Google actualizează acum toate linkurile reciproce

No Comments

Multă vreme, legăturile reciproce (sau link building) au rămas în fruntea majorității strategiilor de legătură de intrare. Aceasta va trebui să se schimbe. Google actualizează acum toate linkurile reciproce. Algoritmul a fost modificat pentru a identifica schimbul de legături de două părți în scopul creșterii numărului lor de legături de intrare.

Conceptul de legătură reciprocă sfidează intenția inițială a Google cu algoritmul. Conținutul de calitate ar trebui să atragă legături. Schimbul de legături nu este altceva decât un acord reciproc pentru a promova în mod nejustificat conținutul altora cu obiectivul final al promovării proprii. Google nu îi place în mod special acest lucru (consultați Schemele de legături).

Unii chiar susțin că Google este acum capabil să identifice scheme de legătură cu trei căi (de exemplu, link-urile site-ului web către site-ul B, care se leagă de site-ul C, care se leagă înapoi de A). Dacă acest lucru este adevărat sau nu, este greu de spus. Un lucru este sigur însă: strategiile de legătură de intrare NU ar trebui să fie centrate în legătura reciprocă. Această formă fabricată de creare de legături nu este bine primită și este în cele din urmă o pierdere de timp. În schimb, concentrați-vă pe crearea de conținut unic de înaltă calitate într-o nișă dată. Linkurile vor continua.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment