Google Adwords lansează un nou planificator de performanță pentru anunțurile Google

No Comments
Google lansează un nou planificator de performanță pentru anunțurile Google

Anunțurile Google obțin un nou instrument sub forma unui Planificator de performanță care ajută la planificarea cheltuielilor publicitare.

Google spune că, în medie, Planificatorul de performanță poate ajuta agenții de publicitate să conducă până la 43% mai multe conversii.

Instrumentul se concentrează pe conducerea conversiilor incrementale prin identificarea sumelor de cheltuieli cele mai bune pentru campaniile dvs.

Ahmad Ismail, un manager de produse Google Ads, explică:

„De exemplu, să spunem că aveți un buget lunar de 92.000 USD în 100 de campanii de căutare. Planificatorul vă va recomanda cum să distribuiți cei 92.000 de dolari în acele campanii de căutare pentru a maximiza conversiile și rezultatele proiectului din aceste modificări în prognoza dvs. ”

Google lansează un nou planificator de performanță pentru anunțurile Google

Planificatorul de performanță poate realiza, de asemenea, proiecții pe baza altor ajustări, cum ar fi diferite niveluri de cheltuieli și CPA.

Pur și simplu faceți clic pe diferite puncte de cheltuieli pentru a vedea modificările rezultate în conversii. Așadar, puteți vedea cum vor diferi conversiile la un CPA de 12 USD comparativ cu un CPA de 20 USD.

Blocați clicurile frauduloase pe anunțurile Google. 
Protejați-vă automat anunțurile de concurenți, roboți, ferme de clicuri și alte forme de fraudă. Configurare simplă. Începeți procesul dvs. gratuit astăzi.Incepe o probă gratuităPUBLICITATE

Cu planificatorul de performanță, utilizatorii pot mări și obține o vizualizare la nivel de campanie a conturilor lor.

De acolo, puteți vedea cât cheltuiți pentru fiecare campanie, alocați cheltuieli pentru campanii diferite și chiar puteți adăuga cuvinte cheie pentru a obține o proiecție a modului în care acestea ar afecta performanța.

Un articol de ajutor adăugat recent explică modul în care Planificatorul de performanță a fost conceput pentru a oferi cele mai precise prognoze posibile:

„Planificatorul de performanță ține cont de miliarde de interogări de căutare și este de obicei actualizat la fiecare 24 de ore. Planificatorul de performanță simulează apoi licitațiile publicitare relevante în total, incluzând variabile cum ar fi sezonul, activitatea concurentului, pagina de destinație etc. Apoi prognozează conversiile pe baza tipurilor de conversie din coloana „Conversii” din rapoartele de performanță Google Ads. “

În cele din urmă, dar poate cel mai important, acest instrument este un planificator în centrul său. Modificările efectuate în cadrul planificatorului de performanță nu sunt implementate automat.

Pentru a implementa modificările efectuate în cadrul planificatorului de performanță, va trebui să descărcați un fișier și să utilizați Managerul de anunțuri Google.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment