Importanța textului optimizat cu back-link

No Comments

Importanța inserarii de hiperlink in text cu privire la o strategie de legaturi intre paginile web ale site-ului dvs sau catre alte site-uri, denumita si legaturi de back-link-uri nu poate fi supraevaluată. Back-link-urile sunt o parte uriașă a algoritmului motorului de căutare. Atunci când inițiați o campanie de Back-link-uri, este vital ca site-urile externe să facă legătura folosind cuvinte cheie și termeni adecvați în textul ancoră.

Aproape întotdeauna, candidații care vor face Back-link-uri vor folosi numele companiei ca text ancoră. Aceasta nu oferă niciun tip de descriere a produselor sau serviciilor companiei țintă. Sigur, poate fi excelent în scopuri de branding, dar de obicei nu este nevoie. În cele mai multe cazuri, companiile au deja un nivel foarte ridicat (dacă nu primul) pentru căutările care încorporează marca lor.

Iată un exemplu folosind compania fictivă „Acme Plumbing Supplies”:

Majoritatea oamenilor se vor conecta pur și simplu folosind termenii „Acme”. Acest lucru este în regulă, dar nu descrie produsele sau serviciile companiei și nici nu oferă context. Prin adăugarea cuvântului „instalații sanitare” sau termenul „consumabile pentru instalații sanitare” (de exemplu, „Acme Plumbing” sau „Acme Plumbing Supplies”), este posibil să puteți conduce trafic suplimentar care poate nu a atins site-ul corporativ.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment