vizibilitate atunci când clienții locali tastează cuvinte cheie relevante, pot potențializa concurența.

Așadar, vă vom conduce prin tot ceea ce trebuie să știți pentru a vă optimiza afacerea pentru SEO local.

Cuprins

Ce este SEO local?

Deci, ce este SEO local? Uneori numit marketing local de căutare, SEO local este practica de a face ca paginile, produsele și serviciile dvs. să fie mai înalte în rezultatele căutării pentru cuvinte cheie specifice geografic, cum ar fi Londra sau New York.

SEO local diferă fundamental de optimizarea generică a motoarelor de căutare obișnuite.
Cu un SEO obișnuit, scopul jocului este să apelezi la o audiență generală, indiferent de timp și loc. Ați alege un set de cuvinte cheie și doriți să vă clasificați prin construirea de link-uri, crearea de conținut și împingerea conținutului în conturile de social media, indiferent de locația clientului.

Totuși, SEO local este diferit.

În loc să încercați să apelați la o audiență generală, încercați să îi determinați să vă utilizeze serviciile în funcție de locul în care se află acum.

De exemplu, dacă un utilizator caută „magazin de kebab lângă mine”, motoarele de căutare oferă utilizatorilor accesări în apropiere, atât în ​​căutări obișnuite, cât și pe aplicații de hartă, cu condiția ca setările de locație să fie activate.

Evoluția SEO local

Google nu a apreciat întotdeauna importanța căutărilor locale. De-a lungul timpului, a evoluat pentru a recunoaște intenția utilizatorului, deoarece a observat că multe căutări au conținut geografic.

În 2004, am văzut lansarea SEO Google Local, un serviciu care oferea hărți, indicații și înregistrări de cartiere în mod nativ pe platformă. Până în 2005, compania a combinat hărți și servicii de direcții cu vizualizări prin satelit și instrucțiuni de conducere prin SMS.

Screenshot de Google Maps în 2005.

Sursă

De-a lungul anilor, serviciul a continuat să evolueze pentru a permite utilizatorilor de smartphone-uri să obțină indicații către o afacere locală, cu doar două clicuri pe aplicația Maps.

Până în 2018, căutarea locală a fost centrală pentru modelul de afaceri al Google. Gigantul de căutare știa că posibilitatea de a căuta și naviga către întreprinderile locale le-a oferit utilizatorilor săi o utilitate profundă.

Numai în 2019, Google a implementat o actualizare masivă Google My Business, care a afectat orice afacere care nu a fost optimizată corect pentru SEO local. Este clar că gigantul motorului de căutare are ochii pe scena SEO locală și va continua să-și dezvolte platforma pentru a îmbunătăți experiența clienților locali.

De ce este important SEO local?

Multe companii se bazează pe comunitatea locală pentru clienții lor. Saloane de coafură, mecanică auto și restaurante știu că clienții lor sunt exclusiv oameni apropiați. Numai asta dovedește că SEO local este o necesitate. Nu are rost ca companiile locale să ardă prețioase dolari de marketing care să atragă utilizatorii care trăiesc la sute de kilometri distanță. Nu are sens decât să vizăm perspectivele relevante în zona imediată.

Optimizarea SEO pentru semnalele SEO locale către Google că firma dvs. poate satisface nevoile utilizatorilor locali, împingându-vă astfel în rânduri și creșterea vizibilității. De asemenea, SEO local vă ajută să vizați persoanele care se gândesc să cumpere chiar acum, îmbunătățind dramatic rata de conversație. Câștigător, câștigător!

Google îmbunătățește în continuare oportunitatea de a deveni mai vizibil cu funcții utile, disponibile doar atunci când un utilizator caută cu intenție locală. Bara laterală Hărți, de exemplu; această funcție UI utilă afișează informații de contact și recenzii postate public, făcând ușor pentru un utilizator să găsească informațiile de care are nevoie cât mai repede posibil.

O captură de ecran a barei laterale Google Maps

Dacă sunt optimizate corect, caracteristici ca acestea pot face afacerile dvs. mai vizibile pentru utilizatori, subliniind importanța SEO local pentru companii.

Atunci când vă optimizați activ activitatea pe Google, Bing, Apple Maps și multe altele, compania dvs. încetează imediat să fie un hyperlink singur într-o mare de rezultate de căutare și se transformă în ceva mult mai accesibil. Utilizatorii obțin o experiență bogată în caracteristici, ceea ce vă face mult mai clic.

Statistici interesante

Dacă asta nu v-a convins, consultați aceste statistici locale SEO impresionante!

Conform unui studiu Google și Ipsos MediaCT :

 • 4 din 5 consumatori folosesc motoarele de căutare pentru a găsi informații locale.
 • 50% dintre utilizatorii de smartphone-uri caută ore de afaceri și caută indicații către magazinul local special.
 • Între timp, pe computere și tablete, 45% folosesc căutarea locală pentru a afla dacă un produs sau serviciu pe care îl doresc este disponibil la un magazin local.

Conform acestui același studiu, devine și mai bun pentru întreprinderi:

 • 50% dintre utilizatori vizitează un magazin în 24 de ore de la căutarea acestuia pe smartphone.
 • 18% din căutările locale prin intermediul smartphone-urilor au dus la o achiziție, comparativ cu doar 7% din căutările non-locale.

Aceste cifre care se topesc mintea dovedesc că intenția locală este un factor critic care determină conversiile. Cu toate acestea, în ciuda beneficiilor, o mulțime de companii locale nu reușesc să valorifice oportunitatea.

Nu putem sublinia suficient importanța punerii la dispoziție a acestor informații pentru clienții potențiali. Dacă nu, riscați să pierdeți!

Locală și națională

Dincolo de vizarea clienților locali, căutarea locală poate ajuta, de asemenea, întreprinderile independente din cărămidă și mortar să concureze cu rivalii online la nivel național.

Dintre 4.500 de persoane chestionate, Google a descoperit că 30% dintre oameni preferă să cumpere personal în locul locului online, dacă știau că sunt aproape de un magazin. Alți 35% au declarat că vor participe de bună voie cu banii lor dacă știu că pot obține mai rapid produsul pe care și-l doreau.

Așadar, precum și conducerea traficului către site-ul dvs. web, afișarea proeminentă în rezultatele căutării ar putea ajuta la creșterea spațiului fizic la magazinul dvs. local!

Cum funcționează SEO local?

După cum am menționat, SEO local este un animal fundamental diferit de SEO generic.

Factorul principal de clasificare Google pentru căutarea locală este locația fizică a utilizatorului. Cu alte cuvinte, arată rezultate în funcție de locul în care crede că o persoană este acum.

Pe desktopuri și caiete, bazează rezultatele pe locația implicită de adresa IP. Pe smartphone-uri, utilizează locația GPS.

Setări pentru locația Chrome pe iPhone

Algoritmul SEO local Google (și cel al altor motoare de căutare precum Bing și Yahoo!), se concentrează pe trei piloni: proximitatea (despre care am discutat deja), relevanța și proeminența.

Importanța proximității

În 2016, Google a anunțat oficial că locația utilizatorului a fost cel mai important semnal de clasare pentru căutarea locală, ca parte a actualizării sale „Possum”. De atunci, s-a dublat în ceea ce privește proximitatea, fiind actualizarea uriașă din 2019 care a acordat prioritate firmelor în același cod poștal ca și utilizatorul. După ce a intrat în direct, unele companii au observat o scădere dramatică a traficului organic din zonele din afara imediatei lor.

Relevanță locală

Relevanța locală funcționează similar cu căutarea obișnuită. Google face o treabă bună în a descoperi ce pagini de afaceri se potrivesc cel mai bine cu cuvintele cheie ale utilizatorului, folosind o mulțime de semnale de pe pagina de pe și pe acestea.

Acestea includ:

 • Etichete și descrieri meta
 • Etichete de titlu, text alt și structură URL
 • Coerența citatelor
 • Detalii despre compania mea Google
 • Coerența PAN
 • Calitatea citatelor
 • OFERĂ
 • Recenzii online
 • Cuvinte cheie
 • Și altele!

Această listă poate părea descurajantă, dar ceea ce trebuie să rețineți este faptul că relevanța este esențială!

Dacă ați finalizat toate cele de mai sus, dar informațiile nu se leagă în mod constant la locația utilizatorilor dvs., este un exercițiu inutil.

Unul dintre cele mai simple și de cele mai multe ori trecute cu vederea semnalele de clasare este Compania mea pe Google. Companiile pot spune companiei Google categoria lor și multe altele prin intermediul contului meu Compania mea pe Google. Este modul Google de a oferi întreprinderilor posibilitatea de a sari în sus și în jos, cu un mare steag roșu care striga „Sunt aici!”. Dar vom intra mai mult în asta puțin mai târziu.

Proeminenţă

Prominenta este cuvântul pe care îl folosesc motoarele de căutare pentru a descrie cât de bine se evidențiază marca dvs. de restul. De exemplu, dacă operezi un restaurant premiat, cu mai multe stele Michelin, probabil că vei ieși mai mult decât autoutilitara cu critici groaznice.

Când clienții ajung la un restaurant de talie mondială, se așteaptă la o masă de talie mondială. Atunci când comandă din acea camionetă locală, este posibil să își asume șansele.

Google folosește recenzii pentru a dicta „proeminență”, deoarece consideră că mărcile mai bine cotate oferă utilizatorilor experiențe superioare. Are sens, nu?

Rezultatele pachetului de gustări

Atunci când utilizatorii introduc tipul de cuvinte cheie cu intenție locală, Google le oferă o casetă de informații care include scorul de revizuire al companiei, nivelul prețului, tipul serviciului, adresa și orele de deschidere, toate s-au așezat perfect în rezultatele „Snack Pack”.

Iată ce văd utilizatorii când tastează „restaurant pizza din Londra”, de exemplu:

O captură de ecran a rezultatelor Google SEO locale pentru restaurantele pizza din Londra

În general, Google va reda înapoi diferite rezultate, în funcție de intenția utilizatorului. Uneori, va afișa anumite afaceri. Alteori, va transmite de asemenea utilizatorilor site-urile de recenzie, ca în exemplul de mai sus, în special dacă consideră că se află într-o etapă timpurie a călătoriei de cumpărare.

Rețineți cum Google afișează doar trei rezultate în rezultatele „snack pack” de mai sus. În cele mai multe cazuri, mai mult de trei companii urmăresc cuvinte cheie locale. Așadar, dacă doriți să vă priviți marca, este necesară o strategie de marketing locală de căutare.

Panouri de cunoștințe și căsuțe de răspuns

Când un termen de căutare este mai specific pentru a include numele companiei, Google va afișa rezultatele într-un panou de cunoștințe .

Un panou de cunoștințe este o casetă mare din partea dreaptă a ecranului, care arată toate informațiile pe care utilizatorul ar putea să le știe despre acea anumită activitate.

O captură de ecran a casetei de răspuns Google și panoul de cunoștințe Google în rezultatele căutării SEO locale

În acest exemplu, am solicitat Google ora de deschidere a unei anumite afaceri. Veți vedea că o casetă de răspuns furnizează răspunsul exact la interogarea de căutare, în timp ce panoul de cunoștințe oferă răspunsul și multe altele.

Google folosește datele furnizate de afaceri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Știe că poate încânta utilizatorii afișându-l în față și în centru, așa face.

SEO vs SEO local (diferența)

SEO local este practica de a încerca ca paginile dvs. să se clasifice bine pentru căutările conexe cu „intenție locală”. Așadar, dacă un utilizator caută „restaurante pizza în Londra”, are sens ca Google să arate locații din apropiere, nu rezultate pentru Mogadiscio. În cele din urmă, totul este despre locație.

Cu toate acestea, dacă nu există nicio intenție locală, atunci Google va oferi utilizatorului cel mai proeminent, relevant și autoritar conținut pe care îl poate găsi. Proximitatea scade din imagine, semnalând astfel o căutare standard. SEO normal are mult sens pentru întreprinderile de pe Internet care doresc să conducă trafic către un site web sau un magazin online.

Deci, iată ce se întâmplă atunci când căutăm un cuvânt cheie generic pentru produs fără intenție locală, cum ar fi „televizor”. Această căutare dă rezultate globale la introducerea în caseta de căutare.

Imagine din Gyazo

În acest caz, importanța SEO locală este minimă, deoarece utilizatorul poate comanda un televizor de oriunde fără practic fricțiuni.

Diferențele dintre rezultatele căutării afișate informează strategia SEO locală.

SEO obișnuit vă permite să obțineți un nivel mai ridicat pentru cuvintele cheie care nu indică intenția locală. Ai acces la o audiență mai largă, dar există mai multă concurență.

SEO local, pe de altă parte, este adesea mai puțin competitiv (în funcție de locul în care vă aflați, desigur) și oferă o audiență mai mică, mai captivată.

Motivul pentru aceasta este simplu: interogările de căutare locale tind să întruchipeze intențiile utilizatorilor mai valoroase din punct de vedere comercial. După cum am menționat mai sus, ratele de conversie sunt mai mari pentru căutările locale decât pentru omologii lor non-locali.

Deci, când cineva tipează „mecanic lângă mine”, există o șansă extrem de bună să caute să cheltuiască bani, chiar acum. De multe ori nu obțineți acest tip de imediatitate atunci când locația nu este un factor. Scopul cu căutarea locală este să fie prima afacere pe care o văd odată ce au apăsat butonul „căutare”!

Cine beneficiază de SEO local?

Utilizarea cu succes a SEO locală reprezintă combustibil rachetă pentru întreprinderile locale. După cum am acoperit deja, acesta ajută la achiziționarea online și crește spațiul în spații din cărămidă și mortar, indiferent dacă clienții locuiesc în zona locală sau sunt doar în vizită.

Pentru toate acele companii care se bazează pe comunitatea locală, cum ar fi saloanele de păr, mecanica auto și restaurantele, o strategie SEO locală este o necesitate. Singurul mod prin care pot primi clienți noi prin ușă este prin promovarea afacerilor în zona imediată.

Știm că platforma locală de SEO Google este extinsă. Acesta oferă informații critice pentru care utilizatorii trebuie să găsească cele mai bune afaceri locale pentru a-și satisface nevoile. Căutările locale readuc bara de căutare obișnuită, precum și căutarea pe hartă și integrarea completă a navigației. Utilizatorii pot vedea locația întreprinderilor locale și pot vedea rapid care sunt cele mai apropiate de poziția lor actuală.

Imagine din Gyazo

Rezultatele sunt destul de similare și pentru Bing!

Imagine din Gyazo

În comparație cu tactica tradițională de marketing, SEO local oferă o funcționalitate crescută și vizibilitate . Fiecare dintre mulți utilizatori de căutare locală poate găsi indicații sau face apeluri instantaneu de pe dispozitivele lor mobile.

Bună ziua, conversii!

Scopul este să vă asigurați că este afacerea dvs. din partea de sus a listei.

Dacă sunteți un restaurant, de exemplu, afacerea dvs. va beneficia de dezvoltarea unei strategii SEO locale, în principal datorită comportamentului consumatorului. Mâncărurile sunt ceva pe care oamenii îl fac din capriciu sau când vizitează un loc nou. Clienții potențiali își doresc ceva rapid, accesibil și asta reflectă gustul lor. Toate informațiile de care au nevoie și multe altele pot fi furnizate în caseta cu rezultate utile de căutare Google, cu condiția ca detaliile companiei dvs. să fie afișate pentru ca motorul de căutare să fie afișat!

Cum se optimizează și se clasează pentru SEO local

Acum să intrăm în partea practică: înțelegerea a ceea ce trebuie să faceți pentru a optimiza site-ul dvs. web pentru SEO local.

Înțelegeți-vă cuvintele cheie

În calitate de proprietar priceput, înțelegeți importanța cercetării prin cuvinte cheie pentru SEO și cum vă afectează poziția asupra SERP-urilor organice.

Acum, ce zici de SEO local?

Algoritmul Google pare să aibă abilități asemănătoare cu zeii de a elimina intenția locală din interogări aparent nelegate. Dar chiar și așa, veți beneficia doar dacă alegeți să vă concentrați pe cuvinte cheie direct legate de tipurile de căutări pe care le folosesc oamenii când caută servicii în apropiere.

Există câteva modalități super rapide de cercetare a celor mai relevante cuvinte cheie SEO locale pentru afacerea dvs.

Completarea automată Google vă va prezenta cei mai populari termeni de căutare pentru serviciile dvs. Pur și simplu introduceți prima parte a cuvântului cheie în căutarea Google și aruncați cu ochiul sugestiile de completare automată.

Mai jos, am clasificat cuvintele cheie bazate în jurul a 4 domenii fundamentale ale SEO local:

Timpul de deschidere (Cuvinte cheie)

Să presupunem că un utilizator caută o livrare de kebab pentru donatori într-o vineri seară și vrea să afle mai multe informații despre orele de deschidere ale unui magazin local.

Cel mai probabil, vor alege o interogare de căutare a limbajului natural, cum ar fi: „La ce oră se închide ABC Barbeque?” sau „programul de lucru al ABC Barbeque”. Google va returna rezultatele fie într-o casetă de afaceri (dacă există mai multe locații), fie într-un panou de cunoștințe , împreună cu o casetă de răspuns rapid pentru interogări directe.

O captură de ecran a casetei de răspuns Google și panoul de cunoștințe Google în rezultatele căutării SEO locale

Aceste răspunsuri sunt extrase de la Compania mea pe Google și sunt acceptate de aceleași ore de deschidere postate pe internet prin citate locale și alte referințe.

Dacă un client caută direct afacerea dvs. și nu poate găsi răspunsul, probabil va merge în altă parte.

Număr de telefon (cuvinte cheie)

Utilizatorii locali pot dori, de asemenea, să apeleze la ABC Barbeque pentru a comanda mâncarea prin telefon. În acest caz, vor tasta probabil întrebări de căutare, cum ar fi „numere de telefon ABC Barbeque” sau „care este numărul de telefon al ABC Barbeque?”. Google va afișa apoi numărul la care trebuie să apeleze într-o casetă de răspuns și / sau panou de cunoștințe, ca mai înainte.

În cazul în care motorul de căutare nu poate găsi un număr definitiv, acesta va furniza caseta de afaceri a hărții cu 3 opțiuni. ABC Barbeque va apărea cu diverse locații sau concurenți.

Aceasta este ceea ce vrei să eviți. Există o oportunitate aici pentru ca afacerea dvs. să fie înconjurată de concurenți atunci când aveți ocazia să fie singurul rezultat!

Locație personalizată (cuvinte cheie)

În zilele noastre, majoritatea dintre noi se așteaptă ca motoarele de căutare să ne cunoască locația. Chiar și utilizatorii îngrijorați de securitate au acum locația sau setările GPS activate pe dispozitivele mobile. Datorită introducerii GDPR. Aceste 4 scrisori pot trage frica în inimile celor mai mulți marketeri, dar mulți utilizatori se simt acum mai încrezători în ipoteza că datele lor sunt sigure.

Acești oameni apreciază că motoarele de căutare pot oferi mai multă personalizare prin furnizarea rapidă a informațiilor de care au nevoie. În același timp, permite marketerilor să ajungă la potențiali clienți în acele mici momente în care intenția lor de cumpărare este la apogeu!

Unii utilizatori vor efectua căutări legate de locație, cum ar fi „mecanic lângă mine”. Ca afacere locală, partea „lângă mine” ar trebui să facă parte din strategia dvs. locală de SEO. Alte exemple conexe includ „aproape”, „în zona mea” și „la o mile”.

Marea veste este că, în special, Google sortează clasamentele pentru căutările „lângă mine” pe baza informațiilor dvs. despre compania mea Google. Vă vom arăta cum să optimizați Compania mea Google puțin mai târziu.

Imagine din Gyazo

De asemenea, ar trebui să adăugați marcaj de schemă la fiecare pagină de pe site-ul dvs. web care include date NAP. Marcarea schemelor este deosebit de utilă utilizatorilor, deoarece completează lacune și adaugă informații în timp real, cum ar fi programul de sărbători și de weekend. Iată tot ce trebuie să știți despre marcarea schemelor .

Cuvinte cheie Serviciu în locații (SIL)

Lista locală de verificare SEO ar trebui să includă, de asemenea, crearea unei liste de cuvinte cheie care se referă la locațiile în care acționați. Acestea se numesc SIL-uri. SIL-urile sunt, probabil, cele mai evidente cuvinte cheie pentru care alegeți să vizați.

Pur și simplu faceți o listă cu toate produsele sau serviciile pe care le oferiți, alături de locațiile în care le oferiți și sunteți sortate!

Aici sunt cateva exemple:

 • Magazin Kebab din Leeds
 • Instalator în Sheffield
 • Chirurgie în Llanfairpwllgwyngyll

Dacă vă aflați într-un oraș mic și vă dați seama că volumele de căutare pentru locația în care vă aflați sunt relativ reduse, încercați să căutați cuvinte cheie legate de cel mai apropiat oraș major. Ați putea viza chiar statul / județul dvs. dacă baza dvs. de clienți se întinde atât de departe.

Instrumente precum Planificatorul de cuvinte cheie Google și SEMrush vă pot oferi multe îndrumări. În plus, acest generator de cuvinte cheie vrac este incredibil de util pentru a juca.

Imagine din Gyazo

De asemenea, ar trebui să aruncați o privire la eforturile concurentului dvs. și să nu vă fie frică să vizați cuvinte cheie și expresii care lucrează pentru ei.

Cum, întrebi?

Copiați și inserați una dintre adresele lor web în Planificatorul de cuvinte cheie Google și viola, vedeți cuvintele care se conectează la competiție. Puteți să le utilizați ca puncte de pornire pentru a continua cercetarea cuvinte cheie.

De asemenea, SEO local folosește un anumit tip de cuvinte cheie – cuvântul cheie cu coadă lungă, care este în contrast direct cu cuvintele cheie standard ale capului.

Deși cuvintele cu coadă lungă sunt mai puțin competitive decât cuvintele cheie, acestea joacă un rol imens în SEO local. Ele servesc ca un indicator principal, utilizatorul caută în mod activ să se angajeze cu o afacere locală. De exemplu, care dintre următoarele arată un utilizator gata să se descurce cu niște burgeri și cartofi prăjiți:

 • „Restaurante burger”
 • „Restaurante burger la maxim cinci mile”

Posibilitatea celei de-a doua persoane să treacă prin ușa afacerii tale este mult mai mare decât prima. Chiar dacă cuvintele cheie cu coadă lungă s-ar putea să nu apară la fel de des într-o căutare, atunci când fac ceva acționabil este pe cale să apară.

Sfaturi suplimentare pentru cercetarea cuvintelor cheie includ utilizarea modificatorilor pentru a vă extinde ideile sau pentru a vă orienta către un public mai larg sau mai specific, în funcție de cuvintele cheie. Restaurantul nostru burger oferă un caz perfect, deoarece mai mulți modificatori diferiți ar putea funcționa.

Am folosit deja modificatorul „cel mai bun”, dar avem în vedere și ceva de genul „burgeri și bere ieftini” sau „burgeri și cartofi prăjiți ieftini”.

Creați referințe locale

Referințele locale sunt pur și simplu listări de afaceri din directoarele online. Aceștia au făcut parte integrantă din marketingul online de la apariția internetului și constituie o componentă vitală a factorului proeminent în marketingul de căutare locală.

Ideea este de a obține detaliile dvs. NAP consistente cât mai departe pe web. Existența acestor informații va adăuga o anumită autoritate informațiilor dvs. despre Compania mea Google existentă. După ce ați listat afacerea pe aceste site-uri, Google vă va ridica pe rând.

Un exemplu de cinci referințe locale pentru SEO local în SUA

Iată 5 exemple de directoare locale:

O captură de ecran a paginii de pornire Yelp

1. Yelp.com

O captură de ecran a paginii de pagină galbenă

2. Yellowpages.com

O captură de ecran a paginii de start Express Update pentru SEO local în SUA

3. Actualizare Express

O captură de ecran a paginii de pornire TomTom pentru SEO local din SUA

4. TomTom – pentru că nu toată lumea folosește Apple sau Google Maps!

O captură de ecran a paginii de start FOURSQUARE pentru SEO local din SUA

5. Foursquare

Nu uitați, nu toată lumea folosește Google pentru a căuta un produs sau serviciu.

Acum acest bit este important!

Oferirea de date consistente NAP (nume, adresă și număr de telefon) într-o varietate de directoare și canale de social media înseamnă că afacerea dvs. nu poate lipsi, indiferent de modul în care clienții dvs. potențiali aleg să vă găsească.

Când listați pe mai multe directoare, asigurați-vă că informațiile pe care le introduceți sunt exact aceleași pentru toate. Dacă nu, veți confunda algoritmii motorului de căutare și vă vor califica drept pedeapsă.

Verificați dublu dacă datele dvs. NAP sunt identice în toate directoarele, site-ul dvs. web și orice site-uri terțe și agregatoare relevante.

La fel de important: menținerea informațiilor despre companie la zi!

De fiecare dată, efectuați un PNA sau un audit de citare. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să utilizați instrumentul de verificare a citărilor Moz . Acesta caută pe net referințe la NAP-ul companiei dvs. și indică instanțele în care informațiile lipsesc sau sunt incoerente, ceea ce înseamnă că puteți să vă scufundați direct pentru a remedia.

Imagine din Gyazo

De asemenea, puteți crea referințe pentru a vă îmbunătăți SEO local, utilizând directoare de nișă. Acestea vă permit să vă extindeți raza de acțiune și să atrageți trafic specific care este mai probabil să convertească.

În rezumat, iată trei abordări pe care le puteți adopta:

 • Folosiți directoare locale care se adresează publicului țintă
 • Găsiți directoare specifice de nișă care listează întreprinderile din industria dvs.
 • Prioritizați agregatoarele de autoritate din țara dvs. (în mare parte cele care au existat de mult timp).

Creați liste locale (Google, Bing și Apple)

Logo-urile companiei mele Google, Bing Places și Apple Maps

Maximizarea expunerii înseamnă a fi oriunde ar fi clienții tăi.

Google, desigur, este căutarea de început, mijloc și sfârșit a tuturor lucrurilor. Am observat deja monopolul lor aproape pe platforma pe care oamenii îl folosesc cel mai mult pentru a căuta, dar au și cea mai populară opțiune de mapare .

Cota de piață de 6% a lui Bing reprezintă încă o mulțime de clienți. În ceea ce privește Apple Maps, bine, Apple nu este tipul de a renunța într-o zonă în care au investit timp și bani .

De asemenea, rețineți că există 105 milioane de utilizatori de iPhone în SUA, iar din 2018, 23 de milioane dintre ei folosesc Apple Maps .

Pentru a o spune în mod răspicat, clienții dvs. sunt peste tot. Asigurați-vă că și voi.

Crearea listărilor locale este o modalitate excelentă de a realiza acest lucru și un proces surprinzător de simplu. Majoritatea motoarelor de căutare oferă vrăjitori intuitivi, care fac ca procesul să devină o briză.

Iată câteva dintre instrumentele pe care le oferă platformele majore și sfaturile noastre locale de SEO pentru crearea de înregistrări pentru afacerea dvs.:

Compania mea Google

Imagine din Gyazo

Compania mea pe Google (GMB) este un instrument pe care firmele locale ar trebui să îl folosească pentru a îmbunătăți SEO local. Vă permite să creați liste specifice afacerii dvs. care apar în rezultatele căutării, pe hărți și atât pe desktop cât și pe mobil.

Este gratuit și ușor de utilizat și unul dintre factorii de rang de top pe care gigantul de căutare îl folosește pentru a determina poziția paginilor dvs. în rezultatele organice. Prin urmare, este o parte vitală a oricărei strategii SEO locale.

Depunerea detaliilor NAP pe platformă este ușoară. Iată o listă locală de verificare SEO simplă pentru GMB pentru a vă începe:

 1. În primul rând, verificați-vă afacerea prin crearea unui cont și introduceți parola pe care Google o trimite pe adresa de afaceri din postare pentru a vă confirma locația.
 2. În continuare, completați profilul dvs., inclusiv categoria afacerii dvs., numele, adresa și numărul de telefon. Unele câmpuri sunt opționale, dar trebuie să le completați. Dacă nu, Google oferă opțiuni pentru alții să o facă pentru tine, inclusiv rivalii tăi.
 3. În cele din urmă, adăugați produsele și serviciile pe care le pot accesa utilizatorii din panoul informativ.

Google folosește aceste informații pentru a descrie profilul dvs. de afaceri, panoul de cunoștințe și caseta de răspuns din rezultatele căutării locale.

Locuri Bing

O captură de ecran a paginii de pornire și beneficiile Bing Places pentru SEO local

Bing este al doilea cel mai mare motor de căutare cu un singur cuvânt din lume, reprezentând aproximativ 25% din totalul pieței . Este deosebit de popular în rândul celor cu vârste cuprinse între 45 și 54 de ani – persoanele care au de obicei venituri mai mari disponibile. Vești excelente pentru orice afacere care dorește să vizeze această demografie!

Prin urmare, înregistrarea pe Bing Places – echivalentul companiei mele Google – merită să vă impulsionați marketingul de căutare local.

Bing Places vă oferă, de asemenea, opțiunea de a importa toate informațiile dvs. de la Compania mea Google, făcând și mai ușor de făcut!

Dacă doriți să introduceți manual detaliile dvs., iată cum puteți crea o listă Bing Locații:

 1. Prima înregistrare și conectați-vă la contul Microsoft. Un cont Microsoft poate fi contul dvs. Hotmail, Skype sau chiar XBOX Live.
  O captură de ecran a integrării Bing Business cu Google My Business
 2. Apoi, după ce vă aflați în Locuri pentru afaceri, accesați fila Adăugați afacerea dvs., selectați Detaliile de bază ale afacerii și completați câmpurile relevante.
 3. În cele din urmă, accesați Informații suplimentare despre afaceri, în fila următoare. Introduceți detalii suplimentare dacă sunt adecvate.

După ce Microsoft își verifică afacerea, va afișa informațiile pe care le furnizați în rezultate în Bing Maps. Ca și Google, veți primi o listă care oferă informații utile pentru utilizatori.
Apple Maps

Datorită numărului de persoane cu venituri mari care utilizează produse Apple, este de asemenea extrem de importantă optimizarea listării afacerii dvs. pentru Apple Maps.

Statista relatează că Apple avea o cotă de 20% din piața smartphone-urilor în trimestrul IV 2019, cel mai mare dintre orice furnizori, inclusiv Samsung.

3 capturi de ecran ale căutării SEO locale pe Google Maps pe mobil

Mai mult, utilizatorii săi se bazează foarte mult pe căutarea vocală Siri atunci când doresc să găsească afaceri locale pe Apple Maps. Datele sugerează că mai mult de jumătate de miliard de proprietari de iPhone folosesc în mod activ asistentul vocal.

Nu numai că companiile trebuie să ia în considerare cuvintele cheie de căutare de tip, trebuie să se gândească cu atenție la cuvintele pe care oamenii le spun atunci când efectuează căutări locale.

Este afacerea dvs. disponibilă pentru utilizatorii Apple Maps? Dacă nu sunteți sigur, puteți verifica accesând Apple Maps Connect și conectându-vă cu ID-ul Apple, unde vă va arăta dacă aveți un cont existent.

Dacă nu există un cont Apple Maps, urmați acești pași pentru a configura contul:

 1. Conectați-vă fie utilizând un ID Apple existent, fie creându-vă propriul dvs.
 2. Urmați instrucțiunile, apoi citiți și confirmați că sunteți mulțumit de Termenii de utilizare.
 3. Introduceți numele și locația companiei pentru a vă revendica afacerea
 4. Introduceți TOATE informațiile companiei dvs. după cum urmează:
  – Nume companie (nume loc)
  – Stare (aici gestionați locațiile vechi, declarandu-le locațiile curente „închise” și „deschise”)
  – Țară
  – Categorii (există o mulțime de categorii, așa că găsiți unul care se potrivește cel mai bine afacerii tale)
  – Număr de telefon
  – Spuneți dacă Apple Pay este acceptată
 5. Va trebui să generați un cod de securitate din 4 cifre făcând clic pe „Sună-mă acum”, care va declanșa un apel telefonic pentru compania dvs.
 6. Nu uitați să vă adăugați legăturile sociale!
 7. Și în final, „Revendicați acest loc”

Sfat: includeți actualizarea acestor detalii în fluxul de lucru la fiecare câteva luni. Asigurați-vă că informațiile pe care le-ați furnizat sunt corecte, întrucât ar putea face diferența între un client care vă alege cu privire la un concurent!

Obținerea de recenzii pentru clasamentul local

Google folosește recenziile ca un semnal de clasament care determină importanța paginilor de afaceri în rezultatele căutării locale. Cu cât scorul de recenzie este mai bun, cu atât marca este mai bună și cu atât mai mare apare în SERP-uri.

O captură de ecran a unui exemplu de revizuire SEO locală și unde se poate găsi acest lucru în SERP-uri

Suntem siguri că aveți mulți clienți care ar fi încântați să vă ofere o recenzie strălucitoare. Ar trebui să adunați și să adunați recenzii ale clienților, precum rola de toaletă în timpul unei pandemii!

Google folosește atât calitatea medie a stelelor, cât și numărul de postări de recenzie pentru a determina calitatea afacerii dvs. Deci, cu atât mai mult, mai fericit.

Obținerea unor recenzii bune generează, de asemenea, o buclă de feedback pozitivă care conduce și mai bine SEO local. Când utilizatorii văd o serie de scoruri pozitive de la colegii lor, creează încredere, conducând traficul și conversii. Acest trafic suplimentar duce apoi la mai multe recenzii, începând din nou ciclul!

Sfaturi pentru a încuraja clienții să lase recenzii

Puteți utiliza Compania mea pe Google pentru a partaja un link cu clienții pentru a colecta recenzii , atât direct, cât și pe site-urile de revizuire specifice produsului / industriei.

Iată ce să faceți:

Pe calculatorul tau:

 1. Conectați-vă la contul dvs. Compania mea pe Google.
 2. Selectați locația pe care doriți să o gestionați.
 3. Utilizați butonul meniu pentru a naviga la Acasă.
 4. Faceți clic pe „Obțineți mai multe recenzii” pentru a obține o adresă URL partajabilă pe care o puteți trimite clienților.

Pe mobil:

 1. Accesați aplicația dvs. pentru compania mea Google.
 2. Atingeți „Clienți” și apoi apăsați pe „Recenzii”.
 3. Faceți clic pe butonul Share.
 4. Utilizați adresa URL furnizată sau creați-vă propriul dvs.
 5. Copiați-l și trimiteți-le clienților

De asemenea, ar trebui să introduceți recenziile în e-mailurile dvs. de confirmare a comenzilor automate. E-mailurile automate fac minuni pentru menținerea unei relații cu clienții și sunt locul perfect pentru a cere o recenzie. Asigurați-vă că mențineți e-mailul simplu și includeți un link direct la recenzia dvs.

Mesajele text auto reprezintă o metodă mai personală de a solicita o recenzie. Asigurați-vă că menționați la începutul textului că primesc acest mesaj deoarece sunt un client. Ceva de genul „Hei, mulțumesc că ai făcut cumpărături cu noi!” și conduceți la motivele pentru care o revizuire ar fi benefică. Ați putea include chiar și un stimulent, cum ar fi 10% din următoarea comandă pentru a face și mai tentant!

Un exemplu de mesaj text automat care solicită clienților să facă o recenzie

Acest lucru este, de asemenea, atunci când media socială intră în joc! Puteți alege să solicitați clienților să lase recenzii prin intermediul platformelor de socializare. Este unul dintre cele mai importante sfaturi care vă vor ajuta să vă susțineți strategia locală de SEO și ceva despre care vom discuta mai jos.

Cu toate acestea, alegeți să solicitați recenzii, trebuie să vă asigurați că colectați datele într-un mod care poate fi cuantificabil.

Ar fi gunoi dacă ați petrece tot timpul câștigând sute sau mii de recenzii pentru a realiza că va fi un proces lung și manual, pentru a le face disponibile pe site-ul dvs. web și pe Google.

Optimizează-ți site-ul pentru SEO local

În cele din urmă, trebuie să optimizați site-ul dvs. pentru SEO local. Google devine mai bun când detectează dacă conținutul unei pagini reflectă cu exactitate nevoile și interesele locale.

Doar câteva lucruri cheie de remarcat înainte de a ne bloca.

Trebuie să aveți un site web optimizat complet mobil. Acesta este un brainer care nu. De ce? Câteva numere :

 • 80% dintre utilizatorii de internet dețin un smartphone.
 • 70% dintre clienții de telefonie mobilă care își găsesc afacerea online vor acționa în maxim o oră.
 • 16% dintre utilizatorii de internet din SUA vor folosi un telefon mobil exclusiv pentru a merge online, se prevede că va crește la 20% în următorii 3 ani.

Verificați-vă analizele și veți vedea probabil că o mare parte din traficul dvs. provine de la dispozitive mobile și tablete. Dacă site-ul dvs. web nu răspunde de mobil și pare un pic urât, vizitatorii pot pleca și, eventual, nu se vor mai întoarce.

Imagine din Gyazo

Folosiți instrumentul Google Mobile-friendly Test pentru a verifica dacă site-ul dvs. web este optimizat corespunzător și pentru a evita ca acest site să fie necorespunzător.

În al doilea rând, asigurați-vă că navigarea pe site-ul dvs. este clară, funcțională și ușor de utilizat. Navigarea ar trebui să utilizeze o ierarhie bună care să aibă sens pentru utilizator. Structura navigației trebuie să fie proiectată într-un mod care să ajute utilizatorii să găsească produsele sau informațiile de care au nevoie. Aceasta înseamnă clasificarea titlurilor și a linkurilor în secțiuni relevante. De exemplu, dacă sunteți un magazin de flori, puteți alege să vă clasificați florile în funcție de ocazie, tip de plantă sau livrare.

Imagine din Gyazo

Ați putea petrece tot timpul și banii din lume optimizându-vă SEO local în afara site-ului, dar dacă site-ul dvs. web nu oferă o experiență excelentă pentru utilizatori, toate acele lucrări vor fi inutile.

Optimizare meta descriere

Etichetele de titlu și meta descrierile sunt încă un element uriaș atunci când vine vorba de optimizarea site-ului dvs. web pentru SEO local. Aceste mici fragmente de informații vă pot face sau vă pot sparge atunci când vă aflați într-o mare de concurenți din SERP-uri.

Etichetele de titlu și meta descrierile trebuie să includă produsul sau serviciul pe care îl oferiți în locație. Aceasta acționează ca un indicator evident pentru a afișa motoarele de căutare pe care le oferiți> acest serviciu <în> această locație <.

Pare destul de simplu, nu?

De exemplu, dacă sunteți florar în New York, vă asigurați că cuvântul cheie și meta descrierea include cuvântul cheie „New York” alături de produsul pe care îl oferiți.

Iată un exemplu care vă arată cum va arăta în rezultatele căutării:

Un exemplu de etichetă de titlu optimizată SEO și meta descriere pentru un magazin de flori

Optimizarea conținutului

Cuvintele cheie locale SEO trebuie să fie prezente în orice pagină care include informații despre cine sunteți, ce faceți și unde faceți acest lucru.

Pare destul de evident, dar dubla și triplă verificarea faptului că conținutul dvs. conține de fapt cuvintele cheie pe care le vizați este un exercițiu pe care mulți tind să îl rateze.

Cel mai important, asigurați-vă că aceste cuvinte cheie sunt incluse în mod natural în conținut. Este ușor să te îndepărtezi concentrându-te doar pe includerea cuvintelor cheie, până la uitarea limbii engleze!

Iată un exemplu despre modul în care o propoziție care conține un cuvânt cheie nenatural poate fi reelaborată pentru a deveni mai naturală:

 • În timp ce căutam undeva să mâncăm, am găsit multe restaurante cu pizza Londra.
 • Am plecat într-o misiune pentru a găsi cele mai bune restaurante de pizza pe care le oferă Londra!

Lizibilitatea este un factor masiv în SEO. Motoarele de căutare caută pagini care să fie mai ușor de înțeles și digerat de utilizatori.

Includerea titlurilor în conținutul dvs. face o lizibilitate mai bună pentru motoarele de căutare. Optimizați rubricile pentru SEO local prin adăugarea de cuvinte cheie în zona dvs. locală. Ar trebui să le adăugați atât la paginile, cât și la postările dvs.! Aplicând astfel rubrici optimizate, declară conținutul paginii motoarelor de căutare, indicând relevanța acesteia.

Optimizează pagina de contact

Pagina „contactați-ne” este cea mai influentă în strategia dvs. locală de SEO.

Acesta este locul în care dețineți toate informațiile de afaceri pe care doriți să le utilizați în cadrul strategiei dvs. SEO locale. Aici ar trebui să includeți adresa completă, numărul de telefon și cuvintele dvs. cheie în conținutul paginii.

Repet: aceste informații TREBUIE să reflecte ce este pe pagina dvs. de afaceri Google!

Nu numai că, ar trebui să conțină și un formular de contact sau o adresă de e-mail, astfel încât clienții să poată contacta. Un sfat principal pentru pagina dvs. „Contactați-ne” este să adăugați întrebări frecvente care includ cuvinte cheie locale pentru a viza caseta „De asemenea, oamenii solicită” în rezultatele căutării. Acest lucru va parcurge un drum lung pentru a vă îmbunătăți vizibilitatea în SERP.

Imagine din Gyazo

Pagina dvs. „Contact” este și locul unde puteți alege să aveți o hartă. Vă recomandăm să încorporați o hartă Google pe pagina dvs. de contact. Google melodii face clic pe link-uri ca un factor de clasare, astfel încât este încă un impuls pentru acel suc important de clasament!

Nu uitați să includeți indicații pentru afacerea dvs. cu cărămidă și mortar. Nu numai că acest lucru este excelent pentru clienții dvs., dar vă permite, de asemenea, să obțineți mai multe cuvinte cheie direcționate geografic pe pagina dvs.

Creați pagini locale

Pagini de contact separate

Dacă afacerea dvs. are mai multe locații, unul dintre cele mai bune sfaturi SEO locale este crearea de numeroase pagini cu valoare locală.

Dacă aveți separat, specific locației, ne contactați sau despre pagini cu adrese URL unice și informații de contact ajută Google să diferențieze locațiile atunci când utilizatorii caută cu intenție locală. De asemenea, adaugă mai multe sucuri de clasare la fiecare pagină în parte, neaducând apa cu o varietate de locații.

Conținutul de pe aceste pagini ar trebui să reflecte, de asemenea, cercetarea dvs. cu cuvinte cheie, implementând expresii specifice concepute pentru a capta traficul local.

Pentru a obține și mai multă putere de clasare, conectați-vă intern la fiecare pagină locală de valori din partea de jos a tuturor celorlalte pagini de pe site-ul dvs., precum și în meniul de subsol și de navigare.

Pagini de destinație locale pentru SEO

Pe lângă paginile de contact, puteți alege să creați o pagină de destinație locală vizată pentru fiecare dintre locațiile dvs. multiple.

Paginile de destinație sunt o versiune mai direcționată, cu o pagină a site-ului dvs. web, care oferă utilizatorilor toate produsele, serviciile sau sfaturile pe care trebuie să le cunoască pe baza locației lor specifice.

Conținutul pentru aceste pagini ar trebui să fie specific zonei locale și să ofere informații cu adevărat utile și cu autoritate. Cu cât conținutul este mai original și valoros, cu atât veți obține vizibilitatea mai mare.

Important este că paginile dvs. de locație nu ar trebui să fie „pagini de intrare” care nu fac altceva decât utilizatori de pâlnie pe site-ul principal. Google consideră că acestea sunt „ proaste pentru utilizatori ”, deoarece duc la „pagini intermediare care nu sunt la fel de utile ca destinația finală” și, în esență, pierd timpul.

Marketingul de căutare locală în 2020 nu este doar un exercițiu de adăugare a cuvintelor cheie specifice locației la postările generice și de a spera la cele mai bune. În schimb, ar trebui să demonstrezi că știi ceva semnificativ și relevant despre zona locală, încorporând, de asemenea, cuvinte cheie de intenție locală.

Cum se creează o presență locală pe Facebook

Este sigur să spunem că, în calitate de marketeri, suntem cu toții conștienți de impactul pe care o bună prezență în social media îl poate avea asupra dezvoltării și creșterii unui brand.

O captură de ecran a paginii de Facebook FATJOE

Potrivit lui Matt Cutts în 2014, social media nu influențează în mod direct SEO locală. În timp ce cercetările efectuate de Optinmonster în 2019 sugerează că este valabil .

Deși nu este clar 100% dacă o prezență socială are un impact direct asupra SEO local sau local, ceea ce este sigur este că social media joacă un rol important în atragerea mai multor clienți locali.

De ce Facebook este important?

Construirea unei relații cu clienții dvs. locali nu numai că vă va oferi un avantaj competitiv, dar va păstra și loialitatea acestora. Doriți ca afacerea dvs. să fie etichetată în acele postări care să ceară „Știe cineva o pizza bună pentru a lua?”.

Cu privire la cuvânt și recomandări înseamnă totul pentru construirea unei baze de clienți fideli. Dacă nu sunteți prezent și activ pe Facebook, acest lucru lasă o oportunitate pentru concurenții dvs. de a lua noi clienți locali, lăsându-vă în praf!

Creați o pagină de afaceri Facebook

În primul rând, du-te la facebook.com/pages/create

O captură de ecran și descrierea creării unei pagini de Facebook optimizate pentru SEO local

Introduceți numele companiei, selectați o categorie (puteți adăuga până la 3) și creați o descriere pentru pagina dvs. de afaceri, similar cu meta descrierea dvs., incluzând numele, locația și serviciul pe care îl oferiți. Includeți un apel la acțiune, cum ar fi datele de contact sau informațiile site-ului dvs. web, pentru a încuraja implicarea.

În continuare, asigurați-vă că completați întregul dvs. profil. Aceasta include adăugarea unei imagini de acoperire și a fotografiei de profil. Folosiți logo-ul ca fotografie de profil pentru ca clienții să vă recunoască de la bun început. Dacă aveți un magazin, un birou sau o clădire pe care doriți să o viziteze clienții, imaginea de copertă este un loc minunat pentru a adăuga o imagine a magazinului. Acest lucru vă va ajuta clienții să vă găsească! Cu cât vă completați mai mult pe profilul dvs., cu atât va deveni mai bună prezența dvs. pe Facebook. Va ajuta, de asemenea, ca pagina dvs. să pară mai profesională.

Fără să însemne că sună ca o înregistrare ruptă, nu uitați să adăugați toate datele de contact pe pagina dvs. și (spuneți-o cu totul acum!) Ar trebui să le reflecte pe cele din pagina dvs. Compania mea pe Google!

Atrageți clienții locali pe Facebook

Încurajează clienții locali să-ți placă pagina

Imagine din Gyazo

Există atât de multe modalități de a încuraja clienții locali să le placă pagina.

Cel mai ușor loc pentru a începe este cu clienții dvs. existenți. Ei au deja o afinitate cu brandul dvs., așa că sunt mai susceptibili să acționeze ca avocați. Cereți-le să le placă pagina dvs. după o achiziție, transmitând detaliile dvs. de pe Facebook pe cărți de vizită, ambalaje, genți și chitanțe.

De asemenea, puteți utiliza contul de afaceri pentru a fi activ pe postări și conversații pe pagini media locale, cum ar fi pagini de ziare sau evenimente. Ați putea contribui, de asemenea, la alte pagini ale întreprinderilor locale din zona care se completează cu dvs. De exemplu, dacă sunteți un magazin de cupcake-uri în New York, puteți să vă angajați cu clienții care discută pe pagina unui magazin local dulce, implicând piața dvs. ideală și comunitatea locală în același timp.

Un alt sfat este să împărtășiți pagina dvs. de afaceri pe pagina personală și să rugați prietenii și familia să o împartă pe a lor, ajutându-vă să ajungeți și mai mulți oameni în zona locală.

Cum să obțineți clienții locali pentru a vizita dvs. de sto re

Vă amintiți de acele comunități despre care tocmai am vorbit? Începeți să postați în grupuri comunitare locale cu oferte de specialitate „disponibile în magazin” doar pentru ei. Acest lucru va încuraja clienții noi să vă viziteze magazinul, oferind în același timp un motiv pentru returnarea clienților dvs.

De asemenea, dacă sunteți dispus să investiți, Facebook vă oferă o modalitate ușoară pentru a ajunge la piața dvs. țintă. Facebook Ads este un serviciu de plată pe clic, care oferă hiper-direcționare.

O captură de ecran a opțiunilor disponibile la crearea unui anunț Facebook Business

Pur și simplu alegeți ce anume doriți să ieșiți din reclamă, pe cine doriți să îl puteți vedea și, în final, să creați postarea dvs. Puteți chiar să vă restrângeți populația demografică la oameni pe o rază de o milă din afacerea dvs., devenind astfel un instrument fantastic pentru atragerea mai multor clienți locali.

O captură de ecran a procesului de selectare a unui interval de locații pe care să îl vizați cu anunțurile dvs. Facebook

De aici, Facebook va plasa automat anunțurile dvs. în fața persoanelor care sunt cel mai probabil să dorească să vă cumpere produsul sau serviciile. Este excelent pentru ratele de conversie, iar elementul necomitent înseamnă că ai mai mult control asupra bugetului și a cheltuielilor publicitare.

Este foarte ușor de configurat, deoarece a fost proiectat pentru prima dată. De asemenea, dacă aveți numeroase locații, puteți pur și simplu să vă dublați anunțurile și să le reasignați.

Puteți chiar să vă monitorizați progresul folosind Informațiile de pagină ale Facebookului, consultând locația următorilor dvs., a persoanelor la care ați ajuns și a persoanelor implicate.

Încurajați recenziile

Știați că 1 din 3 utilizatori Facebook folosesc platforma pentru a găsi recomandări? E uriaș! Numai acest fapt este suficient pentru a demonstra importanța generarii și încurajării recenziilor clienților.

Pentru a activa recenziile pe Facebook:

 1. Accesați fila Editați pagina din cont
 2. Dați clic pe Recenzii
 3. Mutați glisorul în „ON” sub Setări
 4. Faceți clic pe Salvați

Odată ce clienții încep să posteze recenzii, Facebook vă permite să răspundeți. Dacă primiți o recenzie pozitivă, puteți răspunde la ea pentru a evidenția câștigul. Dacă primiți o recenzie negativă, puteți posta despre cum faceți tot ce puteți pentru a remedia situația. În orice caz, vă permite să câștigați încredere în utilizatori, să creați încredere și să vă dovediți dorința de a construi relații puternice cu clienții.

Imagine din Gyazo

Platforma oferă, de asemenea, întreprinderilor un instrument numit Recomandări Facebook. Utilizatorii spun Facebook dacă vă recomandă („Da” sau „Nu”), apoi selectează etichete precum „serviciu excelent” sau „atmosferă confortabilă” pentru a oferi celorlalți utilizatori un control rapid.

Imagine din Gyazo
Imagine din Gyazo

Aceste recomandări apar apoi în pagina dvs. de afaceri ori de câte ori utilizatorii caută produsele sau serviciile dvs. Vor apărea mai întâi recenziile prietenilor apropiați, urmate de persoanele pe care nu le cunosc.

În sfârșit, puteți viza anunțuri în funcție de locație prin toate canalele sociale. Deci, dacă doriți să parcurgeți ruta plătită, opțiunea de a comercializa local rămâne.

Gânduri finale

Deci, ce este SEO local? În esență, este orice lucru care îți îmbunătățește vizibilitatea online pentru căutările care întruchipează intenția locală. Companiile care urmează o listă de control locală SEO robustă sunt mai susceptibile să apeleze la publicul lor țintă și să își schimbe produsele și serviciile.

La FATJOE, nu putem sublinia importanța SEO local pentru companiile ale căror modele de afaceri se bazează pe comerțul regional. Oamenii pot comanda un televizor de la orice furnizor online, indiferent de locația lor. Dar nu pot face același lucru pentru o tunsoare.

Firmele care se optimizează pentru SEO local se pun într-un avantaj distinct. Spre deosebire de rivalii lor, ei se poziționează să gâfâie tot traficul suculent, pregătit pentru conversie în zona lor locală, supraîncărcându-și veniturile.

Deci, rezumând rapid, avantajele optimizării pentru SEO local sunt:

 • O mai bună vizibilitate online prin intermediul citatelor și listărilor de afaceri, ceea ce duce la mai multe vânzări pe web și în magazin.
 • Trafic mai direcționat care ajunge pe site-ul dvs., vă ajută să evitați cheltuielile inutile de marketing.
 • Experiență îmbunătățită a utilizatorului prin crearea de conținut local relevant.
 • Vizibilitate îmbunătățită pe platformele populare, inclusiv Google, Apple Maps și Bing.
 • Managementul reputației îmbunătățit și o mai bună proeminență bazată pe revizuire, ceea ce duce la un clasament mai ridicat și mai multă încredere a clienților.

Local SEO: A Complete Guide Updated for 2020

Local SEO: Ghid Complet 2020

SEO local este vital pentru întreprinderile care doresc să-și îmbunătățească rata de conversie!

Local SEO: A Complete Guide Updated for 2020

Când încercați să găsiți un restaurant în termen de 10 minute de la domiciliu, îl faceți Google?

Dacă doriți să verificați dacă supermarketul dvs. local este deschis sau găsiți un avocat specializat în drept regional, îl faceți Google?

Dacă răspunsul este da, nu ești singur!

46% din toate căutările Google caută informații locale. Adică aproape 2,7 miliarde de căutări pe zi.

Și nu este doar Google. Toate motoarele de căutare doresc să conecteze clienții la întreprinderile locale, motiv pentru care oferă toți o platformă care arată utilizatorilor rezultate relevante pentru locația lor geografică actuală.

Ei știu, de exemplu, că oamenii nu vor să călătorească la jumătatea țării doar pentru a lua o pizza. Utilizatorii au nevoie de opțiuni rezonabile și relevante apropiate.

Dacă întreprinderile locale pot obține vizibilitate atunci când clienții locali tastează cuvinte cheie relevante, pot potențializa concurența.

Așadar, vă vom conduce prin tot ceea ce trebuie să știți pentru a vă optimiza afacerea pentru SEO local.

Cuprins

Ce este SEO local?

Deci, ce este SEO local? Uneori numit marketing local de căutare, SEO local este practica de a face ca paginile, produsele și serviciile dvs. să fie mai înalte în rezultatele căutării pentru cuvinte cheie specifice geografic, cum ar fi Londra sau New York.

SEO local diferă fundamental de optimizarea generică a motoarelor de căutare obișnuite.
Cu un SEO obișnuit, scopul jocului este să apelezi la o audiență generală, indiferent de timp și loc. Ați alege un set de cuvinte cheie și doriți să vă clasificați prin construirea de link-uri, crearea de conținut și împingerea conținutului în conturile de social media, indiferent de locația clientului.

Totuși, SEO local este diferit.

În loc să încercați să apelați la o audiență generală, încercați să îi determinați să vă utilizeze serviciile în funcție de locul în care se află acum.

De exemplu, dacă un utilizator caută „magazin de kebab lângă mine”, motoarele de căutare oferă utilizatorilor accesări în apropiere, atât în ​​căutări obișnuite, cât și pe aplicații de hartă, cu condiția ca setările de locație să fie activate.

Evoluția SEO local

Google nu a apreciat întotdeauna importanța căutărilor locale. De-a lungul timpului, a evoluat pentru a recunoaște intenția utilizatorului, deoarece a observat că multe căutări au conținut geografic.

În 2004, am văzut lansarea SEO Google Local, un serviciu care oferea hărți, indicații și înregistrări de cartiere în mod nativ pe platformă. Până în 2005, compania a combinat hărți și servicii de direcții cu vizualizări prin satelit și instrucțiuni de conducere prin SMS.

Screenshot de Google Maps în 2005.

Sursă

De-a lungul anilor, serviciul a continuat să evolueze pentru a permite utilizatorilor de smartphone-uri să obțină indicații către o afacere locală, cu doar două clicuri pe aplicația Maps.

Până în 2018, căutarea locală a fost centrală pentru modelul de afaceri al Google. Gigantul de căutare știa că posibilitatea de a căuta și naviga către întreprinderile locale le-a oferit utilizatorilor săi o utilitate profundă.

Numai în 2019, Google a implementat o actualizare masivă Google My Business, care a afectat orice afacere care nu a fost optimizată corect pentru SEO local. Este clar că gigantul motorului de căutare are ochii pe scena SEO locală și va continua să-și dezvolte platforma pentru a îmbunătăți experiența clienților locali.

De ce este important SEO local?

Multe companii se bazează pe comunitatea locală pentru clienții lor. Saloane de coafură, mecanică auto și restaurante știu că clienții lor sunt exclusiv oameni apropiați. Numai asta dovedește că SEO local este o necesitate. Nu are rost ca companiile locale să ardă prețioase dolari de marketing care să atragă utilizatorii care trăiesc la sute de kilometri distanță. Nu are sens decât să vizăm perspectivele relevante în zona imediată.

Optimizarea SEO pentru semnalele SEO locale către Google că firma dvs. poate satisface nevoile utilizatorilor locali, împingându-vă astfel în rânduri și creșterea vizibilității. De asemenea, SEO local vă ajută să vizați persoanele care se gândesc să cumpere chiar acum, îmbunătățind dramatic rata de conversație. Câștigător, câștigător!

Google îmbunătățește în continuare oportunitatea de a deveni mai vizibil cu funcții utile, disponibile doar atunci când un utilizator caută cu intenție locală. Bara laterală Hărți, de exemplu; această funcție UI utilă afișează informații de contact și recenzii postate public, făcând ușor pentru un utilizator să găsească informațiile de care are nevoie cât mai repede posibil.

O captură de ecran a barei laterale Google Maps

Dacă sunt optimizate corect, caracteristici ca acestea pot face afacerile dvs. mai vizibile pentru utilizatori, subliniind importanța SEO local pentru companii.

Atunci când vă optimizați activ activitatea pe Google, Bing, Apple Maps și multe altele, compania dvs. încetează imediat să fie un hyperlink singur într-o mare de rezultate de căutare și se transformă în ceva mult mai accesibil. Utilizatorii obțin o experiență bogată în caracteristici, ceea ce vă face mult mai clic.

Statistici interesante

Dacă asta nu v-a convins, consultați aceste statistici locale SEO impresionante!

Conform unui studiu Google și Ipsos MediaCT :

 • 4 din 5 consumatori folosesc motoarele de căutare pentru a găsi informații locale.
 • 50% dintre utilizatorii de smartphone-uri caută ore de afaceri și caută indicații către magazinul local special.
 • Între timp, pe computere și tablete, 45% folosesc căutarea locală pentru a afla dacă un produs sau serviciu pe care îl doresc este disponibil la un magazin local.

Conform acestui același studiu, devine și mai bun pentru întreprinderi:

 • 50% dintre utilizatori vizitează un magazin în 24 de ore de la căutarea acestuia pe smartphone.
 • 18% din căutările locale prin intermediul smartphone-urilor au dus la o achiziție, comparativ cu doar 7% din căutările non-locale.

Aceste cifre care se topesc mintea dovedesc că intenția locală este un factor critic care determină conversiile. Cu toate acestea, în ciuda beneficiilor, o mulțime de companii locale nu reușesc să valorifice oportunitatea.

Nu putem sublinia suficient importanța punerii la dispoziție a acestor informații pentru clienții potențiali. Dacă nu, riscați să pierdeți!

Locală și națională

Dincolo de vizarea clienților locali, căutarea locală poate ajuta, de asemenea, întreprinderile independente din cărămidă și mortar să concureze cu rivalii online la nivel național.

Dintre 4.500 de persoane chestionate, Google a descoperit că 30% dintre oameni preferă să cumpere personal în locul locului online, dacă știau că sunt aproape de un magazin. Alți 35% au declarat că vor participe de bună voie cu banii lor dacă știu că pot obține mai rapid produsul pe care și-l doreau.

Așadar, precum și conducerea traficului către site-ul dvs. web, afișarea proeminentă în rezultatele căutării ar putea ajuta la creșterea spațiului fizic la magazinul dvs. local!

Cum funcționează SEO local?

După cum am menționat, SEO local este un animal fundamental diferit de SEO generic.

Factorul principal de clasificare Google pentru căutarea locală este locația fizică a utilizatorului. Cu alte cuvinte, arată rezultate în funcție de locul în care crede că o persoană este acum.

Pe desktopuri și caiete, bazează rezultatele pe locația implicită de adresa IP. Pe smartphone-uri, utilizează locația GPS.

Setări pentru locația Chrome pe iPhone

Algoritmul SEO local Google (și cel al altor motoare de căutare precum Bing și Yahoo!), se concentrează pe trei piloni: proximitatea (despre care am discutat deja), relevanța și proeminența.

Importanța proximității

În 2016, Google a anunțat oficial că locația utilizatorului a fost cel mai important semnal de clasare pentru căutarea locală, ca parte a actualizării sale „Possum”. De atunci, s-a dublat în ceea ce privește proximitatea, fiind actualizarea uriașă din 2019 care a acordat prioritate firmelor în același cod poștal ca și utilizatorul. După ce a intrat în direct, unele companii au observat o scădere dramatică a traficului organic din zonele din afara imediatei lor.

Relevanță locală

Relevanța locală funcționează similar cu căutarea obișnuită. Google face o treabă bună în a descoperi ce pagini de afaceri se potrivesc cel mai bine cu cuvintele cheie ale utilizatorului, folosind o mulțime de semnale de pe pagina de pe și pe acestea.

Acestea includ:

 • Etichete și descrieri meta
 • Etichete de titlu, text alt și structură URL
 • Coerența citatelor
 • Detalii despre compania mea Google
 • Coerența PAN
 • Calitatea citatelor
 • OFERĂ
 • Recenzii online
 • Cuvinte cheie
 • Și altele!

Această listă poate părea descurajantă, dar ceea ce trebuie să rețineți este faptul că relevanța este esențială!

Dacă ați finalizat toate cele de mai sus, dar informațiile nu se leagă în mod constant la locația utilizatorilor dvs., este un exercițiu inutil.

Unul dintre cele mai simple și de cele mai multe ori trecute cu vederea semnalele de clasare este Compania mea pe Google. Companiile pot spune companiei Google categoria lor și multe altele prin intermediul contului meu Compania mea pe Google. Este modul Google de a oferi întreprinderilor posibilitatea de a sari în sus și în jos, cu un mare steag roșu care striga „Sunt aici!”. Dar vom intra mai mult în asta puțin mai târziu.

Proeminenţă

Prominenta este cuvântul pe care îl folosesc motoarele de căutare pentru a descrie cât de bine se evidențiază marca dvs. de restul. De exemplu, dacă operezi un restaurant premiat, cu mai multe stele Michelin, probabil că vei ieși mai mult decât autoutilitara cu critici groaznice.

Când clienții ajung la un restaurant de talie mondială, se așteaptă la o masă de talie mondială. Atunci când comandă din acea camionetă locală, este posibil să își asume șansele.

Google folosește recenzii pentru a dicta „proeminență”, deoarece consideră că mărcile mai bine cotate oferă utilizatorilor experiențe superioare. Are sens, nu?

Rezultatele pachetului de gustări

Atunci când utilizatorii introduc tipul de cuvinte cheie cu intenție locală, Google le oferă o casetă de informații care include scorul de revizuire al companiei, nivelul prețului, tipul serviciului, adresa și orele de deschidere, toate s-au așezat perfect în rezultatele „Snack Pack”.

Iată ce văd utilizatorii când tastează „restaurant pizza din Londra”, de exemplu:

O captură de ecran a rezultatelor Google SEO locale pentru restaurantele pizza din Londra

În general, Google va reda înapoi diferite rezultate, în funcție de intenția utilizatorului. Uneori, va afișa anumite afaceri. Alteori, va transmite de asemenea utilizatorilor site-urile de recenzie, ca în exemplul de mai sus, în special dacă consideră că se află într-o etapă timpurie a călătoriei de cumpărare.

Rețineți cum Google afișează doar trei rezultate în rezultatele „snack pack” de mai sus. În cele mai multe cazuri, mai mult de trei companii urmăresc cuvinte cheie locale. Așadar, dacă doriți să vă priviți marca, este necesară o strategie de marketing locală de căutare.

Panouri de cunoștințe și căsuțe de răspuns

Când un termen de căutare este mai specific pentru a include numele companiei, Google va afișa rezultatele într-un panou de cunoștințe .

Un panou de cunoștințe este o casetă mare din partea dreaptă a ecranului, care arată toate informațiile pe care utilizatorul ar putea să le știe despre acea anumită activitate.

O captură de ecran a casetei de răspuns Google și panoul de cunoștințe Google în rezultatele căutării SEO locale

În acest exemplu, am solicitat Google ora de deschidere a unei anumite afaceri. Veți vedea că o casetă de răspuns furnizează răspunsul exact la interogarea de căutare, în timp ce panoul de cunoștințe oferă răspunsul și multe altele.

Google folosește datele furnizate de afaceri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Știe că poate încânta utilizatorii afișându-l în față și în centru, așa face.

SEO vs SEO local (diferența)

SEO local este practica de a încerca ca paginile dvs. să se clasifice bine pentru căutările conexe cu „intenție locală”. Așadar, dacă un utilizator caută „restaurante pizza în Londra”, are sens ca Google să arate locații din apropiere, nu rezultate pentru Mogadiscio. În cele din urmă, totul este despre locație.

Cu toate acestea, dacă nu există nicio intenție locală, atunci Google va oferi utilizatorului cel mai proeminent, relevant și autoritar conținut pe care îl poate găsi. Proximitatea scade din imagine, semnalând astfel o căutare standard. SEO normal are mult sens pentru întreprinderile de pe Internet care doresc să conducă trafic către un site web sau un magazin online.

Deci, iată ce se întâmplă atunci când căutăm un cuvânt cheie generic pentru produs fără intenție locală, cum ar fi „televizor”. Această căutare dă rezultate globale la introducerea în caseta de căutare.

Imagine din Gyazo

În acest caz, importanța SEO locală este minimă, deoarece utilizatorul poate comanda un televizor de oriunde fără practic fricțiuni.

Diferențele dintre rezultatele căutării afișate informează strategia SEO locală.

SEO obișnuit vă permite să obțineți un nivel mai ridicat pentru cuvintele cheie care nu indică intenția locală. Ai acces la o audiență mai largă, dar există mai multă concurență.

SEO local, pe de altă parte, este adesea mai puțin competitiv (în funcție de locul în care vă aflați, desigur) și oferă o audiență mai mică, mai captivată.

Motivul pentru aceasta este simplu: interogările de căutare locale tind să întruchipeze intențiile utilizatorilor mai valoroase din punct de vedere comercial. După cum am menționat mai sus, ratele de conversie sunt mai mari pentru căutările locale decât pentru omologii lor non-locali.

Deci, când cineva tipează „mecanic lângă mine”, există o șansă extrem de bună să caute să cheltuiască bani, chiar acum. De multe ori nu obțineți acest tip de imediatitate atunci când locația nu este un factor. Scopul cu căutarea locală este să fie prima afacere pe care o văd odată ce au apăsat butonul „căutare”!

Cine beneficiază de SEO local?

Utilizarea cu succes a SEO locală reprezintă combustibil rachetă pentru întreprinderile locale. După cum am acoperit deja, acesta ajută la achiziționarea online și crește spațiul în spații din cărămidă și mortar, indiferent dacă clienții locuiesc în zona locală sau sunt doar în vizită.

Pentru toate acele companii care se bazează pe comunitatea locală, cum ar fi saloanele de păr, mecanica auto și restaurantele, o strategie SEO locală este o necesitate. Singurul mod prin care pot primi clienți noi prin ușă este prin promovarea afacerilor în zona imediată.

Știm că platforma locală de SEO Google este extinsă. Acesta oferă informații critice pentru care utilizatorii trebuie să găsească cele mai bune afaceri locale pentru a-și satisface nevoile. Căutările locale readuc bara de căutare obișnuită, precum și căutarea pe hartă și integrarea completă a navigației. Utilizatorii pot vedea locația întreprinderilor locale și pot vedea rapid care sunt cele mai apropiate de poziția lor actuală.

Imagine din Gyazo

Rezultatele sunt destul de similare și pentru Bing!

Imagine din Gyazo

În comparație cu tactica tradițională de marketing, SEO local oferă o funcționalitate crescută și vizibilitate . Fiecare dintre mulți utilizatori de căutare locală poate găsi indicații sau face apeluri instantaneu de pe dispozitivele lor mobile.

Bună ziua, conversii!

Scopul este să vă asigurați că este afacerea dvs. din partea de sus a listei.

Dacă sunteți un restaurant, de exemplu, afacerea dvs. va beneficia de dezvoltarea unei strategii SEO locale, în principal datorită comportamentului consumatorului. Mâncărurile sunt ceva pe care oamenii îl fac din capriciu sau când vizitează un loc nou. Clienții potențiali își doresc ceva rapid, accesibil și asta reflectă gustul lor. Toate informațiile de care au nevoie și multe altele pot fi furnizate în caseta cu rezultate utile de căutare Google, cu condiția ca detaliile companiei dvs. să fie afișate pentru ca motorul de căutare să fie afișat!

Cum se optimizează și se clasează pentru SEO local

Acum să intrăm în partea practică: înțelegerea a ceea ce trebuie să faceți pentru a optimiza site-ul dvs. web pentru SEO local.

Înțelegeți-vă cuvintele cheie

În calitate de proprietar priceput, înțelegeți importanța cercetării prin cuvinte cheie pentru SEO și cum vă afectează poziția asupra SERP-urilor organice.

Acum, ce zici de SEO local?

Algoritmul Google pare să aibă abilități asemănătoare cu zeii de a elimina intenția locală din interogări aparent nelegate. Dar chiar și așa, veți beneficia doar dacă alegeți să vă concentrați pe cuvinte cheie direct legate de tipurile de căutări pe care le folosesc oamenii când caută servicii în apropiere.

Există câteva modalități super rapide de cercetare a celor mai relevante cuvinte cheie SEO locale pentru afacerea dvs.

Completarea automată Google vă va prezenta cei mai populari termeni de căutare pentru serviciile dvs. Pur și simplu introduceți prima parte a cuvântului cheie în căutarea Google și aruncați cu ochiul sugestiile de completare automată.

Mai jos, am clasificat cuvintele cheie bazate în jurul a 4 domenii fundamentale ale SEO local:

Timpul de deschidere (Cuvinte cheie)

Să presupunem că un utilizator caută o livrare de kebab pentru donatori într-o vineri seară și vrea să afle mai multe informații despre orele de deschidere ale unui magazin local.

Cel mai probabil, vor alege o interogare de căutare a limbajului natural, cum ar fi: „La ce oră se închide ABC Barbeque?” sau „programul de lucru al ABC Barbeque”. Google va returna rezultatele fie într-o casetă de afaceri (dacă există mai multe locații), fie într-un panou de cunoștințe , împreună cu o casetă de răspuns rapid pentru interogări directe.

O captură de ecran a casetei de răspuns Google și panoul de cunoștințe Google în rezultatele căutării SEO locale

Aceste răspunsuri sunt extrase de la Compania mea pe Google și sunt acceptate de aceleași ore de deschidere postate pe internet prin citate locale și alte referințe.

Dacă un client caută direct afacerea dvs. și nu poate găsi răspunsul, probabil va merge în altă parte.

Număr de telefon (cuvinte cheie)

Utilizatorii locali pot dori, de asemenea, să apeleze la ABC Barbeque pentru a comanda mâncarea prin telefon. În acest caz, vor tasta probabil întrebări de căutare, cum ar fi „numere de telefon ABC Barbeque” sau „care este numărul de telefon al ABC Barbeque?”. Google va afișa apoi numărul la care trebuie să apeleze într-o casetă de răspuns și / sau panou de cunoștințe, ca mai înainte.

În cazul în care motorul de căutare nu poate găsi un număr definitiv, acesta va furniza caseta de afaceri a hărții cu 3 opțiuni. ABC Barbeque va apărea cu diverse locații sau concurenți.

Aceasta este ceea ce vrei să eviți. Există o oportunitate aici pentru ca afacerea dvs. să fie înconjurată de concurenți atunci când aveți ocazia să fie singurul rezultat!

Locație personalizată (cuvinte cheie)

În zilele noastre, majoritatea dintre noi se așteaptă ca motoarele de căutare să ne cunoască locația. Chiar și utilizatorii îngrijorați de securitate au acum locația sau setările GPS activate pe dispozitivele mobile. Datorită introducerii GDPR. Aceste 4 scrisori pot trage frica în inimile celor mai mulți marketeri, dar mulți utilizatori se simt acum mai încrezători în ipoteza că datele lor sunt sigure.

Acești oameni apreciază că motoarele de căutare pot oferi mai multă personalizare prin furnizarea rapidă a informațiilor de care au nevoie. În același timp, permite marketerilor să ajungă la potențiali clienți în acele mici momente în care intenția lor de cumpărare este la apogeu!

Unii utilizatori vor efectua căutări legate de locație, cum ar fi „mecanic lângă mine”. Ca afacere locală, partea „lângă mine” ar trebui să facă parte din strategia dvs. locală de SEO. Alte exemple conexe includ „aproape”, „în zona mea” și „la o mile”.

Marea veste este că, în special, Google sortează clasamentele pentru căutările „lângă mine” pe baza informațiilor dvs. despre compania mea Google. Vă vom arăta cum să optimizați Compania mea Google puțin mai târziu.

Imagine din Gyazo

De asemenea, ar trebui să adăugați marcaj de schemă la fiecare pagină de pe site-ul dvs. web care include date NAP. Marcarea schemelor este deosebit de utilă utilizatorilor, deoarece completează lacune și adaugă informații în timp real, cum ar fi programul de sărbători și de weekend. Iată tot ce trebuie să știți despre marcarea schemelor .

Cuvinte cheie Serviciu în locații (SIL)

Lista locală de verificare SEO ar trebui să includă, de asemenea, crearea unei liste de cuvinte cheie care se referă la locațiile în care acționați. Acestea se numesc SIL-uri. SIL-urile sunt, probabil, cele mai evidente cuvinte cheie pentru care alegeți să vizați.

Pur și simplu faceți o listă cu toate produsele sau serviciile pe care le oferiți, alături de locațiile în care le oferiți și sunteți sortate!

Aici sunt cateva exemple:

 • Magazin Kebab din Leeds
 • Instalator în Sheffield
 • Chirurgie în Llanfairpwllgwyngyll

Dacă vă aflați într-un oraș mic și vă dați seama că volumele de căutare pentru locația în care vă aflați sunt relativ reduse, încercați să căutați cuvinte cheie legate de cel mai apropiat oraș major. Ați putea viza chiar statul / județul dvs. dacă baza dvs. de clienți se întinde atât de departe.

Instrumente precum Planificatorul de cuvinte cheie Google și SEMrush vă pot oferi multe îndrumări. În plus, acest generator de cuvinte cheie vrac este incredibil de util pentru a juca.

Imagine din Gyazo

De asemenea, ar trebui să aruncați o privire la eforturile concurentului dvs. și să nu vă fie frică să vizați cuvinte cheie și expresii care lucrează pentru ei.

Cum, întrebi?

Copiați și inserați una dintre adresele lor web în Planificatorul de cuvinte cheie Google și viola, vedeți cuvintele care se conectează la competiție. Puteți să le utilizați ca puncte de pornire pentru a continua cercetarea cuvinte cheie.

De asemenea, SEO local folosește un anumit tip de cuvinte cheie – cuvântul cheie cu coadă lungă, care este în contrast direct cu cuvintele cheie standard ale capului.

Deși cuvintele cu coadă lungă sunt mai puțin competitive decât cuvintele cheie, acestea joacă un rol imens în SEO local. Ele servesc ca un indicator principal, utilizatorul caută în mod activ să se angajeze cu o afacere locală. De exemplu, care dintre următoarele arată un utilizator gata să se descurce cu niște burgeri și cartofi prăjiți:

 • „Restaurante burger”
 • „Restaurante burger la maxim cinci mile”

Posibilitatea celei de-a doua persoane să treacă prin ușa afacerii tale este mult mai mare decât prima. Chiar dacă cuvintele cheie cu coadă lungă s-ar putea să nu apară la fel de des într-o căutare, atunci când fac ceva acționabil este pe cale să apară.

Sfaturi suplimentare pentru cercetarea cuvintelor cheie includ utilizarea modificatorilor pentru a vă extinde ideile sau pentru a vă orienta către un public mai larg sau mai specific, în funcție de cuvintele cheie. Restaurantul nostru burger oferă un caz perfect, deoarece mai mulți modificatori diferiți ar putea funcționa.

Am folosit deja modificatorul „cel mai bun”, dar avem în vedere și ceva de genul „burgeri și bere ieftini” sau „burgeri și cartofi prăjiți ieftini”.

Creați referințe locale

Referințele locale sunt pur și simplu listări de afaceri din directoarele online. Aceștia au făcut parte integrantă din marketingul online de la apariția internetului și constituie o componentă vitală a factorului proeminent în marketingul de căutare locală.

Ideea este de a obține detaliile dvs. NAP consistente cât mai departe pe web. Existența acestor informații va adăuga o anumită autoritate informațiilor dvs. despre Compania mea Google existentă. După ce ați listat afacerea pe aceste site-uri, Google vă va ridica pe rând.

Un exemplu de cinci referințe locale pentru SEO local în SUA

Iată 5 exemple de directoare locale:

O captură de ecran a paginii de pornire Yelp

1. Yelp.com

O captură de ecran a paginii de pagină galbenă

2. Yellowpages.com

O captură de ecran a paginii de start Express Update pentru SEO local în SUA

3. Actualizare Express

O captură de ecran a paginii de pornire TomTom pentru SEO local din SUA

4. TomTom – pentru că nu toată lumea folosește Apple sau Google Maps!

O captură de ecran a paginii de start FOURSQUARE pentru SEO local din SUA

5. Foursquare

Nu uitați, nu toată lumea folosește Google pentru a căuta un produs sau serviciu.

Acum acest bit este important!

Oferirea de date consistente NAP (nume, adresă și număr de telefon) într-o varietate de directoare și canale de social media înseamnă că afacerea dvs. nu poate lipsi, indiferent de modul în care clienții dvs. potențiali aleg să vă găsească.

Când listați pe mai multe directoare, asigurați-vă că informațiile pe care le introduceți sunt exact aceleași pentru toate. Dacă nu, veți confunda algoritmii motorului de căutare și vă vor califica drept pedeapsă.

Verificați dublu dacă datele dvs. NAP sunt identice în toate directoarele, site-ul dvs. web și orice site-uri terțe și agregatoare relevante.

La fel de important: menținerea informațiilor despre companie la zi!

De fiecare dată, efectuați un PNA sau un audit de citare. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să utilizați instrumentul de verificare a citărilor Moz . Acesta caută pe net referințe la NAP-ul companiei dvs. și indică instanțele în care informațiile lipsesc sau sunt incoerente, ceea ce înseamnă că puteți să vă scufundați direct pentru a remedia.

Imagine din Gyazo

De asemenea, puteți crea referințe pentru a vă îmbunătăți SEO local, utilizând directoare de nișă. Acestea vă permit să vă extindeți raza de acțiune și să atrageți trafic specific care este mai probabil să convertească.

În rezumat, iată trei abordări pe care le puteți adopta:

 • Folosiți directoare locale care se adresează publicului țintă
 • Găsiți directoare specifice de nișă care listează întreprinderile din industria dvs.
 • Prioritizați agregatoarele de autoritate din țara dvs. (în mare parte cele care au existat de mult timp).

Creați liste locale (Google, Bing și Apple)

Logo-urile companiei mele Google, Bing Places și Apple Maps

Maximizarea expunerii înseamnă a fi oriunde ar fi clienții tăi.

Google, desigur, este căutarea de început, mijloc și sfârșit a tuturor lucrurilor. Am observat deja monopolul lor aproape pe platforma pe care oamenii îl folosesc cel mai mult pentru a căuta, dar au și cea mai populară opțiune de mapare .

Cota de piață de 6% a lui Bing reprezintă încă o mulțime de clienți. În ceea ce privește Apple Maps, bine, Apple nu este tipul de a renunța într-o zonă în care au investit timp și bani .

De asemenea, rețineți că există 105 milioane de utilizatori de iPhone în SUA, iar din 2018, 23 de milioane dintre ei folosesc Apple Maps .

Pentru a o spune în mod răspicat, clienții dvs. sunt peste tot. Asigurați-vă că și voi.

Crearea listărilor locale este o modalitate excelentă de a realiza acest lucru și un proces surprinzător de simplu. Majoritatea motoarelor de căutare oferă vrăjitori intuitivi, care fac ca procesul să devină o briză.

Iată câteva dintre instrumentele pe care le oferă platformele majore și sfaturile noastre locale de SEO pentru crearea de înregistrări pentru afacerea dvs.:

Compania mea Google

Imagine din Gyazo

Compania mea pe Google (GMB) este un instrument pe care firmele locale ar trebui să îl folosească pentru a îmbunătăți SEO local. Vă permite să creați liste specifice afacerii dvs. care apar în rezultatele căutării, pe hărți și atât pe desktop cât și pe mobil.

Este gratuit și ușor de utilizat și unul dintre factorii de rang de top pe care gigantul de căutare îl folosește pentru a determina poziția paginilor dvs. în rezultatele organice. Prin urmare, este o parte vitală a oricărei strategii SEO locale.

Depunerea detaliilor NAP pe platformă este ușoară. Iată o listă locală de verificare SEO simplă pentru GMB pentru a vă începe:

 1. În primul rând, verificați-vă afacerea prin crearea unui cont și introduceți parola pe care Google o trimite pe adresa de afaceri din postare pentru a vă confirma locația.
 2. În continuare, completați profilul dvs., inclusiv categoria afacerii dvs., numele, adresa și numărul de telefon. Unele câmpuri sunt opționale, dar trebuie să le completați. Dacă nu, Google oferă opțiuni pentru alții să o facă pentru tine, inclusiv rivalii tăi.
 3. În cele din urmă, adăugați produsele și serviciile pe care le pot accesa utilizatorii din panoul informativ.

Google folosește aceste informații pentru a descrie profilul dvs. de afaceri, panoul de cunoștințe și caseta de răspuns din rezultatele căutării locale.

Locuri Bing

O captură de ecran a paginii de pornire și beneficiile Bing Places pentru SEO local

Bing este al doilea cel mai mare motor de căutare cu un singur cuvânt din lume, reprezentând aproximativ 25% din totalul pieței . Este deosebit de popular în rândul celor cu vârste cuprinse între 45 și 54 de ani – persoanele care au de obicei venituri mai mari disponibile. Vești excelente pentru orice afacere care dorește să vizeze această demografie!

Prin urmare, înregistrarea pe Bing Places – echivalentul companiei mele Google – merită să vă impulsionați marketingul de căutare local.

Bing Places vă oferă, de asemenea, opțiunea de a importa toate informațiile dvs. de la Compania mea Google, făcând și mai ușor de făcut!

Dacă doriți să introduceți manual detaliile dvs., iată cum puteți crea o listă Bing Locații:

 1. Prima înregistrare și conectați-vă la contul Microsoft. Un cont Microsoft poate fi contul dvs. Hotmail, Skype sau chiar XBOX Live.
  O captură de ecran a integrării Bing Business cu Google My Business
 2. Apoi, după ce vă aflați în Locuri pentru afaceri, accesați fila Adăugați afacerea dvs., selectați Detaliile de bază ale afacerii și completați câmpurile relevante.
 3. În cele din urmă, accesați Informații suplimentare despre afaceri, în fila următoare. Introduceți detalii suplimentare dacă sunt adecvate.

După ce Microsoft își verifică afacerea, va afișa informațiile pe care le furnizați în rezultate în Bing Maps. Ca și Google, veți primi o listă care oferă informații utile pentru utilizatori.
Apple Maps

Datorită numărului de persoane cu venituri mari care utilizează produse Apple, este de asemenea extrem de importantă optimizarea listării afacerii dvs. pentru Apple Maps.

Statista relatează că Apple avea o cotă de 20% din piața smartphone-urilor în trimestrul IV 2019, cel mai mare dintre orice furnizori, inclusiv Samsung.

3 capturi de ecran ale căutării SEO locale pe Google Maps pe mobil

Mai mult, utilizatorii săi se bazează foarte mult pe căutarea vocală Siri atunci când doresc să găsească afaceri locale pe Apple Maps. Datele sugerează că mai mult de jumătate de miliard de proprietari de iPhone folosesc în mod activ asistentul vocal.

Nu numai că companiile trebuie să ia în considerare cuvintele cheie de căutare de tip, trebuie să se gândească cu atenție la cuvintele pe care oamenii le spun atunci când efectuează căutări locale.

Este afacerea dvs. disponibilă pentru utilizatorii Apple Maps? Dacă nu sunteți sigur, puteți verifica accesând Apple Maps Connect și conectându-vă cu ID-ul Apple, unde vă va arăta dacă aveți un cont existent.

Dacă nu există un cont Apple Maps, urmați acești pași pentru a configura contul:

 1. Conectați-vă fie utilizând un ID Apple existent, fie creându-vă propriul dvs.
 2. Urmați instrucțiunile, apoi citiți și confirmați că sunteți mulțumit de Termenii de utilizare.
 3. Introduceți numele și locația companiei pentru a vă revendica afacerea
 4. Introduceți TOATE informațiile companiei dvs. după cum urmează:
  – Nume companie (nume loc)
  – Stare (aici gestionați locațiile vechi, declarandu-le locațiile curente „închise” și „deschise”)
  – Țară
  – Categorii (există o mulțime de categorii, așa că găsiți unul care se potrivește cel mai bine afacerii tale)
  – Număr de telefon
  – Spuneți dacă Apple Pay este acceptată
 5. Va trebui să generați un cod de securitate din 4 cifre făcând clic pe „Sună-mă acum”, care va declanșa un apel telefonic pentru compania dvs.
 6. Nu uitați să vă adăugați legăturile sociale!
 7. Și în final, „Revendicați acest loc”

Sfat: includeți actualizarea acestor detalii în fluxul de lucru la fiecare câteva luni. Asigurați-vă că informațiile pe care le-ați furnizat sunt corecte, întrucât ar putea face diferența între un client care vă alege cu privire la un concurent!

Obținerea de recenzii pentru clasamentul local

Google folosește recenziile ca un semnal de clasament care determină importanța paginilor de afaceri în rezultatele căutării locale. Cu cât scorul de recenzie este mai bun, cu atât marca este mai bună și cu atât mai mare apare în SERP-uri.

O captură de ecran a unui exemplu de revizuire SEO locală și unde se poate găsi acest lucru în SERP-uri

Suntem siguri că aveți mulți clienți care ar fi încântați să vă ofere o recenzie strălucitoare. Ar trebui să adunați și să adunați recenzii ale clienților, precum rola de toaletă în timpul unei pandemii!

Google folosește atât calitatea medie a stelelor, cât și numărul de postări de recenzie pentru a determina calitatea afacerii dvs. Deci, cu atât mai mult, mai fericit.

Obținerea unor recenzii bune generează, de asemenea, o buclă de feedback pozitivă care conduce și mai bine SEO local. Când utilizatorii văd o serie de scoruri pozitive de la colegii lor, creează încredere, conducând traficul și conversii. Acest trafic suplimentar duce apoi la mai multe recenzii, începând din nou ciclul!

Sfaturi pentru a încuraja clienții să lase recenzii

Puteți utiliza Compania mea pe Google pentru a partaja un link cu clienții pentru a colecta recenzii , atât direct, cât și pe site-urile de revizuire specifice produsului / industriei.

Iată ce să faceți:

Pe calculatorul tau:

 1. Conectați-vă la contul dvs. Compania mea pe Google.
 2. Selectați locația pe care doriți să o gestionați.
 3. Utilizați butonul meniu pentru a naviga la Acasă.
 4. Faceți clic pe „Obțineți mai multe recenzii” pentru a obține o adresă URL partajabilă pe care o puteți trimite clienților.

Pe mobil:

 1. Accesați aplicația dvs. pentru compania mea Google.
 2. Atingeți „Clienți” și apoi apăsați pe „Recenzii”.
 3. Faceți clic pe butonul Share.
 4. Utilizați adresa URL furnizată sau creați-vă propriul dvs.
 5. Copiați-l și trimiteți-le clienților

De asemenea, ar trebui să introduceți recenziile în e-mailurile dvs. de confirmare a comenzilor automate. E-mailurile automate fac minuni pentru menținerea unei relații cu clienții și sunt locul perfect pentru a cere o recenzie. Asigurați-vă că mențineți e-mailul simplu și includeți un link direct la recenzia dvs.

Mesajele text auto reprezintă o metodă mai personală de a solicita o recenzie. Asigurați-vă că menționați la începutul textului că primesc acest mesaj deoarece sunt un client. Ceva de genul „Hei, mulțumesc că ai făcut cumpărături cu noi!” și conduceți la motivele pentru care o revizuire ar fi benefică. Ați putea include chiar și un stimulent, cum ar fi 10% din următoarea comandă pentru a face și mai tentant!

Un exemplu de mesaj text automat care solicită clienților să facă o recenzie

Acest lucru este, de asemenea, atunci când media socială intră în joc! Puteți alege să solicitați clienților să lase recenzii prin intermediul platformelor de socializare. Este unul dintre cele mai importante sfaturi care vă vor ajuta să vă susțineți strategia locală de SEO și ceva despre care vom discuta mai jos.

Cu toate acestea, alegeți să solicitați recenzii, trebuie să vă asigurați că colectați datele într-un mod care poate fi cuantificabil.

Ar fi gunoi dacă ați petrece tot timpul câștigând sute sau mii de recenzii pentru a realiza că va fi un proces lung și manual, pentru a le face disponibile pe site-ul dvs. web și pe Google.

Optimizează-ți site-ul pentru SEO local

În cele din urmă, trebuie să optimizați site-ul dvs. pentru SEO local. Google devine mai bun când detectează dacă conținutul unei pagini reflectă cu exactitate nevoile și interesele locale.

Doar câteva lucruri cheie de remarcat înainte de a ne bloca.

Trebuie să aveți un site web optimizat complet mobil. Acesta este un brainer care nu. De ce? Câteva numere :

 • 80% dintre utilizatorii de internet dețin un smartphone.
 • 70% dintre clienții de telefonie mobilă care își găsesc afacerea online vor acționa în maxim o oră.
 • 16% dintre utilizatorii de internet din SUA vor folosi un telefon mobil exclusiv pentru a merge online, se prevede că va crește la 20% în următorii 3 ani.

Verificați-vă analizele și veți vedea probabil că o mare parte din traficul dvs. provine de la dispozitive mobile și tablete. Dacă site-ul dvs. web nu răspunde de mobil și pare un pic urât, vizitatorii pot pleca și, eventual, nu se vor mai întoarce.

Imagine din Gyazo

Folosiți instrumentul Google Mobile-friendly Test pentru a verifica dacă site-ul dvs. web este optimizat corespunzător și pentru a evita ca acest site să fie necorespunzător.

În al doilea rând, asigurați-vă că navigarea pe site-ul dvs. este clară, funcțională și ușor de utilizat. Navigarea ar trebui să utilizeze o ierarhie bună care să aibă sens pentru utilizator. Structura navigației trebuie să fie proiectată într-un mod care să ajute utilizatorii să găsească produsele sau informațiile de care au nevoie. Aceasta înseamnă clasificarea titlurilor și a linkurilor în secțiuni relevante. De exemplu, dacă sunteți un magazin de flori, puteți alege să vă clasificați florile în funcție de ocazie, tip de plantă sau livrare.

Imagine din Gyazo

Ați putea petrece tot timpul și banii din lume optimizându-vă SEO local în afara site-ului, dar dacă site-ul dvs. web nu oferă o experiență excelentă pentru utilizatori, toate acele lucrări vor fi inutile.

Optimizare meta descriere

Etichetele de titlu și meta descrierile sunt încă un element uriaș atunci când vine vorba de optimizarea site-ului dvs. web pentru SEO local. Aceste mici fragmente de informații vă pot face sau vă pot sparge atunci când vă aflați într-o mare de concurenți din SERP-uri.

Etichetele de titlu și meta descrierile trebuie să includă produsul sau serviciul pe care îl oferiți în locație. Aceasta acționează ca un indicator evident pentru a afișa motoarele de căutare pe care le oferiți> acest serviciu <în> această locație <.

Pare destul de simplu, nu?

De exemplu, dacă sunteți florar în New York, vă asigurați că cuvântul cheie și meta descrierea include cuvântul cheie „New York” alături de produsul pe care îl oferiți.

Iată un exemplu care vă arată cum va arăta în rezultatele căutării:

Un exemplu de etichetă de titlu optimizată SEO și meta descriere pentru un magazin de flori

Optimizarea conținutului

Cuvintele cheie locale SEO trebuie să fie prezente în orice pagină care include informații despre cine sunteți, ce faceți și unde faceți acest lucru.

Pare destul de evident, dar dubla și triplă verificarea faptului că conținutul dvs. conține de fapt cuvintele cheie pe care le vizați este un exercițiu pe care mulți tind să îl rateze.

Cel mai important, asigurați-vă că aceste cuvinte cheie sunt incluse în mod natural în conținut. Este ușor să te îndepărtezi concentrându-te doar pe includerea cuvintelor cheie, până la uitarea limbii engleze!

Iată un exemplu despre modul în care o propoziție care conține un cuvânt cheie nenatural poate fi reelaborată pentru a deveni mai naturală:

 • În timp ce căutam undeva să mâncăm, am găsit multe restaurante cu pizza Londra.
 • Am plecat într-o misiune pentru a găsi cele mai bune restaurante de pizza pe care le oferă Londra!

Lizibilitatea este un factor masiv în SEO. Motoarele de căutare caută pagini care să fie mai ușor de înțeles și digerat de utilizatori.

Includerea titlurilor în conținutul dvs. face o lizibilitate mai bună pentru motoarele de căutare. Optimizați rubricile pentru SEO local prin adăugarea de cuvinte cheie în zona dvs. locală. Ar trebui să le adăugați atât la paginile, cât și la postările dvs.! Aplicând astfel rubrici optimizate, declară conținutul paginii motoarelor de căutare, indicând relevanța acesteia.

Optimizează pagina de contact

Pagina „contactați-ne” este cea mai influentă în strategia dvs. locală de SEO.

Acesta este locul în care dețineți toate informațiile de afaceri pe care doriți să le utilizați în cadrul strategiei dvs. SEO locale. Aici ar trebui să includeți adresa completă, numărul de telefon și cuvintele dvs. cheie în conținutul paginii.

Repet: aceste informații TREBUIE să reflecte ce este pe pagina dvs. de afaceri Google!

Nu numai că, ar trebui să conțină și un formular de contact sau o adresă de e-mail, astfel încât clienții să poată contacta. Un sfat principal pentru pagina dvs. „Contactați-ne” este să adăugați întrebări frecvente care includ cuvinte cheie locale pentru a viza caseta „De asemenea, oamenii solicită” în rezultatele căutării. Acest lucru va parcurge un drum lung pentru a vă îmbunătăți vizibilitatea în SERP.

Imagine din Gyazo

Pagina dvs. „Contact” este și locul unde puteți alege să aveți o hartă. Vă recomandăm să încorporați o hartă Google pe pagina dvs. de contact. Google melodii face clic pe link-uri ca un factor de clasare, astfel încât este încă un impuls pentru acel suc important de clasament!

Nu uitați să includeți indicații pentru afacerea dvs. cu cărămidă și mortar. Nu numai că acest lucru este excelent pentru clienții dvs., dar vă permite, de asemenea, să obțineți mai multe cuvinte cheie direcționate geografic pe pagina dvs.

Creați pagini locale

Pagini de contact separate

Dacă afacerea dvs. are mai multe locații, unul dintre cele mai bune sfaturi SEO locale este crearea de numeroase pagini cu valoare locală.

Dacă aveți separat, specific locației, ne contactați sau despre pagini cu adrese URL unice și informații de contact ajută Google să diferențieze locațiile atunci când utilizatorii caută cu intenție locală. De asemenea, adaugă mai multe sucuri de clasare la fiecare pagină în parte, neaducând apa cu o varietate de locații.

Conținutul de pe aceste pagini ar trebui să reflecte, de asemenea, cercetarea dvs. cu cuvinte cheie, implementând expresii specifice concepute pentru a capta traficul local.

Pentru a obține și mai multă putere de clasare, conectați-vă intern la fiecare pagină locală de valori din partea de jos a tuturor celorlalte pagini de pe site-ul dvs., precum și în meniul de subsol și de navigare.

Pagini de destinație locale pentru SEO

Pe lângă paginile de contact, puteți alege să creați o pagină de destinație locală vizată pentru fiecare dintre locațiile dvs. multiple.

Paginile de destinație sunt o versiune mai direcționată, cu o pagină a site-ului dvs. web, care oferă utilizatorilor toate produsele, serviciile sau sfaturile pe care trebuie să le cunoască pe baza locației lor specifice.

Conținutul pentru aceste pagini ar trebui să fie specific zonei locale și să ofere informații cu adevărat utile și cu autoritate. Cu cât conținutul este mai original și valoros, cu atât veți obține vizibilitatea mai mare.

Important este că paginile dvs. de locație nu ar trebui să fie „pagini de intrare” care nu fac altceva decât utilizatori de pâlnie pe site-ul principal. Google consideră că acestea sunt „ proaste pentru utilizatori ”, deoarece duc la „pagini intermediare care nu sunt la fel de utile ca destinația finală” și, în esență, pierd timpul.

Marketingul de căutare locală în 2020 nu este doar un exercițiu de adăugare a cuvintelor cheie specifice locației la postările generice și de a spera la cele mai bune. În schimb, ar trebui să demonstrezi că știi ceva semnificativ și relevant despre zona locală, încorporând, de asemenea, cuvinte cheie de intenție locală.

Cum se creează o presență locală pe Facebook

Este sigur să spunem că, în calitate de marketeri, suntem cu toții conștienți de impactul pe care o bună prezență în social media îl poate avea asupra dezvoltării și creșterii unui brand.

O captură de ecran a paginii de Facebook FATJOE

Potrivit lui Matt Cutts în 2014, social media nu influențează în mod direct SEO locală. În timp ce cercetările efectuate de Optinmonster în 2019 sugerează că este valabil .

Deși nu este clar 100% dacă o prezență socială are un impact direct asupra SEO local sau local, ceea ce este sigur este că social media joacă un rol important în atragerea mai multor clienți locali.

De ce Facebook este important?

Construirea unei relații cu clienții dvs. locali nu numai că vă va oferi un avantaj competitiv, dar va păstra și loialitatea acestora. Doriți ca afacerea dvs. să fie etichetată în acele postări care să ceară „Știe cineva o pizza bună pentru a lua?”.

Cu privire la cuvânt și recomandări înseamnă totul pentru construirea unei baze de clienți fideli. Dacă nu sunteți prezent și activ pe Facebook, acest lucru lasă o oportunitate pentru concurenții dvs. de a lua noi clienți locali, lăsându-vă în praf!

Creați o pagină de afaceri Facebook

În primul rând, du-te la facebook.com/pages/create

O captură de ecran și descrierea creării unei pagini de Facebook optimizate pentru SEO local

Introduceți numele companiei, selectați o categorie (puteți adăuga până la 3) și creați o descriere pentru pagina dvs. de afaceri, similar cu meta descrierea dvs., incluzând numele, locația și serviciul pe care îl oferiți. Includeți un apel la acțiune, cum ar fi datele de contact sau informațiile site-ului dvs. web, pentru a încuraja implicarea.

În continuare, asigurați-vă că completați întregul dvs. profil. Aceasta include adăugarea unei imagini de acoperire și a fotografiei de profil. Folosiți logo-ul ca fotografie de profil pentru ca clienții să vă recunoască de la bun început. Dacă aveți un magazin, un birou sau o clădire pe care doriți să o viziteze clienții, imaginea de copertă este un loc minunat pentru a adăuga o imagine a magazinului. Acest lucru vă va ajuta clienții să vă găsească! Cu cât vă completați mai mult pe profilul dvs., cu atât va deveni mai bună prezența dvs. pe Facebook. Va ajuta, de asemenea, ca pagina dvs. să pară mai profesională.

Fără să însemne că sună ca o înregistrare ruptă, nu uitați să adăugați toate datele de contact pe pagina dvs. și (spuneți-o cu totul acum!) Ar trebui să le reflecte pe cele din pagina dvs. Compania mea pe Google!

Atrageți clienții locali pe Facebook

Încurajează clienții locali să-ți placă pagina

Imagine din Gyazo

Există atât de multe modalități de a încuraja clienții locali să le placă pagina.

Cel mai ușor loc pentru a începe este cu clienții dvs. existenți. Ei au deja o afinitate cu brandul dvs., așa că sunt mai susceptibili să acționeze ca avocați. Cereți-le să le placă pagina dvs. după o achiziție, transmitând detaliile dvs. de pe Facebook pe cărți de vizită, ambalaje, genți și chitanțe.

De asemenea, puteți utiliza contul de afaceri pentru a fi activ pe postări și conversații pe pagini media locale, cum ar fi pagini de ziare sau evenimente. Ați putea contribui, de asemenea, la alte pagini ale întreprinderilor locale din zona care se completează cu dvs. De exemplu, dacă sunteți un magazin de cupcake-uri în New York, puteți să vă angajați cu clienții care discută pe pagina unui magazin local dulce, implicând piața dvs. ideală și comunitatea locală în același timp.

Un alt sfat este să împărtășiți pagina dvs. de afaceri pe pagina personală și să rugați prietenii și familia să o împartă pe a lor, ajutându-vă să ajungeți și mai mulți oameni în zona locală.

Cum să obțineți clienții locali pentru a vizita dvs. de sto re

Vă amintiți de acele comunități despre care tocmai am vorbit? Începeți să postați în grupuri comunitare locale cu oferte de specialitate „disponibile în magazin” doar pentru ei. Acest lucru va încuraja clienții noi să vă viziteze magazinul, oferind în același timp un motiv pentru returnarea clienților dvs.

De asemenea, dacă sunteți dispus să investiți, Facebook vă oferă o modalitate ușoară pentru a ajunge la piața dvs. țintă. Facebook Ads este un serviciu de plată pe clic, care oferă hiper-direcționare.

O captură de ecran a opțiunilor disponibile la crearea unui anunț Facebook Business

Pur și simplu alegeți ce anume doriți să ieșiți din reclamă, pe cine doriți să îl puteți vedea și, în final, să creați postarea dvs. Puteți chiar să vă restrângeți populația demografică la oameni pe o rază de o milă din afacerea dvs., devenind astfel un instrument fantastic pentru atragerea mai multor clienți locali.

O captură de ecran a procesului de selectare a unui interval de locații pe care să îl vizați cu anunțurile dvs. Facebook

De aici, Facebook va plasa automat anunțurile dvs. în fața persoanelor care sunt cel mai probabil să dorească să vă cumpere produsul sau serviciile. Este excelent pentru ratele de conversie, iar elementul necomitent înseamnă că ai mai mult control asupra bugetului și a cheltuielilor publicitare.

Este foarte ușor de configurat, deoarece a fost proiectat pentru prima dată. De asemenea, dacă aveți numeroase locații, puteți pur și simplu să vă dublați anunțurile și să le reasignați.

Puteți chiar să vă monitorizați progresul folosind Informațiile de pagină ale Facebookului, consultând locația următorilor dvs., a persoanelor la care ați ajuns și a persoanelor implicate.

Încurajați recenziile

Știați că 1 din 3 utilizatori Facebook folosesc platforma pentru a găsi recomandări? E uriaș! Numai acest fapt este suficient pentru a demonstra importanța generarii și încurajării recenziilor clienților.

Pentru a activa recenziile pe Facebook:

 1. Accesați fila Editați pagina din cont
 2. Dați clic pe Recenzii
 3. Mutați glisorul în „ON” sub Setări
 4. Faceți clic pe Salvați

Odată ce clienții încep să posteze recenzii, Facebook vă permite să răspundeți. Dacă primiți o recenzie pozitivă, puteți răspunde la ea pentru a evidenția câștigul. Dacă primiți o recenzie negativă, puteți posta despre cum faceți tot ce puteți pentru a remedia situația. În orice caz, vă permite să câștigați încredere în utilizatori, să creați încredere și să vă dovediți dorința de a construi relații puternice cu clienții.

Imagine din Gyazo

Platforma oferă, de asemenea, întreprinderilor un instrument numit Recomandări Facebook. Utilizatorii spun Facebook dacă vă recomandă („Da” sau „Nu”), apoi selectează etichete precum „serviciu excelent” sau „atmosferă confortabilă” pentru a oferi celorlalți utilizatori un control rapid.

Imagine din Gyazo

Imagine din Gyazo

Aceste recomandări apar apoi în pagina dvs. de afaceri ori de câte ori utilizatorii caută produsele sau serviciile dvs. Vor apărea mai întâi recenziile prietenilor apropiați, urmate de persoanele pe care nu le cunosc.

În sfârșit, puteți viza anunțuri în funcție de locație prin toate canalele sociale. Deci, dacă doriți să parcurgeți ruta plătită, opțiunea de a comercializa local rămâne.

Gânduri finale

Deci, ce este SEO local? În esență, este orice lucru care îți îmbunătățește vizibilitatea online pentru căutările care întruchipează intenția locală. Companiile care urmează o listă de control locală SEO robustă sunt mai susceptibile să apeleze la publicul lor țintă și să își schimbe produsele și serviciile.

La FATJOE, nu putem sublinia importanța SEO local pentru companiile ale căror modele de afaceri se bazează pe comerțul regional. Oamenii pot comanda un televizor de la orice furnizor online, indiferent de locația lor. Dar nu pot face același lucru pentru o tunsoare.

Firmele care se optimizează pentru SEO local se pun într-un avantaj distinct. Spre deosebire de rivalii lor, ei se poziționează să gâfâie tot traficul suculent, pregătit pentru conversie în zona lor locală, supraîncărcându-și veniturile.

Deci, rezumând rapid, avantajele optimizării pentru SEO local sunt:

 • O mai bună vizibilitate online prin intermediul citatelor și listărilor de afaceri, ceea ce duce la mai multe vânzări pe web și în magazin.
 • Trafic mai direcționat care ajunge pe site-ul dvs., vă ajută să evitați cheltuielile inutile de marketing.
 • Experiență îmbunătățită a utilizatorului prin crearea de conținut local relevant.
 • Vizibilitate îmbunătățită pe platformele populare, inclusiv Google, Apple Maps și Bing.
 • Managementul reputației îmbunătățit și o mai bună proeminență bazată pe revizuire, ceea ce duce la un clasament mai ridicat și mai multă încredere a clienților.

Sending
User Review
0 (0 votes)

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts