DEZVOLTĂ-ȚI AFACEREA PE INSTAGRAM – Publicitate pe Instagram

No Comments

Reclamele Instagram sunt afișate într-un format liniar, îndrăzneț, în locul care oferă un maximum de inspirație vizuală.

Reclame în Stories

Completează-ți conținutul de flux cu reclame în Instagram Stories. Intră în legătură cu cele peste 500 de milioane de conturi care folosesc platforma Stories în fiecare zi.   click aici:

Reclame cu fotografie

Spune-ți povestea cu ajutorul unui mediu creativ curat, simplu și atrăgător. Fotografiile pot fi în format pătrat sau în format vedere.

O reclamă foto Instagram

Reclame video

Beneficiază de aceeași calitate vizuală captivantă ca și reclamele foto, folosind în plus potențialul imaginii, al sunetului și al mișcării. Iar de acum poți distribui clipuri video de până la 60 de secunde, în format pătrat sau în format vedere. click aici:

Reclame în format carusel

Adaugă încă un nivel de profunzime campaniilor, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a glisa pentru a vedea fotografii sau clipuri video suplimentare într-o singură reclamă. click aici :

Reclame în format colecție

Poți folosi formatul colecție pentru a oferi inspirație prin imagini și pentru a-ți ajuta audiența să descopere, să răsfoiască și să achiziționeze produse. Folosește clipuri video și/sau imagini pentru a spune o poveste integrată care gravitează în jurul unui produs sau unui stil de viață. click aici:

Reclame în pagina Explorează

Adresează-te persoanelor cu spirit de explorator afișându-ți reclamele nu doar în flux, ci și audiențelor care vor. click aici:

Administrare reclame

Administrare reclame folosește aceleași instrumente eficiente de publicitate ca și Facebook. Poți configura, modifica și consulta rezultatele tuturor campaniilor, seturilor de reclame și reclamelor tale Instagram într-un singur loc. Instrumentul Administrare reclame este disponibil pe computere și pe dispozitive mobile.

Adresează-te persoanelor care sunt cele mai importante pentru tine.

Folosește opțiunile noastre de țintire precisă pentru ca reclamele tale să ajungă exact la audiența dorită.Locație

Adresează-te utilizatorilor din anumite locații, precum județe, regiuni, orașe sau țări.Datele demografice

Restrânge audiența pe baza unor informații precum vârsta, sexul și limbile vorbite.Interese

Adresează-te utilizatorilor în funcție de interesele lor, precum aplicațiile pe care le folosesc, reclamele pe care apasă și conturile pe care le urmăresc.Comportamente

Definește audiența în funcție de activitățile realizate de utilizatori pe Instagram și Facebook și în afara acestora.Audiențe personalizate

Prezintă reclame clienților pe care îi cunoști deja, pe baza adreselor de e-mail sau a numerelor de telefon.Audiențe asemănătoare

Găsește și alte persoane care seamănă cu clienții tăi existenți.Țintire automată

Te ajutăm să creezi repede o audiență care ar putea fi interesată de afacerea ta, folosind diverse elemente, precum locația, datele demografice și interesele.

Țintirea reclamelor în Administrare reclame

Îndeplinește-ți obiectivele de afaceri.

De la crearea surselor de inspirație și până la generarea acțiunilor, obține rezultatele de afaceri și clienții care te interesează.Vizibilitate

Crește vizibilitatea afacerii, a unui produs, a unei aplicații sau a unui serviciu.

 • Impact
 • Impact și frecvență
 • Vizibilitatea mărcii
 • Vizibilitate locală

Considerare

Spune-le clienților potențiali mai multe despre produsele sau serviciile tale.

 • Clicuri spre site-ul web
 • Vizionări de clip video
 • Impact și frecvență

Conversie

Crește vânzările de produse, numărul de descărcări ale aplicației de mobil și chiar numărul de vizitatori ai magazinului.

 • Conversii pe site-ul web
 • Reclame dinamice pe Instagram
 • Instalări ale aplicației de mobil
 • Interacțiuni în aplicația de mobil

Poți face primii pași rapid și ușor.

Instagram folosește aceleași instrumente eficiente de publicitate ca și Facebook. Astfel, poți configura, rula și urmări campanii la fel ca în cazul reclamelor Facebook. Dacă nu ai mai folosit publicitatea pe Instagram și nici pe Facebook, iată cum poți începe.1. Creează o Pagină și un profil de afaceri

Pentru a rula reclame și a crea un profil de afaceri gratuit pe Instagram, trebuie să ai o Pagină de Facebook. Dacă încă nu ai, creează o Pagină.2. Configurează reclama

Selectează obiectivul de publicitate, audiența țintă și formatul de reclamă în Administrare reclame. Sau selectează o postare deja distribuită pe Instagram și atinge Promovează. Îți recomandăm să permiți ca Instagram să creeze automat o audiență similară urmăritorilor tăi existenți.3. Stabilește bugetul

Hotărăște cât timp vor rula reclamele și ce buget dorești să cheltuiești.4. Publică reclamele

Când reclamele sunt gata, apasă pe Publică. Vei primi o notificare când reclamele vor fi aprobate și gata de rulare.This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment