Web Development Services

Social Media Marketing

Servicii de Publicitate Social Media Marketing

O strategie de Social Media Marketing eficientă 
vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea,
să vă mențineți prezența pe social media online
și să interactionati cu publicul.

Suntem o agenție SEO de servicii complete.
Experții noștri de socializare vă pot ajuta
să vă stabiliți obiectivele de afaceri,
să vă identificați publicul țintă,
să creați conținut atractiv și demn de partajat
și să integrați în final media socială cu
toate celelalte aspecte ale prezenței dvs. online.

Vom adapta strategiile de Social Media Marketing concepute special pentru brandul și publicul tău. Veți obține programe sociale complet acceptate și gestionate, planificare (și generare) de conținut, informare blogger și distribuire video printre alte servicii care au ca scop atragerea de noi clienți și creșterea profitabilității. Serviciile noastre de social media vă oferă posibilitatea de a conecta și de a partaja informații care duc la o creștere a conștientizării mărcii, a produsului sau a serviciului. Rezultatele publicității în rețele de socializare sunt reflectate în numărul de re-tweet-uri, partajări, comentarii, like-uri și vizualizări. Social Media Marketing încurajează conținut generat de utilizatori din cele mai populare platforme de social media, precum Facebook, Google+, Twitter, Pinterest și LinkedIn.

Campanii Promovare Google Adwords & Facebook •

instalare: 150 euro
3-8 reclame
8 optimizari/luna
setare campanii
administrare si optimizare
consultanta email
rapoarte lunare
instalare Analytics
cod monitorizare conversii
consultanta pagini de destinatie
consultanta telefonica
remarketing


Campanii Facebook CPC

Campaniile Facebook Ads de tipul CPC sunt practic cele care îți vor asigura trafic pe site-ul tău sau pe una dintre paginile din acesta. Ele sunt printre cele mai căutate, iar noi te putem ajuta cu conceperea și administrarea lor. În plus, în același preț, vom asigura bannerele de care reclama ta va avea nevoie, astfel ca produsele prezentate să fie cât mai bine expuse și atrăgătoare.

Campanii Facebook Ads Video
Dacă ai un videoclip care îți promovează afacerea într-un mod eficient, atunci ar fi ideal să îl transpui și într-o campanie de promovare video pe Facebook. Te sfătuim ca acesta să fie cât mai scurt (15-30 secunde) și să prezinte cât mai multe dintre atuurile afacerii tale!

În cazul în care vrei o campanie de promovare video pe Facebook, dar nu ai un videoclip, scrie-ne și te ajutăm! Colaborăm cu experiți în domeniu!

Campanii de Brand Awareness pe Facebook
Campaniile Facebook Ads pentru brand Awareness sunt perfecte pentru afacerile la început de drum, dar nu numai. Este bine ca publicul tău țintă să știe despre tine, deoarece un brand puternic va vinde întotdeauna mai mult și mai bine!

Campanii de promovare pe Instagram
Platforma socială Instagram este din ce în ce mai utilizată de către publicul român. Așadar, nu ar strica ca afacerea ta să fie prezentă și în acest mediu. Noi te putem ajuta cu campanii de promovare Pay per Click, campanii Video sau campanii Stories.

Brand Monitoring

We can help you improve and track the reputation of your business and find out how people perceive your brand.

Social Media Contests

Facebook, Twitter or Pinterest content can increase your traffic in a short period of time. Our experts can help you determine the most suitable type of content and platform for your brand.

Social Media Management

Our team of social media experts can manage your accounts on your behalf and engage with your audience.

Setup & Custom Profile Design

We create and customize Social media profiles with quality content and aesthetics that resonates with your brand and audience.

Setup & Custom Profile Design

New Audiences
Audiențe noi
Vom crea audiențele potrivite, aplicând filtre specifice. Setarea audiențelor se va face astfel încât să includem doar persoanele care ar putea fi interesate de afacerea ta.

Remarketing Campaigns
Campanii de remarketing
Cu ajutorul acestor campanii le amintim vizitatorilor să se întoarcă pe website-ul tău și să efectueze conversia. Audiențele sunt customizate.

Dynamic Ads
Campanii dinamice
Prin intermediul acestor campanii le arătăm potențialilor clienți produsele cu care au interacționat în trecut, pentru a crește rata de conversie.

Google Remarketing Campaigns
Google Analytics
Utilizăm Google Analytics pentru măsurarea rezultatelor obținute; astfel, ne asigurăm că atingem obiectivele prin raportarea periodică și prin integrarea sugestiilor tale.

Facebook & Instagram

1. Campanii de tip CPC (trafic catre site-ul tau)
Licitarea in spatiul publicitar Facebook Ads prin campanii cu obiectiv de trafic trebuie coroborata cu materiale grafice (bannere), care sa transpuna corect produsul promovat. Costurile si rezultatele campaniei de promovare in Facebook sunt, in general, conditionate de audienta selectata si de transpunerea grafica a produsului/produselor. Oferim suport si consultanta privind materialele grafice promovate, in functie de performanta campaniilor.

Servicii si Campanii de tip CPC si CPM prin social media
Crestere brand awareness prin performance marketing optimizat
2. Campanii Facebook Ads pentru brand awareness
Strategia digitala propusa de agentia noastra poate presupune, in functie de business, si integrarea unor campanii in care sa nu “mutam” consumatorul de pe Facebook pe site. Cunostintele dobandite prin gestionarea proiectelor si a diverselor domenii promovate pe Facebook ne ajuta in conceperea unui mix de strategii conform cerintelor consumatorilor, experienta lor de navigare si obiectivul final.

3. Campanii de promovare de tip Video
Platforma Facebook, bazandu-se pe informatii de la userii inregistrati, ne recomanda ca video-urile sa nu fie mai lungi de 30 de secunde. Tips-ul oferit de consultantii Facebook este sa incercam sa avem video-uri de aproximativ 15 secunde, acesta fiind tipul de reclama care are cele mai multe vizualizari complete (pana la capat).


Campanii de promovare prin intermediul Instagram
Prin intermediul platformei Instagram putem integra campanii de promovare personalizate, precum:

campanii Pay per click (cu obiectivul de a genera trafic pe site)
campanii de promovare de tip Video
campanii de promovare de tip Stories
In Romania, in 2017, platforma Instagram inregistreaza o crestere a userilor. Astfel, acest spatiu publicitar poate fi potrivit si pentru business-ul tau.

Testimonials

Read all testimonials

Povestiți-ne despre proiectul dvs. și începeți transformarea

Echipa noastră vă poate ajuta să deblocați întregul potențial de marketing social, SEO și publicitate online!

Our case studies

See all projects