Curs de Reclame Facebook

No Comments

curs de reclame Facebook [actualizat în 2019] pentru începători și experți 0725 763 311 – 150 $

Deși marketingul digital poate fi dificil, anunțurile Facebook sunt aproape întotdeauna un pariu sigur. 

Însă, pentru a beneficia la maxim de aceste instrumente de marketing, trebuie să știi cum să le folosești. 

Dacă nu știți ce faceți, este foarte ușor să pierdeți mii de dolari fără a obține nimic în valoare. 

Nu ne înțelegeți greșit – anunțurile Facebook pot fi absolut incredibile în ceea ce privește găsirea de clienți și clienți noi. Dar cu siguranță există o artă de a utiliza Facebook Ads. Utilizați tehnicile potrivite și puteți vedea câteva rezultate serioase prin această metodă. 

Dar cum înveți tehnicile potrivite? Cum stăpânești arta anunțurilor Facebook și cum aplici aceste abilități în propria ta afacere? 

Răspunsul este simplu: ia un curs! 150 $

După cum știe orice antreprenor inteligent, o investiție în tine este una dintre cele mai bune decizii pe care le poți lua. Bazându-vă pe cunoștințele dvs. poate rezulta profituri nespuse pe parcursul restului carierei dvs. de antreprenoriat. 

Dar nu toate cursurile sunt create egale. 

Există mulți „gurus” și experți profesioniști de acolo care susțin că au toate răspunsurile. Unele dintre ele sunt adevărata afacere. 

Alții … nu atât. 

Deci, cum găsiți cursuri care sunt de fapt utile?

În cele mai multe cazuri, ar trebui să parcurgi pagini și pagini de recenzii, citind ceea ce au experimentat alții cu diverse cursuri.

De asemenea, va trebui să cercetați creatorii diferitelor cursuri și să vă dați seama dacă au sau nu experiență cu Facebook Ads. 

În mod normal, această cercetare extinsă ar dura ore și ore până la finalizare. 

Dar avem o veste bună pentru tine …

Am făcut deja toate lucrările pentru tine!

Așa este, am căutat pe web cele mai bune cursuri de Facebook Ads și am venit cu câteva pietre reale. Luați oricare dintre aceste cursuri și veți fi bine echipat pentru a-ți laptele Facebook Ads pentru tot ceea ce merită. 

Dacă încă nu sunteți sigur de a lua un curs, probabil putem ghici la ce vă gândiți … 

Probabil nu ești încântat de a investi timp și bani în învățarea acestor abilități. Până la urmă, cine are timpul? Dacă sunteți un antreprenor ocupat, probabil că aveți un milion de alte lucruri de care să vă faceți griji de la zi la zi. 

Ați putea fi, de asemenea, preocupat de bugetul dvs. Unele cursuri pot costa mii de dolari, iar acest lucru poate să nu fie realist pentru cei care abia încep ca antreprenori pentru prima dată. 

Ei bine, nu trebuie să vă faceți griji pentru ultima parte. 

Unele dintre aceste cursuri sunt de fapt gratuite!

Da, ne-ai auzit corect. Nu va trebui să plătiți o singură bană pentru unele dintre cursurile pe care urmează să le enumerăm, ceea ce le face resurse excelente dacă începeți lucrurile de la zero. 

Evident, va trebui să-ți investești timpul . Înțelegem dacă sunteți ocupat, dar acesta este un domeniu în care trebuie să vă faceți timp. Consacrarea a doar 30 de minute pe zi pentru a învăța aceste abilități de marketing ar putea fi extrem de benefică. 

În timp ce afacerea dvs. ar putea avea o mulțime de alte priorități, educația ar trebui să fie în vârful listei dvs., mai ales dacă sunteți un nou antreprenor. 

Fiecare afacere nouă necesită tone de cercetare și planificare. Educația este o mare parte din acest proces.

Asa ca fa-ti o favoare si fa-ti timp pentru a afla despre Facebook Ads de la oricare dintre cursurile de mai jos!

Putem garanta că nu veți regreta. 

Cuprins 

1. Molly Pittman – Maiestria traficului plătit

Acesta este de departe cel mai bun curs pentru a învăța reclame pe Facebook. Da, știu, nici măcar nu am explicat de ce încă, dar voi ajunge la ea.

Molly Pittman este vicepreședinta de marketing pentru DigitalMarketer și instructorul dumneavoastră în acest curs. După ce s-a străduit să-și dea seama ce vrea să facă cu viața ei, a intrat în trafic cu plata. O omoară acum în spațiul cu trafic plătit.

Acest curs plătit cu Maestru Trafic este fantastic dacă căutați să aflați anunțuri pe Facebook, dar și dacă sunteți un începător total în lumea marketingului digital. Înainte ca Molly să te ducă chiar și pe Facebook să începi să creezi și să rulezi reclame, ea îți pregătește mentalitatea mai întâi.

Ea răspunde la întrebări precum:

  • Ce este traficul plătit?
  • Care este calatoria clientului?
  • Care este meseria ta de cumpărător media?

Ea chiar explică ce este un cumpărător de media. Un cumpărător media este oricine plătește pentru trafic. 

Mindset-ul este atât de important cu orice faci și ea te face cu adevărat să te gândești bine la rolul tău. Pe măsură ce parcurgeți cursul, vă veți simți confortabil învățând de la Molly, deoarece puteți spune cu adevărat cât de pasionată este de a rula trafic cu plată pe Facebook. Iubeste absolut aceasta platforma datorita a tot ceea ce poti face pe ea si asta se arata in comportamentul si atitudinea ei.

Capabilitățile de direcționare de pe Facebook sunt pe deasupra. Puteți direcționa persoanele cu anumite reclame pe baza acțiunilor pe care le întreprind pe Facebook. Facebook vă va oferi date cu privire la oameni pur și simplu pe baza acțiunilor, intereselor și demografiei lor. Acesta este un instrument atât de valoros. 

Puteți afișa un anunț către persoane care au deja interes pentru ceea ce oferiți.

Molly vă arată cum puteți crea anunțul de sus în jos, în interior și în afară. Când vine vorba de o copie publicitară, ea aprofundează cum să creeze cea mai bună copie publicitară. Pentru a avea o ofertă excelentă nu este suficient, trebuie să articulați bine ceea ce oamenii trebuie să facă pentru a vă putea oferi oferta. Nu multe cursuri vă arată cel mai bun mod de a crea o copie a anunțurilor. Molly face.

Numai asta face ca acest curs să fie de vârf.

Veți afla în profunzime despre cum să monitorizați anunțurile pentru a vedea dacă se convertesc sau nu, cum să vă setați bugetul. De asemenea, trece peste regulile Facebook pe care trebuie să le respectați, astfel încât anunțurile dvs. să nu fie respinse. Dacă anunțul dvs. se convertește bine, Molly vă arată modalitățile prin care vă puteți scala anunțul. Dacă anunțul dvs. nu se convertește, veți afla cum să-l rezolvați și să-l optimizați.

În afară de a învăța cum să rulați trafic plătit pe Facebook, Molly mai are încă 3 module bonus care vă învață cum să difuzați anunțuri pe:

  • Google
  • YouTube
  • LinkedIn

Pentru ceea ce plătiți pentru acest curs, totul este un furt. 

De-a lungul acestui curs, Molly vă arată tone de valoare de la început până la sfârșit.

Acesta este cel mai bun curs pentru a învăța anunțuri pe Facebook, plus că îți vei uda picioarele cu alte 3 platforme. 

Mai mult decât recomand acest curs.

2. agenție de anunțuri Facebook 

Când căutați un curs pentru a învăța cum să faceți publicitate pe Facebook, doriți să învățați totul de la început până la sfârșit, nu?

Evident.

Marian SEO realizează asta în cursul său de 6 agenții Facebook Ads Agency. Deși este tânăr, a luat câteva decizii îndrăznețe în viața lui care l-au determinat să devină un antreprenor de marketing digital de mare succes. 

Cu siguranță i-ați văzut anunțurile pe YouTube unde vă invită să vizionați webinarul său în care vă arată un proces simplu în 3 pași pe care îl folosește pentru a genera clienți.

În cursul său, el aprofundează cum să facă acest lucru. Din start, el vă va arăta pas cu pas cum să vă configurați pentru a începe să difuzați anunțuri pe această platformă.

Veți afla cum să configurați un cont Business Manager și ce puteți face în acest cont. De asemenea, Billy vă face foarte familiari cu secțiunea Facebook Business Manager. Când vine vorba de crearea și scrierea anunțului dvs., Billy vă oferă câteva idei despre cum să abordați asta.

Există foarte puține cursuri care își fac timp să vă arate cum să monitorizați într-adevăr CPC (Cost pe clic), dar în acesta, veți învăța cum să faceți acest lucru în mod eficient. De asemenea, m-am gândit că a fost minunat că a menționat cum, deși Facebook deține Instagram, modul în care creați reclame pentru Instagram în Hub-ul creativ Facebook trebuie să fie o anumită modalitate datorită unei diferențe de aspect.

Acest curs nu a fost deloc dificil de înțeles. Billy îți arată cum să faci totul chiar de pe propriul ecran al computerului.

La sfârșitul cursului, are câteva videoclipuri bonus în care vă arată diferite pâlnii pentru diferite nișe, cum ar fi Chiropracticieni și Dentiști. De asemenea, vă oferă sfaturi despre cum să creați un LLC, astfel încât să vă puteți menține activitatea legală și conformă.

Ceea ce credeam că este valoros, a fost faptul că a împărtășit propriile scripturi de telefon și e-mail pe care le folosește pentru a obține clienți. A distribuit chiar și reclame pe care le-a creat, care i-au generat clienți. Așadar, dacă inițial nu sunteți atât de încrezător, distribuirea acestor scripturi și anunțuri vă va oferi un impuls de încredere pentru a merge mai departe.

Dacă sunteți în căutarea unui antreprenor legitim care învață reclame pe Facebook, acesta este tipul dumneavoastră. Nu te lăsa păcălit de cât de tânăr este, știe lucrurile lui și vei învăța cu siguranță tot ceea ce trebuie să știi pentru a merge în această afacere.

Acesta este un curs pe care nu vei regreta că l-ai investit deloc. 

3. Anunțuri Facebook și măiestrie de marketing

Dacă doriți să alegeți un curs cu un palmares excelent și peste 100.000 de studenți mulțumiți, Ghidul de Mastery al Marketingului CourseEnvy este o alegere excelentă. 

Analizați autorul cursului și veți afla că Justin O Brien are o reputație solidă în industria de marketing digital. Acest antreprenor lucrează de mulți ani în lumea reclamelor Facebook și are o experiență serioasă sub centura sa. 

Acest antreprenor de succes are o mulțime de sfaturi și trucuri utile de împărtășit și puteți folosi cunoștințele sale pentru a obține un nivel similar de succes. 

Faceți acest curs și veți afla despre unele dintre cele mai esențiale concepte legate de anunțurile Facebook. Aceasta include concepte precum Anunțuri de generare de plumb și Anunțuri dinamice. 

Veți învăța, de asemenea, cum să retargetați clienții cu anunțurile dvs. Facebook, care este o abilitate extrem de utilă de învățat ca marketer digital. 

În afară de anunțurile Facebook obișnuite, veți descoperi, de asemenea, modul de utilizare a anunțurilor în Facebook Messenger. Aceasta este cu siguranță o nouă tendință în lumea reclamelor Facebook. Aptitudini ca acestea sunt doar un exemplu de educație modernă și actualizată pe care o veți primi cu acest curs.

În afara Facebook, veți învăța chiar cum să creați și să utilizați eficient Anunțuri Instagram!

Acesta este cu adevărat unul dintre cele mai complete cursuri de Facebook Ads de pe piață, iar subiectele pe care le-am menționat sunt doar vârful aisbergului. Vă veți aprofunda, de asemenea, în abilități și concepte foarte specifice, cum ar fi gestionarea pixelilor și strategiile de raportare. 

Dar înainte de a te afunda în specificul lor, vei începe lent cu o imagine de ansamblu de bază a modului în care funcționează publicitatea social media în ansamblu. 

Sincer, există un motiv pentru care acest curs este chiar în partea de sus a listei noastre. Este una dintre cele mai bune opțiuni de acolo, indiferent dacă sunteți un începător complet sau vă bazați pe abilitățile existente. 

Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestui curs este că ține pasul cu ultimele tendințe. Cu siguranță nu este depășit – și chiar peste câțiva ani, probabil că nu va părea învechit! Acest lucru se datorează faptului că cursul este actualizat în mod regulat, cu informații noi și informații noi. Cu acces pe viață, puteți continua să reveniți pentru cele mai recente informații. 

Cu acest curs la îndemână, puteți crea o întreagă pâlnie de vânzări în jurul prezenței dvs. pe Facebook. 

Și la sfârșitul zilei, nu poți certa cu peste 100.000 de studenți mulțumiți. Consultați acest curs pe Udemy și nu veți găsi altceva decât recenzii stelare. Un rating mediu de 4,5 din 4, cu siguranță, nu este nimic de discutat. 

Și dacă sunteți îngrijorat de cursurile îndelungate care durează luni întregi pentru a finaliza, puteți aborda acesta cu încredere. În doar 14 ore, vei fi terminat și gata să abordezi chiar și cele mai complexe sarcini de marketing Facebook. 

Îl recomandăm cu siguranță pe acesta. 

4. Ghid complet de reclame Facebook – De la începător la expert

Dacă sunteți în căutarea unui curs serios de prăbușire pe tema marketingului pe Facebook, trebuie să îl verificați. 

În doar șase ore, vei fi călătorit într-o călătorie educațională care te va lăsa cu anumite abilități serioase. 

Printre multe alte concepte, unul dintre accentele principale este retargetingul și remarketingul cu strategiile dvs. de anunțuri Facebook. 

Acesta este un curs excelent pentru începători, întrucât se aprofundează și despre greșelile comune și capcanele pe care le poate face un începător. În doar șase ore, te-ai putea salva de nenumărate săptămâni de „încercare și eroare” în timp ce încerci să descoperi procesul singur. 

În mod crucial, s-ar putea să vă economisiți tone de bani cu lecțiile învățate în acest curs. Până la urmă, anunțurile Facebook nu sunt gratuite. Și dacă nu ești atent, poți ajunge să pierzi o sumă imensă din bugetul tău de marketing. În acest curs, se pune un accent considerabil pe minimizarea costurilor publicitare și menținerea cheltuielilor dvs. reduse. 

Cu strategii de direcționare la nivel de experți, puteți fi sigur că veți primi banii dvs. atunci când plătiți pentru reclame Facebook. 

Creatorii acestui curs sunt Daragh Walsh și Rob Percival. Dacă faceți o privire în jur, veți afla că acești tipi au realizat unele lucruri monumentale în lumea marketingului digital. 

Acești profesioniști cu experiență își aduc abordarea axată pe rezultate la acest curs și împărtășesc competențele lor de top cu lumea. Urmați-vă îndrumările și puteți experimenta o creștere masivă a beneficiilor și, prin urmare, vânzări / profituri. 

În acest curs, veți afla că anumite tipuri de anunțuri sunt aproape garantate pentru a oferi rezultate mai bune atunci când vine vorba de generarea de plumb. Anunțurile video sunt doar un exemplu și veți învăța cum să le creați în acest curs. 

O altă metodă pe care o puteți utiliza pentru a vă optimiza performanța de generare a plumbului este testarea prin divizare. Aflați cum să utilizați aceste metode cu anunțurile de socializare și puteți impulsiona serios rezultatele. 

Dar, mai presus de toate, Walsh și Percival înțeleg unul dintre adevărurile de aur ale publicității: 

Cunoașteți întotdeauna publicul dvs. țintă!

După ce știi cine sunt clienții tăi ideali, poți să îți adresezi oameni cu gânduri similare și să profitezi la maxim de strategiile tale de marketing digital. Metodele de direcționare sunt un accent real în acest curs, ceea ce este întotdeauna minunat de văzut. 

Peste zece mii de studenți au luat acest curs până acum, iar acest număr continuă să crească. Vezi acest curs pe Udemy și vei descoperi că majoritatea covârșitoare a recenziilor sunt extrem de pozitive. În medie, primește un scor de 4,5 din 5. 

Și cu o durată de 6 ore, este greu o întreprindere masivă. 

De ce să nu încercați?

5. Anunțuri Facebook pentru începători (gratuit)

Dacă ați așteptat cu răbdare prima noastră opțiune gratuită, atunci aceasta ar trebui să facă trucul. 

Acest curs îl veți găsi pe respectata platformă de învățare LinkedIn și creează o mulțime de noi antreprenori care doresc să învețe frânghiile de Facebook Advertising. 

Acest curs vă va conduce prin toate cele mai de bază și esențiale abilități de marketing pe Facebook și va atinge și unele dintre conceptele mai avansate. 

Luând cârma este un strateg de renume social media pe numele de Megan Adams. Faceți temele pe acest instructor și veți descoperi că are o experiență puternică în această industrie provocatoare. 

Deci, ce vei învăța?

Practic, vei afla tot ce ai nevoie pentru a începe efectiv. Megan Adams vă va arăta cum să folosiți toate cele mai importante instrumente și aplicații din lumea marketingului Facebook și veți învăța, de asemenea, cum să setați campanii în mod corespunzător. 

După ce ați stabilit această bază de cunoștințe, veți analiza mai multe metode specifice care vă vor oferi un control mai mare asupra strategiilor de marketing. 

Aceste metode sofisticate vă vor permite să vă orientați către clienții dvs. ideali cu precizie, determinând creșterea semnificativă a performanței anunțurilor. 

Puteți învăța, de asemenea, cum să utilizați instrumente de raportare pentru a examina rezultatele strategiilor dvs. și a face îmbunătățiri acolo unde este necesar. 

Pentru un curs gratuit, această opțiune are cu siguranță un pumn grav. Vei termina cu câteva abilități serioase sub centură. Ați putea decide să faceți un curs suplimentar după aceasta.

Pe de altă parte, s-ar putea să-ți iei aceste abilități de bază și să începi să experimentezi cu propriile tehnici și variații. Atâta timp cât aveți o înțelegere solidă a celor mai fundamentale principii, ar trebui să fiți bine să înfruntați „lumea reală” a marketingului pe Facebook cu rezultate excelente. 

Cel mai bun lucru despre aceste metode este că pot lucra cu orice buget. Megan Adam depășește în mod special diversele costuri și cheltuieli, astfel încât să puteți alege metode care sunt de fapt realizabile. Chiar dacă acest curs este gratuit, Megan Adams nu încearcă să vă „vândă” ideea de a utiliza aplicații și instrumente scumpe. 

Ar trebui să subliniem câteva considerente cheie atunci când vine vorba de acest curs:

În primul rând, aceasta este o prezentare rapidă a diferitelor concepte. În total, va dura doar o oră și patruzeci și cinci de minute pentru a parcurge totul. Nu este neapărat un lucru rău. La urma urmei, am prefera să avem 2 ore de cunoștințe comprimate și succinte, mai degrabă decât o mulțime de „umpluturi”.

Dar dacă sunteți în căutarea unui curs extensiv de marketing pe Facebook, există cu siguranță alte opțiuni mai aprofundate disponibile. 

Și în timp ce acest curs este gratuit din punct de vedere tehnic, îl puteți accesa doar pentru aproximativ treizeci de zile înainte de a trebui să plătiți taxa de abonament completă a LinkedIn Learning. 

Însă ar trebui să finalizați cu ușurință acest întreg curs în termen de treizeci de zile. La urma urmei, durează mai puțin de câteva ore. Pentru a face lucrurile și mai ușoare, puteți accesa offline toate materialele de curs și puteți descărca exercițiile necesare.

Cursul este structurat în jurul a 6 teste capitol, ceea ce înseamnă că va trebui să lucrați pentru a obține certificatul de finalizare! Acest lucru necesită un nivel de disciplină pe măsură ce urmezi cursul și te asigură că pleci de fapt cu cunoștințe reale. 

În general, acesta este un bun punct de plecare pentru oricine dorește să învețe frânghiile Facebook Marketing. Ar trebui să fie deosebit de atractiv pentru cei cu bugete limitate. 

Ca curs gratuit, această opțiune vă permite să vă „înfundați picioarele” în lumea reclamelor Facebook, în timp ce riscați nimic. Dacă nu vă place această metodă de marketing, puteți pur și simplu să treceți la alte strategii fără a pierde vreun ban. 

Însă, dacă vă interesați și mai mult de această industrie după ce ați urmat cursul, este ușor să treceți la o educație mai extinsă în viitor. 

Deoarece acest curs nu costă nimic, este destul de neobișnuit. 

6. Curs de marketing Facebook – nivel avansat

Dacă doriți să vă duceți cunoștințele de marketing pe Facebook la nivelul următor, atunci acest curs ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs.

Acest curs este destinat celor care au pus deja bazele cunoștințelor și doresc să se bazeze pe abilitățile existente. 

Conceptele pe care le veți învăța în acest curs sunt destul de avansate, iar marketingul digital cu experiență ar trebui să fie capabil să învețe o mulțime de strategii noi de care nu cunoșteau anterior. 

Încă o dată, acest curs este condus de Megan Adams. Dacă ai luat deja cursul ei gratuit pe care l-am menționat anterior, atunci acest curs ar putea fi următorul pas logic în călătoria ta educativă. 

Strategiile pe care le veți învăța aici sunt identice cu cele folosite de unele dintre cele mai mari mărci din lume. Megan Adams a colaborat personal cu aceste mărci ca consultant, iar acum îți aduce aceleași metode de publicitate Facebook

Aflați cum puteți crea campanii de marketing la scară masivă și folosiți tehnici profesionale de editare pentru a vă perfecționa Anunțurile înainte de a fi lansate. 

Acest curs este găzduit pe aceeași platformă de învățare LinkedIn ca și cursul gratuit al lui Megan Adams. Aceasta înseamnă că dacă puteți completa cursul gratuit și acest curs avansat într-o perioadă de încercare de 30 de ani, nu va trebui să plătiți niciun ban. 

Împreună cu tehnicile avansate de retargeting, veți stăpâni și utilizarea pixelilor de conversie pentru a crea audiențe personalizate extrem de concentrate. 

Testarea A / B este un alt accent principal aici și acesta este cu siguranță un concept de temelie al marketingului avansat pe Facebook. 

Ca și cursul anterior al lui Megan Adams, chestionarele și misiunile sunt, de asemenea, o întâmplare obișnuită. Acest sistem te ține degetele de la picioare și te asigură că înveți de fapt conceptele importante înainte de a continua.

La fel ca cursul „entry-level” al lui Adams, această opțiune mai avansată ar trebui să vă ia aproximativ o oră și patruzeci și cinci de minute pentru a fi finalizată. 

Cu un rating de aproximativ 4,5 din 5, există cu siguranță tone de oameni care s-au bucurat de acest curs. 

Dacă ați luat deja primul curs al lui Megan Adams, atunci la fel de bine puteți trece la acesta în acea perioadă de încercare de 30 de zile și puteți absorbi și mai multe cunoștințe gratuite. 

7. Curs gratuit de Facebook pentru Skillshare

Ești pregătit pentru un alt curs gratuit? 

Așa este, Skillshare oferă și o perioadă de încercare complet gratuită de 30 de zile, ceea ce înseamnă că teoretic puteți obține toată educația de marketing pe Facebook de care aveți nevoie în acea perioadă de 30 de zile. 

Și să nu greșească, Skillshare oferă o gamă extinsă de instruire pentru cei care doresc să stăpânească arta creării și utilizării eficiente a anunțurilor Facebook. 

Skillshare este oarecum unic prin faptul că vă permite să accesați cât mai multe cursuri doriți cu o singură taxă de abonament. 

Deci nu vorbim despre un anumit curs de marketing Facebook aici, ci mai degrabă de întregul training de marketing pe Facebook pe care îl oferă această platformă. 

Puteți învăța o varietate de abilități importante, cum ar fi cum să proiectați anunțurile Facebook în mod corespunzător, cum să creați grupuri Facebook care atrag clienții și pur și simplu cum să crească pe această platformă cu afacerea dvs. 

Petreceți puțin timp să încercați și veți găsi, de asemenea, o mulțime de cursuri de marketing pe Instagram pe Skillshare. 

Datorită formatului Skillshare, aceasta poate fi o opțiune bună dacă doriți să explorați o varietate de opțiuni diferite de marketing pe Facebook înainte de a vă concentra pe doar una. Află ce funcționează, ce te atrage și ce metode par realiste pentru afacerea ta. 

Cursurile se pot baza pe o varietate de metode de predare, inclusiv proiecte, misiuni, prelegeri, articole și multe altele. 

Mii de studenți din toată lumea jură prin Skillshare, deci este cu siguranță un pariu sigur. De ce să nu luați această platformă pentru rotire? Până la urmă, este complet gratuit … 

8. Ghidul anunțurilor Facebook: versiunea comerțului electronic

Haideți să facem o pauză de la cursurile gratuite pentru o secundă și să ne întoarcem la Udemy, unde puteți găsi un curs incredibil conceput de Adam Reed. 

Acest antreprenor este un veteran de bună credință al industriei de comerț electronic, cu specializare în Shopify și Dropshipping. Pentru a atinge nivelul de succes pe care l-a experimentat, a trebuit să vândă o mulțime de produse.

Și pentru a realiza acest lucru, s-a bazat foarte mult pe anunțurile Facebook. 

Ei bine, acum este gata să vărsă fasolea pe toate metodele și strategiile sale cele mai eficiente și puteți începe să învățați de la acest profesionist astăzi. 

Acest curs se bazează pe prelegeri video pentru a livra materialul cursului. Urmăriți și veți afla toate abilitățile și conceptele esențiale care înconjoară anunțurile Facebook. 

În total, vă veți bucura de zece ore de lecții video în total. Așa că fii pregătit pentru o întreprindere serioasă. 

Deoarece provine dintr-un fundal de comerț electronic, Adam Reed are legătură cu scrâșnirea numerelor. El vă poate ajuta să vă calculați marjele de profit, să stimulați conversiile și să obțineți rezultate excelente cu anunțurile dvs. Facebook. 

Cu audiențe similare, anunțuri de conversie a site-urilor web și testare separată, puteți utiliza tehnici de publicitate rentabile, fără a arde imediat prin bugetul dvs. de marketing. 

O parte uriașă a creării de anunțuri eficiente este învățarea modului de a scrie o copie publicitară eficientă, iar acest lucru este un lucru pe care o mulțime de cursuri neglijează. Dar sub îndrumarea lui Adam Reed, veți învăța exact cum să faceți copia dvs. să strălucească. 

Deși cu siguranță veți acoperi câteva concepte complexe aici, nu este necesară o experiență anterioară pentru a lua cursul. Cu un sistem de lecție pas cu pas, fiecare subiect este explicat clar și concis. 

În primul rând, s-ar putea să primiți o introducere în cele mai comune tehnici de marketing de astăzi și unde sunt cele mai aplicabile. 

După ce veți acoperi elementele de bază, veți trece la subiecte mai specifice, obținând o înțelegere profundă a fiecăruia. 

În acest curs, veți petrece, de asemenea, mult timp învățând cum să evitați capcanele și greșelile obișnuite pe care încep să le facă începătorii atunci când creează primele reclame Facebook. 

Veți primi, de asemenea, un ghid modern și actualizat despre modul de utilizare a celor mai avansate instrumente și aplicații din industrie, care vă pot ajuta să obțineți informații valoroase și chiar să vă spionați concurența. 

Acestea sunt doar câteva exemple de subiecte pe care le puteți aborda în acest curs extins și vă așteaptă mult mai multe în interior. 

Vezi acest curs pe Udemy și vei descoperi câteva recenzii foarte pozitive. Cu un scor mediu de 4,6 din 5, este clar că acesta este un adevărat succes în rândul tuturor tipurilor de studenți. 

Încercați și puteți câștiga toate cunoștințele de care aveți nevoie pentru a utiliza în mod eficient anunțurile Facebook. 

9. Instagram Marketing: Ghid pentru obținerea a 10.000 de urmăritori

Știm, știm … marketingul Instagram nu are nicio legătură cu Facebook. 

Dar auziți-ne afară, bine? 

Instagram este o platformă excelentă pentru publicitate și apare ca unul dintre cele mai eficiente instrumente pentru toate tipurile de mărci și întreprinderi. 

În mod crucial, Instagram a început recent să adauge noi funcții, ceea ce facilitează vânzarea produselor și generarea de oportunități. Deși Instagram nu este la fel de bine pus la punct ca Facebook ca o platformă de marketing, cu siguranță este foarte promițător.  

De asemenea, Instagram nu este la fel de saturat ca Facebook și puteți valorifica cu adevărat această nouă oportunitate dacă vă jucați cărțile corect. 

Atunci când îl fierbeți cu adevărat, publicitatea Instagram și anunțurile Facebook funcționează după aceleași principii de bază. Dacă sunteți interesat să utilizați anunțuri pe Facebook, ar trebui să luați în considerare și anunțurile Instagram. 

Cine știe, ar putea ajunge să devină mai eficienți. 

Dacă sunteți interesat să continuați această opțiune, luați în considerare să luați acest curs minunat oferit pe Udemy. 

Titlul spune totul: acest curs vă va pune pe calea către obținerea a 10.000 de urmăritori. 

De ce 10.000? Ce face acest număr special?

Ei bine, experții știu că, după ce atingeți acest număr, puteți să vă comercializați produsele în mod eficient și să începeți să profitați cu adevărat de avantajele unui cont Instagram extrem de vizibil. Acest lucru va echivala cu mai multe oportunități, vânzări mai mari și profituri mai bune. 

Și după ce începeți să vă dedicați în acest curs, ați putea descoperi că atingerea acelei repere de urmat de 10.000 nu este atât de dificilă cum v-ați gândit anterior. 

Pentru a începe, acest curs vă va arăta cum să puneți bazele unui cont Instagram eficient. Începeți lucrurile cum trebuie și veți constata că stabilirea unei urmări puternice este mult mai ușoară în etapele ulterioare. 

În continuare, veți învăța cum să interacționați cu clienții dvs. și să construiți o relație solidă cu publicul dvs. Unele dintre strategiile pe care le veți învăța în acest curs vă vor permite să vă angajați cu 500 de utilizatori Instagram în fiecare zi!

Deși veți acoperi o varietate de tehnici de marketing dovedite, unul dintre accentele principale este aici „tehnica pâlniei de urmărire”.

Știm cu toții că a avea tone de adepți nu se traduce neapărat în facturi în dolari. Pentru a profita de publicul larg, trebuie să le convertiți în clienți plătitori. Tehnica pâlniei de urmărire vă permite să faceți doar asta. 

Și pentru că acest curs este actualizat continuu, informația nu va părea niciodată depășită sau învechită. Înregistrați-vă periodic odată ce v-ați înscris la acest curs și veți găsi informații și strategii cu totul noi. 

Deoarece învățarea nu se termină niciodată cu adevărat, acest curs este o investiție excelentă pe termen lung. Dacă vă tot întrebați dacă acest curs este o ofertă bună, luați în considerare acest lucru:

Nu este necesară experiență pentru a vă înscrie la acest curs și veți avea acces pe toată viața odată ce o faceți. Veți lucra în contact direct cu un instructor cu cunoștințe cu cunoștințe de specialitate pe acest subiect. Acești instructori pot oferi tone de sfaturi și îndrumări vitale. 

Cursul ar trebui să dureze 5,5 ore, ceea ce este cu siguranță mai mult decât suficient timp pentru a se încadra în toate cele mai esențiale concepte și multe altele. În total, veți învăța din 56 de prelegeri, 2 articole și aproape douăzeci de resurse educaționale pe care le puteți descărca. 

Udemy este renumit pentru ofertele sale excelente, așa că vă puteți aștepta la un preț extrem de accesibil cu acest curs.

Deci merită acest curs?

Categoric!

10. Instruire Facebook: Planul complet

Dacă veți afla secretele marketingului pe Facebook, nu are sens să învățați de la oamenii care au creat sistemul în primul rând?

Cu siguranță credem că și mulți alți studenți simt la fel. 

De aceea, s-au înscris pentru propriul curs de pregătire Facebook, care ar trebui să vă ofere toate abilitățile, strategiile și perspectivele necesare pentru a construi o strategie de marketing eficientă pe această platformă. 

Facebook Mark Zuckerberg îți aduce de fapt o serie de cursuri și programe și toate te pot ajuta să înveți frânghiile în timp ce încerci să îmblânzești această bestie și să o îndrepți spre propriile tale obiective personale.

Puteți alege între o varietate de cursuri diferite și fiecare este centrat în jurul unui subiect diferit. 

Unii vă vor ajuta să aflați totul despre crearea conștientizării, în timp ce alții se concentrează pe generarea conținutului dvs. Unele cursuri vă vor ajuta să vă îmbunătățiți considerabil strategiile de generare a plumbului, în timp ce opțiunile alternative vă pot ajuta pur și simplu să alegeți cu ce format de anunț va merge. 

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai notabile opțiuni disponibile și există o mulțime de alte cursuri oferite de Facebook. 

Concentrează-te doar pe un singur curs, alege o mână sau cufundă-te complet în tot ceea ce Facebook are de oferit în ceea ce privește instruirea. 

Orice ai face, vei rămâne cu anumite abilități considerabile pe măsură ce îți creezi următorul set de reclame Facebook. 

Facebook recunoaște că persoanele care învață aceste abilități vor fi probabil newbies și fiecare concept este explicat într-o manieră simplă, ușor de urmărit. Puteți aborda aceste cursuri fără absolut experiență și tot nu vă veți simți în afara profunzimii voastre. 

Și dacă ceva pare confuz sau înșelător, puteți obține întotdeauna clarificări participând la discuțiile de grup. 

O serie de exerciții și resurse suplimentare vă pot ajuta, de asemenea, să exersați abilitățile pe care le învățați în cadrul prelegerilor dvs., oferindu-vă un sentiment de încredere în abilitățile dvs. noi. 

Și, în timp ce te-ai simți grăbit când încerci să finalizezi alte cursuri cu o perioadă de încercare sau un termen specific, aceste cursuri sunt complet ritmate. 

Dacă vă luați timp pentru a verifica recenziile, veți vedea că studenții evaluează foarte mult aceste cursuri. Și din moment ce înveți de la organizația care a creat aceste sisteme în primul rând, nu poate exista nicio îndoială cu privire la exactitatea informațiilor pe care le primiți. 

Aceasta ar putea fi o opțiune extrem de inteligentă pentru cei care doresc să își ia în serios studiile despre anunțurile Facebook. 

11. Construirea canalelor de vânzări Facebook: Planul complet

Dacă vă concentrați pe crearea unei întregi pâlnii de vânzări în jurul anunțului dvs. Facebook, acest curs vă poate arăta exact cum se face. 

De la început până la sfârșit, veți învăța cum să ajungeți la milioane de oameni cu anunțurile dvs. Facebook și să le convertiți în clienți plătitori, toate ca parte a unei pâlnii de vânzare fluide. 

În primul rând, veți învăța cum să creați un magnet de plumb eficient și să folosiți acest instrument pentru a vă căuta piața țintă. 

În continuare, veți lucra la crearea unei strategii profesionale de marketing prin e-mail, completată cu o secvență dovedită care vă va converti avantajele în timp. 

Veți descoperi, de asemenea, cum să creați cele mai eficiente pagini de destinație din afacere.

Există o mulțime de funcții bonus incredibile pentru acest curs, inclusiv șapte strategii dovedite pentru îmbunătățirea influenței tale pe Facebook, doar prin metode organice. 

În timp ce multe alte cursuri pe care le-am menționat tind să se îndepărteze de metodele organice, acesta cuprinde faptul că puteți utiliza cu ușurință atât reclame organice, cât și plătite împreună. 

Pe măsură ce îți accentuezi abilitățile, te vei confrunta cu o mulțime de sarcini în acest curs. Aceste misiuni vă pot ajuta să înțelegeți punctele slabe și în care trebuie să vă îmbunătățiți. 

Un lucru care ne place la acest curs este că intră într-adevăr în profunzime atunci când explicăm unele dintre cele mai complexe subiecte de marketing pe Facebook. Acest lucru ajută cu siguranță la lămurirea unora dintre cele mai confuze aspecte ale acestei industrii, în special pentru principalii. 

Ați putea aprecia, de asemenea, modul în care acest curs este structurat și organizat. Totul este împărțit în secțiuni mici îngrijite, iar acest lucru vă ajută într-adevăr să vă mențineți educația gestionabilă. 

Cu tot ce este împărțit în bucăți de dimensiuni mușcătoare, acest curs nu va părea niciodată copleșitor. 

Deoarece acest curs este axat pe construirea unei pâlnii de vânzare, veți învăța, de asemenea, o mulțime de sfaturi utile despre integrarea cu alte platforme. 

De exemplu, puteți afla cum să conduceți traficul către Facebook de pe contul dvs. de Instagram, canalul dvs. YouTube și chiar și webinele pe care le puteți găzdui. 

Acest curs este structurat în jurul unei serii de lecții video, deși există și 8 resurse educaționale descărcabile. De asemenea, veți putea citi șapte articole care ar putea arunca o lumină suplimentară asupra acestui subiect. 

Ca toate cursurile Udemy, veți avea acces complet pe viață odată ce v-ați înscris, ceea ce reprezintă cu siguranță un plus uriaș pentru studenții care doresc să învețe în ritmul lor. 

Dacă sunteți în căutarea unui curs care să vă cufunda în toate subiectele importante din jurul marketingului Facebook, aceasta poate fi opțiunea perfectă pentru dvs. Studenții se pot aștepta ca acest curs să dureze în jur de 12 ore și ar trebui să vă ofere tone de informații utile. 

12. Master Loass de Jon Loomer de Coaching Facebook

Dacă ați făcut câteva cercetări de bază despre cultura care înconjoară anunțurile Facebook, probabil ați auzit despre Jon Loomer înainte. Este unul dintre cei mai de succes creatori de reclame Facebook și, cu siguranță, știe cum se face. 

Deci cine mai bine să predea un curs pe această temă?

Masterclass-ul lui Jon Loomer pe publicitatea Facebook este o opțiune clară și evidentă pentru oricine dorește să învețe de la cei mai buni. 

În acest curs, Jon Loomer se concentrează pe ceva pe care îl numește „Campania pe Facebook pe totdeauna”.

Aceasta este propria sa metodă personală de publicitate pe Facebook – o metodă pe care a perfecționat-o și adaptat-o ​​perfectiunii de-a lungul anilor. 

Folosiți aceeași metodă și puteți experimenta niveluri de succes de care însuși Jon Loomer ar fi mândru. 

În acest curs, veți învăța cum să configurați Campania pe totdeauna, de la început până la sfârșit – de la declanșatorul până la reclame în sine. Urmați-l cu atenție îndrumarea, iar conversiile dvs. vor trece prin acoperiș. 

În funcție de prioritățile și nevoile dvs. unice, puteți crea campanii Evergreen complicate sau relativ simple pentru afacerea dvs. La niveluri mai complexe, campaniile pot avea mai multe ramuri. 

La fel ca în multe dintre cursurile pe care le-am menționat până acum, Jon Loomer pune un accent deosebit pe direcționarea unui public specific. În special, veți învăța cum să folosiți excluderile pentru a împinge ușor conduce prin diversele campanii. 

Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest curs este nivelul de suport pe care îl vei primi. Este pur și simplu de vârf și puteți contacta oricând pentru a pune întrebări și pentru a oferi informații. Însuși Jon Loomer va fi acolo la fiecare pas și va fi fericit să-și limpezească orice griji pe care le-ai avea. 

Deși acest curs include cu siguranță unele învățări la nivel înalt, îl puteți termina în doar două ore. Acest curs reprezintă un caz interesant de învățare extinsă într-un pachet ușor de digerat. 

Aceasta ar putea fi o opțiune stelară pentru cei care au timp scurt, dar totuși trebuie să învețe metode avansate de marketing Facebook. 

13. Instruire completă de marketing pe Facebook și Instagram

Mulți antreprenori ar putea aborda lumea marketingului digital cu părerea că atât Facebook, cât și Instagram sunt la fel de importante. 

În cele mai multe cazuri, ar trebui să urmați cursuri separate pentru a stăpâni ambele platforme. Dar cu acest curs, puteți afla totul despre strategiile de marketing, atât cu Instagram, cât și pe Facebook într-un singur loc convenabil. 

Stăpânul din spatele acestui curs este Diego Davila, un antreprenor de încredere și o poveste de succes dovedită atât în ​​lumile de marketing Instagram, cât și pe Facebook. 

Deși vă puteți aștepta ca acest curs să ofere doar un rezumat al ambelor platforme la dimensiunea mușcăturilor, acest lucru pur și simplu nu este cazul. 

Cu o durată de 11 ore, acest curs reușește să se încadreze în toate informațiile cruciale atât pe strategiile de marketing Instagram, cât și pe Facebook, fără a neglija niciun sistem. 

Acest curs acoperă multe dintre conceptele pe care le-am menționat deja, inclusiv pixel Facebook și metode de direcționare eficiente pentru a ajunge la audiența dvs. ideală. 

Dar veți învăța, de asemenea, o mulțime de abilități și concepte unice pe care s-ar putea să nu le găsiți în altă parte. Diego Davila ne arată cum putem folosi Facebook Live în avantajul nostru atunci când comercializăm produsele și serviciile noastre și cum să ne stimulăm aprecierile Facebook și popularitatea generală. 

Și nici nu putem uita Instagram. Acest curs vă arată cum puteți crea anunțuri Instagram eficiente, ceea ce este încă destul de nou pe platformă. Cu siguranță are sens să înveți de la cei mai buni când folosești pentru prima dată aceste metode, iar Diego Davila știe despre ce vorbește în acest domeniu. 

Acest curs câștigă cu siguranță sigiliul nostru de aprobare și este o alegere evidentă dacă doriți să abordați atât Instagram, cât și Facebook în scopuri de marketing. 

14. Publicitate pe Facebook cu Createlive

Este posibil să fi văzut reclamele lui Billy Gene înainte și este foarte activ pe YouTube, Facebook și o gamă largă de alte platforme de socializare. 

El folosește reclame pentru a-și comercializa cursurile, deoarece aceste metode funcționează de fapt! 

Dă-i o șansă lui Billy Gene și el poate explica cum aceste metode pot funcționa și pentru tine și afacerea ta. 

Billy Gene este renumit pentru abilitățile sale educaționale și poate explica chiar și cele mai complexe concepte cu ușurință. 

Acest curs este împărțit în 18 secțiuni și va împărtăși secrete importante cu fiecare. 

Veți învăța cum să creați meticulos anunțurile de la zero, utilizând o copie sofisticată de anunțuri pentru a capta și converti nenumărate oportunități. 

Cu acest curs, se pune foarte mult accent pe procesul de planificare real din spatele strategiilor de vânzare și marketing. La fel ca orice aspect al afacerii tale, ajută întotdeauna când îți faci timp să planifici fiecare mic detaliu al acestui proces. 

Billy Gene este un maestru al diferitelor tehnici de marketing, incluzând tâmplări, retargeting și crearea de punți de vânzare eficiente. După cum v-ați putea aștepta, este fericit să împărtășească cunoștințele sale extinse despre toate aceste concepte și multe altele. 

Veți afla, de asemenea, despre diferitele tipuri de formate de anunțuri și cum să alegeți tipul potrivit de reclamă pentru afacerea dvs. 

Ca bonus suplimentar, veți primi, de asemenea, un manual de marketing util, care vă poate ajuta pe măsură ce deveniți mai independent și să creați propriile strategii personale de marketing. 

Billy Gene este cu siguranță un nume bine respectat în industrie și vine foarte recomandat de noi. Dar nu luați doar cuvântul pentru asta … Citiți recenziile și veți constata că acest curs are un scor mediu aproape perfect de 4,7 din 5. 

De ce să nu-i dai o șansă lui Billy Gene? Ar putea fi una dintre cele mai bune decizii pe care le luați în călătoria dvs. de marketing. 

15. Publicitate pe Facebook – Cursul Crash al lui Steve Burnside

Dacă sunteți apăsat serios pentru timp, nu puteți petrece 11 sau 12 ore pe un singur curs. Aveți nevoie de informațiile necesare și aveți nevoie de ele repede. 

Ei bine, Steve Burnside înțelege complet această mentalitate, și de aceea a creat un curs special de accident special pentru studenți ca tine. 

Acum, ar trebui să subliniem ceva important imediat: 

Chiar dacă veți învăța acest curs cu viteză de vârf, veți ajunge totuși cu toate abilitățile și strategiile necesare pentru a avea succes cu anunțurile dvs. Facebook. 

Steve Burnside reușește să împacheteze toate informațiile importante în acest curs rapid și ușor digerabil, fără niciun fel de umplutură.

Este o opțiune excelentă pentru începători, iar Steve este unul dintre cei mai buni profesori din afaceri. Vei lupta să găsești o persoană mai calificată, deoarece acest tip este un strateg certificat de socializare și consultant cu un MBA sub centură. 

Steve se concentrează puternic pe etapele de planificare a creării de reclame Facebook, precum și pe direcționare și optimizarea paginilor de destinație. 

De asemenea, veți afla totul despre instrumente de analiză importante, indiferent dacă vă uitați la date de la Google, Facebook sau alte platforme. 

Acest curs este serios practic și oferă o mulțime de cunoștințe din lumea reală pe care le puteți folosi imediat. Steven Burnside vă arată exact cum să operați campaniile dvs. de marketing și să le ajustați pentru a răspunde cerințelor în schimbare. 

Deoarece Steven Burnside este o persoană atât de calificată, nu poți greși cu adevărat acest curs. 

16. Instruire hands-on Facebook Ads

Venind la 4 ore, acest curs atinge un echilibru frumos între învățarea extensivă și manevrabila.

Ar putea fi o opțiune excelentă dacă nu doriți să petreceți nenumărate ore lucrând la un curs, dar, de asemenea, simțiți că un curs de accident de 2 ore nu este suficient. 

Luând acest sentiment al echilibrului și mai mult, acest curs oferă un amestec atât de metode de publicitate de bază, cât și de tehnici avansate pentru marketingul pe Facebook. 

Acest curs funcționează cu un format foarte hands-on și veți avea o mulțime de oportunități de a utiliza de fapt abilitățile pe care le învățați pe măsură ce mergeți. 

Dacă doriți o explicație clară și concisă a tuturor conceptelor importante, acesta este cursul pentru dvs. Urmați împreună cu acest ghid pas cu pas și nu puteți greși cu adevărat. 

Pentru cei care au nevoie de o abordare mai practică și practică, acest curs ar putea fi cel mai bun pariu. 

17. PPC cu social media

Suntem siguri că toată lumea știe deja acest lucru, dar doar în caz: PPC reprezintă „Pay Per Click” și este una dintre pietrele de temelie ale publicității pe Facebook. 

Dar în afara Facebook, puteți găsi acest sistem de publicitate pe aproape fiecare platformă online. 

De pe Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn și chiar bloguri, veți găsi anunțuri PPC aproape peste tot pe web. 

În timp ce mulți antreprenori aleg să se concentreze complet pe publicitatea pe Facebook, alții ar susține că ar trebui să fiți un prost pentru a nu diversifica. 

Dacă doriți să adoptați o abordare mai largă și mai largă a strategiei dvs. de marketing, acest curs ar putea fi mișcare potrivită pentru dvs. 

Justin O Brien menționat anterior vă conduce într-o călătorie educativă extinsă de peste 8,5 ore și veți acoperi un set extrem de variat de subiecte. După ce ai terminat, vei primi o certificare de finalizare. 

Aceste subiecte includ concepte importante care se referă la aproape fiecare platformă online la care vă puteți gândi. În total, acest curs acoperă strategiile de marketing PPC pentru peste zece platforme. 

Doar pentru a vă face o idee despre cât de detaliat și extins este acest curs, există peste 31 de prelegeri doar pe Facebook și Instagram. 

Dacă există un lucru pe care Justin O Brien îl știe despre faptul că obține cea mai mare bătaie de seamă când folosești aceste strategii publicitare. 

Urmați sfaturile sale îndeaproape și veți vedea un profit impresionant al investiției dvs. 

Acest curs este o alegere evidentă pentru oricine dorește să verifice diverse opțiuni de publicitate online, fără a se concentra pur și simplu pe Facebook. 

18. Cum se creează reclame Facebook care se convertesc

Ultimul nostru curs este concentrat în jurul a ceva de care este preocupat fiecare antreprenor: 

Conversii.

Anunțurile Facebook nu vă vor duce foarte departe decât dacă vă puteți transforma oportunitățile în vânzări, iar acest curs vă arată cu siguranță cum puteți îndeplini această sarcină potențial provocatoare. 

Deci , cum  creați extrem de conversie a anunțurilor Facebook?

Ei bine, după cum veți învăța în acest curs, unul dintre factorii cheie este alegerea imaginilor potrivite. Veți învăța, de asemenea, să îmbunătățiți perfecțiunea dvs. publicitară, vizând publicul dvs. ideal ca niciodată. 

Toate acestea au ca rezultat vânzări mai mari, cheltuieli mai mici cu reclame și niveluri incredibile de generare de plumb. 

Justin O Brien înțelege că, atunci când vine vorba de strategii de marketing, nu este vorba doar de crearea de reclame – ci și de promovarea eficientă a conținutului . 

Elementele principale ale acestui curs sunt Sandor Kiss și Patrick Demark. Printre multe alte lucruri, această pereche înțelege valoarea economisirii de bani și respectarea bugetului dvs. atunci când creați reclame. 

Dacă aceasta este o prioritate mare pentru dvs., atunci ar trebui să consultați cu siguranță acest curs. 

Peste 200.000 de studenți au făcut acest lucru, iar marea majoritate a acestora nu au decât lucruri bune de spus despre experiența lor. 

Merită acest lucru o privire? Cu siguranță credem că da. 

Gânduri finale

Înainte de a intra în fața acestor cursuri, să facem un pas înapoi și să examinăm unele dintre cele mai importante beneficii ale marketingului pe Facebook.

În primul rând, puteți paria pe dolarul de jos că clienții dvs. petrec tone de timp pe Facebook. Îți pui anunțurile într-o bucată de proprietăți imobiliare pe internet despre care știi că va primi vizionări. 

Și vorbind despre dolarul de jos, publicitatea pe Facebook este de fapt unul dintre cele mai ieftine tipuri de publicitate pe internet. 

În timp ce s-ar putea să fiți reticenți în a cheltui bani atunci când sunt disponibile tipuri gratuite de publicitate digitală, puteți fi sigur că veți obține tone de valoare pentru fiecare dolar cheltuit pe anunțurile Facebook. 

Cheltuiește doar 5 dolari și te poți asigura că mii de oameni văd anunțul. Pur și simplu nu puteți crea aceleași rezultate cu cele mai multe alte tehnici de marketing. 

Și în timp ce alte metode pot dura vârste pentru a produce efectiv rezultate, puteți vedea conversii instantanee cu anunțuri Facebook. Urmați tehnicile prezentate în cursurile de mai sus și veți vedea despre ce vorbim. 

Și exact asta este ideea; cu reclame Facebook puteți vedea efectiv rezultatele dvs. Cu sisteme simple de analiză, puteți măsura rezultatele și analiza performanța anunțurilor. Cu alte metode, s-ar putea să „zburați orb”, ca să zic așa. 

Gândiți-vă în acest fel: concurenții dvs. utilizează aproape sigur Facebook pentru propriile lor strategii de marketing. Dacă investesc foarte mult în Facebook ca platformă publicitară, acesta ar trebui să fie un semn major. 

Nenumărate mărci recunosc valoarea valorii de reclame Facebook – altfel pur și simplu nu s-ar deranja. 

Și, în timp ce veți concura cu alte branduri mari din această arenă publicitară, puteți, de asemenea, să fiți cu ochii pe bugetul dvs., asigurându-vă că nu depășiți un efort pentru a ține pasul cu „câinii mari”. Facebook înainte de timp și nu veți cheltui niciodată mai mult decât v-ați propus. 

Nu există aproape niciun risc atunci când vine vorba de publicitate pe Facebook. Sunteți doar pentru a câștiga clienți, clienți și vânzări. 

Cu toate acestea, pur și simplu nu poți rătăci în această lume provocatoare ca un începător și „aripă-l”.

Pentru a obține cât mai mult din bugetul dvs. publicitar, trebuie să investiți întotdeauna în educație în primul rând. Cheltuirea unui pic de bani pentru un curs vă poate economisi tone de timp și bani. 

Și dacă nu doriți să cheltuiți un singur cent, nu trebuie. Alegeți unul dintre cursurile gratuite pe care le-am menționat!

De fapt, nu există niciun motiv să ezitați. 

O multitudine de cunoștințe vă așteaptă în oricare dintre aceste cursuri uimitoare pe care le-am menționat.

Faceți mișcarea inteligentă pentru afacerea dvs. 

Alege unul dintre aceste cursuri, aplică-te pe deplin educației tale și profită de beneficiile noilor tale abilități. 

Publicitatea pe Facebook nu este o știință a rachetelor. Obțineți ajutorul de care aveți nevoie de la profesioniștii respectați și vă veți duce afacerea la nivelul următor.

În loc de Facebook Ads, fac 50 de dolari + K pe lună prin stăpânirea traficului organic

Anunțurile Facebook pot fi eficiente atunci când găsiți afacerea potrivită care are o mulțime de public de nișă pe care puteți să o vizați.

Cu toate acestea, cea mai bună calitate pe care o puteți genera este de departe traficul organic cu Google.

De ce?

Deoarece atunci când generați trafic pe Google, aceștia sunt persoane care vă caută.

În loc de reclame pe Facebook, care întrerupe pe cineva să facă clic pe o ofertă.

Marketingul de atracție vs. marketingul de întrerupere.

Crede-mă, face lumea o diferență.

Acest program de coaching mi-a arătat cum pot clasifica site-uri web simple în partea de sus a Google care generează trafic și conduce la pilotul automat.

O facem pentru alte întreprinderi mici și plătim cu pilot automat.

De exemplu, un site de limuzină care îmi face 750 USD pe lună din 2014.

Limo Lifing Generation Lansing MI GIF

Nu am atins acest site din 2014.

Venit cu adevărat pasiv.

Acum imaginați-vă că aveți 50 de aceste site-uri acolo.

Zilnic, fără a te juca cu reclame Facebook, campanii, urmărirea CPC și fără a plăti fundul pe Facebook.

Site-urile noastre generează 100% trafic gratuit, care este foarte vizat. Oameni care deja caută serviciile noastre.

Faceți clic aici pentru programul de coaching care vă învață cea mai bună abilitate de marketing / publicitate de pe internet.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts