Cum să migrezi de la WooCommerce la Magento

No Comments

Cum să migrezi de la WooCommerce la Magento: Ghid pas cu pas

Aflați fiecare etapă de migrare a magazinului online, de comerț electronic de la WooCommerce la Magento, astfel încât să îl puteți pune în funcțiune în cel mai scurt timp.

Migrare Magazine Online Magento Pret0725 763 311

Migrarea site-ului dvs. de comerț electronic este un proces complex care necesită timp. Site-ul de comerț electronic pe care gestionați magazinul dvs. are un impact mare asupra funcționalității și performanței afacerii dvs. Migrarea magazinului dvs. vă poate oferi acces la mai multe funcții aplicabile și vă poate ajuta să vă gestionați bugetul.

În primul rând, vom compara diferențele dintre migrarea de la WooCommerce la Magento . Apoi, vom parcurge fiecare etapă a procesului pentru a migra datele dvs. din magazin. Pentru a ne asigura că lovim totul, vom acoperi următoarele:   

Înainte de a ne arunca în pași de configurare, vom compara cele două site-uri și vom prezenta beneficiile migrării către Magento.

Avantaje și contra de a trece la Magento: lucruri de luat în considerare

WooCommerce și Magento sunt atât servicii populare de comerț electronic deschis. WooCommerce operează pe WordPress, ceea ce îl face accesibil și ușor de gestionat pentru începători. Magento este proiectat pentru site-uri de e-commerce mai experimentate și companii cu necesități la nivel de întreprindere și o bază de clienți mai mare.

WooCommerce poate fi îmbunătățit cu pluginuri și extensii, în timp ce Magento este un instrument bogat în caracteristici, care are o personalizare completă atunci când este în mâinile dezvoltatorilor experimentați. În timp ce această migrare va fi dificilă și consumă mult timp, vine cu un CRM robust și se va adapta pentru a satisface nevoile dvs. de trafic.

Pro Magento:

 • Un instrument bogat în caracteristici care oferă retailerilor un control complet asupra site-ului lor de comerț electronic pentru personalizare unică
 • Site-ul poate fi proiectat pentru a fi mobil și optimizat pentru cele mai bune practici
 • Optimizat pentru SEO, astfel încât să puteți păstra autoritatea de domeniu atât cu practici SEO, cât și în afara paginii
 • Personalizați șabloane și creați de la zero șabloane unice cu un instrument open-source
 • Magento vine cu ghiduri de conformitate PCI încorporate, astfel încât să colectați detalii CC și să urmați regulile de procesare a plăților
 • Magento – ca magazin performant, cu multe funcții – beneficiază de un server dedicat pentru găzduire

Contra Magento:

 • Costuri și complexitate mai mari de configurare și integrare în raport cu WooCommerce

O comparație: principalele diferențe dintre WooCommerce și Magento

Migrarea magazinului dvs. este o decizie mare și va avea un impact asupra funcționalității și aspectului magazinului dvs. Asigurați-vă că comparați Woocommerce și Magento pentru a vă asigura că obțineți ceea ce doriți dintr-un magazin de comerț electronic și veți putea proiecta magazinul pe care îl doriți.

Comparați cu ușurință funcțiile WooCommerce și Magento dintr-o privire cu tabelul de mai jos:

Tabel care compară caracteristicile bărbatului din WooCommerce și Magento

Pregătirea pentru migrarea de la WooCommerce la Magento

Înainte de a parcurge etapele de migrare, vom examina cum să ne pregătim pentru procesul de migrare. Acestea sunt toate lucrurile de făcut înainte de procesul de migrare efectiv pentru a vă asigura că magazinul dvs. vechi și nou sunt pregătiți.

Planificați întregul proces de migrare, inclusiv toate tipurile de date care vor trebui transportate, timpul pe care doriți să migrați datele și stabiliți termene clare pentru finalizare. Este recomandat să migrați site-ul dvs. de comerț electronic în momentul în care traficul de site va fi cel mai scăzut; de obicei, acest lucru va fi peste noapte. Acest lucru va ajuta la reducerea impactului pe care migrația îl are asupra funcționării site-ului dvs. și vă va readuce la câștigarea veniturilor.

De asemenea, ar trebui să informați clienții înainte de timp, astfel încât aceștia să fie conștienți de migrație și să știe că site-ul dvs. poate fi dezactivat de ceva timp. Nu uitați să le conectați la noul dvs. site odată ce migrarea va fi finalizată, astfel încât să vă poată găsi noul magazin.

Instalați Magento

Pentru a migra datele magazinului dvs. către Magento, va trebui instalat Magento. Iată cum se instalează Magento:

În primul rând, descărcați Magento de pe site-ul Magento. Din pagina descărcări Magento , selectați formatul pe care doriți să-l utilizați, apoi faceți clic pe „ Download ”.

Screenshot a ecranului Magento Tech Resource cu Magento selectat și butonul Download este evidențiat

Apoi, decuplați folderul de fișiere Magento din rădăcină sau folderul în care doriți să instalați Magento. Puteți stoca acest lucru în folderul „htdocs” pe serverul dvs. local XAMPP. Pur și simplu găsiți fișierul, faceți clic dreapta pe folder și faceți clic pe „ Extrageți tot ” de pe PC pentru a dezarhiva fișierul.

Pentru a instala Magento, aveți nevoie de o bază de date. Creați o bază de date pentru a vă găzdui serverul și numiți-o cum doriți.

Puteți face acest lucru folosind phpMyAdmin . În primul rând, conectați-vă la phpMyAdmin.

Screenshot de tablou de bord phpMyAdmin

Apoi, creați o bază de date nouă, făcând clic pe „ Nou ” de-a lungul barei laterale din stânga

Captura de ecran a tabloului de bord phpMyAdmin cu butonul New evidențiat

Numele bazei de date trebuie să se potrivească cu folderul Magento.

Captura de ecran a tabloului de bord phpMyAdmin cu câmpul de bază de date evidențiat

Ați terminat. Baza de date este configurată.

Acum că aveți o bază de date creată, puteți rula instalarea Magento. Accesați browserul web și specificați adresa URL a folderului Magento. Introduceți adresa URL, care vă va solicita un ecran precum cel de mai jos. Faceți clic pe butonul „De acord și configurați Magento ” pentru a continua.

Ecranul ecranului Magento Agree și Setup cu butonul „Accept and Setup Magento” evidențiat

Acest lucru vă va înainta către Magento Installer, care va verifica o serie de lucruri înainte de a finaliza instalarea. Mai sunt încă 6 pași până la finalizare, toate fiind ușor de completat.

1. Verificare de pregătire

Primul pas este să determinați dacă sunteți pregătit pentru migrare, verificând setările de găzduire, versiunea PHP, extensiile PHP, compatibilitatea și permisiunile de fișiere. Pentru a începe acest proces de verificare, faceți clic pe butonul „ Start Ready Ready Check ”.

Screenshot de Magneto Installer Pregătire verificare cu Start Readiness Check evidențiat

Dacă există o eroare, instalatorul Magento vă va anunța. După ce verificarea a fost finalizată cu succes, puteți face clic pe „ Următorul ” din dreapta sus pentru a continua.

Screenshot de verificare de pregătire finalizat cu rezultate, și butonul Următorul evidențiat

2. Adăugați o bază de date

Aici, veți introduce detaliile pentru baza de date pe care ați creat-o pentru magazinul Magento. Completați detaliile, inclusiv gazda serverului de baze de date, numele de utilizator al serverului de baze de date, parola serverului bazei de date, numele bazei de date, prefixul tabelului, etc. După ce ați completat câmpurile formularului, faceți clic pe „ Următorul ” pentru a avansa.

Screenshot de Magento Installer Adăugați o etapă de bază de date cu introducerea informațiilor în secțiunile necesare și Următorul evidențiat

3. Configurare web Magento

Aici, veți adăuga datele site-ului dvs. web pentru a configura site-ul. Introduceți adresa dvs. de magazin, adresa de administrare Magento, tipul de cheie de criptare și selecțiile de salvare a sesiunii. Sub cheia de criptare, puteți utiliza o cheie generată Magento sau o cheie de criptare proprie. După ce ați făcut toate selecțiile de configurare a site-ului, faceți clic pe „ Următorul ” pentru a continua.

Screenshot al pasului de configurare Web Magento Installer cu intrare de informații și Next evidențiat

4. Personalizați-vă magazinul

Aici, vă puteți personaliza magazinul. Setați fusul orar, moneda implicită și limba implicită. Rețineți că aceste valori pot fi schimbate în orice moment în viitor. Utilizați meniurile derulante pentru a seta:

 • „ Magazin de fus orar implicit 
 • „ Valoarea implicită a magazinului 
 • „ Limba implicită a magazinului 

Puteți utiliza, de asemenea, configurația avansată a modulelor pentru a selecta sau deselecta anumite module care ar trebui sau nu trebuie configurate.

Screenshot de Magneto Installer Personalizați-vă pasul Magazinului cu selecțiile făcute și Selectați Toate bifate pentru configurarea Modulului avansat, iar Următorul evidențiat

5. Creați un cont de administrator

Aici veți configura contul dvs. de administrator pentru gestionarea magazinului. Va trebui să vă amintiți aceste certificate, deoarece acestea vor fi utilizate în backend-ul Magento și pentru accesarea magazinului dvs. Alegeți un nume de utilizator, introduceți o adresă de e-mail și apoi introduceți o parolă puternică. Odată terminat, faceți clic pe „ Următorul ” pentru a continua.

Screenshot de Magento Installer Creați un cont de administrator cu intrare de informații și Next evidențiat

6. Finalizați Instalarea

Acum că ați făcut toate secțiunile necesare, sunteți gata să începeți instalarea. Faceți clic pe „ Instalare acum ” pentru a iniția procesul.

Screenshot a paginii de instalare Magento Installer cu evidențiat Install Now

Odată terminat, vi se va oferi o defalcare a rezultatelor instalării. Această pagină vă oferă toate detaliile de instalare. După ce analizați și înregistrați toate informațiile necesare, faceți clic pe „ Lansați administratorul Magento ”.

Screenshot a paginii de rezultate Magento Installer cu butonul Lansare Magento Admin evidențiat

Veți fi adus la pagina de conectare Magento. Introduceți numele de utilizator și parola pentru a vă conecta. Acest lucru vă va duce la tabloul de bord Magento. Instalarea este acum completă, iar accesul dvs. funcționează. De aici, puteți previzualiza site-ul dvs. web și puteți începe să gestionați magazinul dvs. de comerț electronic.

Faceți backup pentru magazinul WooCommerce

Ar trebui să faceți întotdeauna o copie de siguranță a datelor din magazinul WooCommerce înainte de migrare, doar în cazul în care apare o eroare în timpul procesului. Dacă întâmplarea se întâmplă, trebuie întotdeauna ca datele magazinului să revină. În timp ce doriți să vizați cel mai bun rezultat, ar trebui să planificați întotdeauna situațiile de urgență. Este extrem de util să fii capabil să reorientezi la ultima versiune de lucru, economisindu-ți timpul viitor (și durerile de cap!).

Ca instrument open-source, va trebui să obțineți o extensie care vă permite să creați o copie de rezervă. WooCommerce recomandă Jetpack , care este de fapt o suită de servicii de comerț electronic, unul dintre acestea fiind backup-uri de date. Puteți utiliza Jetpack pentru informații de rezervă pentru a obține:

 • Backupuri zilnice și în timp real programate pentru site-ul dvs. în mod regulat, astfel încât să aveți întotdeauna o versiune recentă la care să reveniți
 • Depozitare în afara site-ului, astfel încât să fiți în siguranță în caz de erori de server
 • Restaurări automate, cu un singur clic, pentru copii de rezervă, astfel încât să fie ușor de gestionat și gestionat

Cum să migrezi de la Woocommerce la Magento

Acum, când am comparat avantajele și contra contra fiecărei platforme, vom acoperi procesul de migrare de la început până la sfârșit. Pentru a îndeplini procesul de migrare de la WooCommerce la Magento , veți dori să transferați diferite seturi de date, inclusiv comenzi, clienți, abonamente, produse, rambursări și cupoane.

Există trei moduri de a migra WooCommerce către Magento:

 1. Migrează manual datele din magazin
 2. Utilizați o aplicație de migrare a datelor
 3. Angajați un profesionist

1. Migrează manual datele din magazin

Exportați datele magazinului din WooCommerce

Dacă aveți încredere că puteți efectua singur migrația, puteți exporta datele manual de la WooCommerce și le puteți importa în magazinul Magento.

Primul pas este exportarea unui fișier CSV din magazinul dvs. WooCommerce. Atât WooCommerce cât și WordPress vin cu export integrat. Cu toate acestea, instrumentul WooCommerce vă permite doar să exportați datele produsului, în timp ce instrumentul WordPress vă va permite să exportați numai fișiere XML, care nu pot fi importate cu ușurință în Magento. De asemenea, puteți rula tehnic o interogare SQL în baza de date pentru a exporta date, dar acest lucru va necesita acces SQL (care poate să nu fie disponibil în funcție de planul dvs. de gazdă).

Va trebui să migrezi separat diferite tipuri de entități.

În primul rând, vom exporta datele comenzii .

Din panoul de administrare WooCommerce din WordPress, faceți clic pe „ Exportare comenzi ” în bara laterală din stânga. Acest lucru va oferi opțiunile de export disponibile. Selectați formatul de ieșire pentru a fi CSV și faceți clic pe butonul „ Export ”. Lasă toate celelalte opțiuni ca implicit.

Captura de ecran a administratorului WooCommerce cu comenzi de export evidențiate

Aceasta va descărca un fișier CSV cu toate comenzile incluse. Acest fișier va fi utilizat pentru importarea informațiilor dvs. de comandă în Magento.

În al doilea rând, vom exporta date despre produse .

Din panoul de administrare WooCommerce din WordPress, faceți clic pe „ Import-export de produse ” în bara laterală din stânga. Acest lucru va oferi opțiunile de export disponibile.

Captura de ecran a administratorului WooCommerce cu produsul Import-Export evidențiat

Selectați atributele de produs pe care doriți să le exportați. Pentru o migrare completă a magazinului, veți păstra în mod ideal toate atributele atunci când exportați date. Când este gata, faceți clic pe „ Export Produse ” din partea de jos.

Captura de ecran a produsului exportat cu opțiunile disponibile selectate și butonul Exportare produse subliniat

Aceasta va descărca un fișier CSV cu toate informațiile despre produs incluse. Acest fișier va fi utilizat pentru importarea informațiilor despre produs în Magento.

În al treilea rând, vom exporta datele clienților .

Din panoul de administrare WooCommerce din WordPress, faceți clic pe „ Import-export pentru clienți ” de-a lungul barei laterale din stânga. Acest lucru va oferi opțiunile de export disponibile.

Captura de ecran a administratorului WooCommerce cu Import-Export Clienți evidențiată

Asigurați-vă că vă aflați în fila Export / Utilizator de -a lungul părții de sus.

Captura de ecran a paginii de export utilizator / client cu fila evidențiată

Faceți clic pe casetele de selectare pentru a selecta sau deselecta atributele pe care doriți să le exportați. Pentru o migrare completă a magazinului, veți exporta în mod ideal toate datele. Când sunteți gata, faceți clic pe „ Export utilizatori ” pentru a continua.

Captura de ecran a opțiunilor de export utilizator / client cu selecțiile făcute și butonul Export utilizatori evidențiat

Aceasta va descărca un fișier CSV cu toate informațiile despre client incluse. Acest fișier va fi utilizat pentru importarea informațiilor despre produs în Magento.

Exportați datele magazinului utilizând o aplicație de export

În mod alternativ, puteți utiliza pluginuri pentru a exporta date pentru dvs. Puteți accesa aceste extensii dând clic pe „ Pluginuri ” de-a lungul barei laterale din stânga a administratorului dvs. WooCommerce. Puteți căuta și adăuga pluginuri din această pagină.

Există câteva module gratuite gratuite care se concentrează pe exportul diferitelor tipuri de date:

1. Export Comandă Avansată pentru WooCommerce
Screenshot a Advanced Order Export pentru aplicația WooCommerce în piață

Exportați datele comenzii simplu și convenabil cu acest plugin. Selectați câmpurile de exportat, redenumiți etichetele, reordonați coloanele și aplicați filtrele pentru a exporta date într-un format util. Exportați datele comenzii, atributele produsului și detaliile cuponului. De asemenea, puteți exporta într-o varietate de formate: XLS, CSV, TSV, PDF, HTML, XML și JSON.

2. Export de import de produse pentru WooCommerce
Captura de ecran a produsului Import Export pentru aplicația WooCommerce în piață

Exportați produse, atribute ale produsului și date din categorii din WooCommerce în Magento cu această aplicație convenabilă de utilizat. Toate detaliile produsului pot fi migrate, inclusiv imagini asociate și multe altele. Puteți chiar migra produsele în vrac pentru a vă economisi timp și efort.

3. Importați utilizatorii WordPress
Captura de ecran a aplicației Import Export WordPress Utilizatori pe piață

Exportați datele despre clienți și utilizatori, inclusiv informații personale, adrese de e-mail și multe altele. Această aplicație face ca exportul de date WooCommerce să fie simplu și accesibil, chiar și pentru cei cu capacitate tehnică mică. Versiunea pro va suporta exportul și importul tuturor detaliilor suplimentare ale utilizatorilor.

Importați datele magazinului în Magento

În continuare, trebuie să importați date în Magento . Acest lucru poate părea complex, dar descompunem fiecare etapă pentru a o face accesibilă.

Pasul 1: Pregătiți transferul de date

Din meniul Admin de pe bara laterală din stânga, faceți clic pe „ Sistem ”. Sub titlul Transfer de date , faceți clic pe „ Import ” pentru a trece la ecranul Import.

Captura de ecran a ecranului Magento Dashboard System cu Import evidențiat la rubrica Transfer de date

În ecranul Import, veți alege setările înainte de a continua. Mai întâi, selectați „ Tipul de entitate ” pe care încercați să îl transportați, la rubrica Setări import . Selectați tipul de entitate pe care migrați în prezent, alegând dintre:

 • „ Prețuri avansate 
 • „ Produse 
 • „ Clienți și adrese 
 • „ Fișierul principal al clienților 
 • „ Adresele clienților 

De exemplu, vom migra Produse. Va trebui să repetați procesul pentru fiecare tip de entitate pe care doriți să-l transferați. Selectați tipul de entitate și faceți clic pe „ Download File Sample ”.

Găsiți fișierul CSV pe care l-ați exportat și deschideți unul pentru tipul de entitate pe care îl transferați. Fișierul de probă va avea titluri de coloană cu date de substituire. Studiați formatarea și utilizați acest lucru ca un șablon pentru a pregăti fișierul dvs. de import CSV. Titlurile coloanelor pot fi corectate astfel încât să nu existe scrisori greșite și toate datele să fie importate corect.

Asigurați-vă că dimensiunea fișierului de import nu este mai mare decât limita maximă admisă. Dacă este, veți primi un avertisment cu privire la dimensiunea fișierului.

Dacă datele de import au căi către imaginile produsului, asigurați-vă că fișierele de imagine sunt la locul potrivit și au fost încărcate fără erori. Locația implicită pentru aceste fișiere pe serverul Magento este la: pub / media / import. Dacă stocați imagini pe o unitate externă, veți avea nevoie de adresa URL completă în directorul în care sunt stocate imaginile pentru a le accesa.

Pasul 2: Alegeți datele de import

Ar trebui să fiți totuși pe ecranul Import . După ce setările de import sunt finalizate, putem încheia secțiunea Comportament import .

Captura ecranului Import cu lista setărilor de import disponibile

Utilizând meniul derulant „ Import comportament ”, alegeți una dintre acțiunile enumerate:

 • „ Adăugare / actualizare 
 • „ Înlocuiți 
 • „ Șterge 

Apoi, stabiliți parametrii pentru momentul în care apare o eroare în timpul procesului de importare a datelor. În „ Strategie de validare ” , selectați dintre opțiunile de mai jos:

 • „ Stop on Error 
 • „ Salt intrări de eroare 

Limitele de eroare pot fi de asemenea setate manual, astfel încât procesul de import va fi anulat dacă se ajunge la această limită de eroare. Introduceți numărul pe care doriți să fie pragul de eroare în câmpul formularului „ Număr erori admise ”. Numărul implicit de erori permis este 10.

Deoarece veți transfera date folosind un fișier CSV, asigurați-vă că atât câmpurile „ Separator de câmp ”, cât și „ Separatorul de valori multiple ” au introdus virgulă (,) . Aceasta ar trebui să fie setarea standard, deoarece virgula este separatorul implicit utilizat pentru un fișier CSV, dar ar trebui să verificați acest lucru înainte de a continua. Dacă fișierul dvs. de import folosește un caracter diferit, asigurați-vă că schimbați valoarea de separare, astfel încât fișierul să importe corect.

Faceți clic pe caseta de selectare „ Încărcarea câmpurilor ” pentru a include caractere speciale în date ca secvențe de evadare.

Pasul 3: Identificați fișierul de import

În continuare, vom selecta fișierul de importat. Pe lângă „ Selectați fișierul pentru import ”, faceți clic pe „ Alegeți fișierul ”. În exploratorul de fișiere, găsiți fișierul CSV pe care l-ați pregătit pentru import și faceți clic pe „ Deschide ”.

Captura de ecran a fișierului ales în exploratorul de fișiere

Utilizați câmpul „ Director fișiere imagini ” pentru a introduce calea relativă către locația în care imaginile sunt stocate pe serverul Magento. De exemplu, poate arăta astfel: var / import.

Pasul 4: Verificați datele de import

După ce ați făcut toate selecțiile pe ecranul Import, faceți clic pe „ Verificare date ” în colțul din dreapta sus al ecranului. Acest lucru va verifica datele pentru a vedea dacă este compatibilă efectuarea migrației, ceea ce va dura timp pentru finalizare.

Dacă datele de import sunt valide, mesajul de verificare vă va avertiza că „ Fișierul este valid! Pentru a începe procesul de import, apăsați butonul „Importați ” sub Rezultatele validării . Aceasta indică faptul că datele sunt gata de import. Faceți clic pe „ Import ” pentru a începe transferul.

Captura ecranului Import cu rezultate de validare dintr-o verificare a datelor

Dacă importul nu este valabil, erorile vor fi listate la Rezultatele validării . În acest caz, corectați fiecare eroare și apoi reporniți procesul de importare.

După ce datele au fost validate și ales un import, datele vor fi importate. Acest lucru ar trebui să dureze ceva timp pentru procesare.

După ce ați finalizat importul, repetați acest proces pentru fiecare tip de entitate pe care doriți să migrați.

2. Utilizați o aplicație de migrare

Migrarea manuală poate fi un proces complicat, care necesită timp pentru cei fără codificare și experiență tehnică. Pentru a face migrația mai ușoară și mai accesibilă, luați în considerare utilizarea unei aplicații de migrare care va simplifica și automatiza o mare parte din procesul de migrare. Acestea descompun etapele și simplifică procesul, astfel încât chiar și începătorii pot migra datele din magazin.

Există diferite instrumente de migrare disponibile, dar o soluție recomandată popular este Cart2Cart. Pentru a vă face o idee despre modul în care funcționează aplicațiile de migrare, vă prezentăm cum să migrați magazinul dvs. de la WooCommerce la Magento folosind aplicația Cart2Cart.

3. Angajați un profesionist

Dacă considerați că migrarea manuală a datelor sau utilizarea unei aplicații de import este prea complicată pentru nivelul dvs. de calificare, puteți angaja întotdeauna o echipă profesionistă pentru a migra datele din magazin pentru dvs. Dacă aveți un dezvoltator la îndemână, probabil că vor putea face acest proces pentru dvs. Dacă nu aveți un dezvoltator disponibil sau nu pot facilita transferul unui magazin, puteți angaja întotdeauna un expert terță parte.

Profesioniștii vor putea migra datele din magazin cu probleme minime. În multe cazuri, un profesionist este metoda dvs. cea mai rapidă pentru a vă asigura că migrarea magazinului dvs. se face cu exactitate, complet și fără niciun obstacol. De asemenea, vor reuși probabil să-și facă treaba mai repede decât ai face tu însuți.

Migrarea de la WooCommerce la Magento folosind Cart2Cart

Cart2Cart nu este singura soluție de migrare disponibilă. Enumerăm instrumente alternative de migrare a comerțului electronic care pot fi utilizate mai târziu în acest articol. Cart2Cart este unul dintre instrumentele utilizate cel mai des, iar acest ghid ar trebui să vă ofere o idee despre cum ar funcționa un instrument alternativ de migrare.

Cu pluginul Cart2Cart, puteți transfera multe tipuri de date de la WooCommerce la Magento:

 • Informații despre produs (nume, descrieri, SKU-uri, prețuri, greutăți și variante)
 • Categorii de produse (nume, descrieri, adrese URL)
 • Informații despre clienți (nume, emailuri, adrese etc.)
 • Informații despre comandă (ID-uri, date, stări, cantități, reduceri și detalii de livrare)
 • Informații despre cupon (nume, coduri, reduceri)
 • Informații despre postarea blogului (titluri, descrieri, date, adrese URL, conținut și imagini)
 • Informații despre pagină (titluri, date, adrese URL și stări)

Soluția Cart2Cart este proiectată astfel încât să puteți configura 301 redirecții. Acest lucru vă ajută să păstrați autoritatea domeniului și să vă asigurați că clienții obișnuiți (care au marcatul site-ului dvs.) pot găsi în continuare cu ușurință site-ul dvs. fără probleme. Instrumentul este, de asemenea, creat cu SEO în minte, astfel încât să puteți optimiza site-ul dvs. pentru căutare organică.

Pentru început, va trebui să aveți un cont creat pe Cart2Cart. Conectați-vă la contul dvs. și setați coșul sursă să fie „ WooCommerce ”.

Screenshot de configurare a coșului sursă Cart2Cart cu carul sursă setat la WooCommerce

Setați coșul-țintă ca „ Magento ”.

Screenshot de configurare a coșului țintă Cart2Cart cu căruța de țintă setată la Magento

În continuare, veți alege entitățile care vor fi migrate. În secțiunea „ Selectați entitățile pentru migrare ”, alegeți toate entitățile pe care doriți să migrați. Pentru o migrare completă a magazinului, veți dori să selectați toate. Odată terminat, faceți clic pe „ Următorul ” pentru a avansa.

Ecran de ecran Demo Migration cu opțiuni pentru a selecta entități pentru migrare

Aceasta va iniția procesul de migrare, care necesită timp pentru finalizare. Așteptați până când se va termina.

Captura de ecran a migrației demo în desfășurare, care vă arată etapele de migrare finalizate și cea care este în desfășurare

Odată finalizat, veți obține un rezumat al rezultatelor. Acest rezumat vă permite să verificați dacă toate entitățile au migrat complet și corect.

4 cele mai bune instrumente pentru a migra de la WooCommerce la Magento

Întrucât migrarea manuală a datelor din magazin poate fi complicată, chiar și pentru persoanele cu experiență, utilizarea unei aplicații de migrare poate fi o alternativă excelentă. Acestea facilitează procesarea și gestionarea mai ușoară, deoarece vă ghidează prin migrare.

Mai jos sunt câteva dintre aplicațiile de migrare de top pentru migrarea de la WooCommerce la Magento:

1. Cart2Cart

Captură de imagine a antetului Cart2Cart

Cart2Cart este un instrument ușor accesibil de migrare a datelor care automatizează o mare parte din proces pentru dvs. Ca soluție bazată pe web, nu trebuie să descărcați sau să instalați Cart2Cart; în schimb, veți accesa și procesa migrația de pe site-ul Cart2Cart. Acest lucru face ca transferul datelor magazinului dvs. (inclusiv produse, clienți, comenzi și multe altele) să fie extrem de convenabil și simplu, făcându-l accesibil pentru începători. Cart2Cart oferă prețuri competitive și migrează rapid datele astfel încât să puteți reveni la vânzare.

Cel mai bine utilizat pentru: migrare automată accesibilă pentru coșuri pentru începători

2. Următorul coș

Captura de imagine a antetului Next-Cart

Next-cart face ca migrarea datelor din magazin de la WooCommerce la Magento să fie la fel de ușoară decât doar câteva clicuri, descompunând procesul de migrare în pași simpli și accesibili. Cu doar trei pași necesari, puteți migra magazinul dvs. utilizând Next-Cart fără prea multă expertiză tehnică sau instalare software.

Next-car este un serviciu bazat pe web care vă permite să migrați produse, clienți, comenzi, categorii, recenzii și alte entități în doar câteva ore. Deoarece este totul bazat pe web, nu trebuie să descărcați și să instalați niciun plugin.

Cel mai bine utilizat pentru: migrare sigură și automatizată în câteva clicuri

3. LitExtension

Captura de imagine a antetului LitExtension

Transferați datele magazinului de la WoCommerce la Magento în mod fiabil cu instrumentul de migrare sigur LitExtension. Transferați clienți, comenzi, produse, categorii și multe altele fără pierderi sau erori. Mențineți-vă magazinul WooCommerce funcțional în timpul migrației, astfel încât să nu pierdeți vânzările în timp ce migrația se întâmplă.

LitExtension face ca migrarea datelor să fie extrem de accesibilă, astfel încât începătorii să poată transfera singuri datele din magazin.

Cel mai bine utilizat pentru: Transfer de date sigur și sigur

4. Magenest

Captura de imagine a antetului Magenest

Magenest este proiectat pentru a sprijini migrațiile Magento și WooCommerce, facilitând transferul diferitelor tipuri de date, inclusiv produse (ID-uri, SKU-uri, descrieri, imagini, categorii, etc), clienți (ID-uri, nume de utilizator, email-uri, etc), comenzi (ID-uri, prețuri , cantitate, etc) și multe altele. 

Mai mult decât atât, Magenest se va asigura că magazinul dvs. rămâne operațional în timp ce migrația are loc, astfel încât să nu pierdeți vânzările. Puteți păstra ID-urile de la clienți, puteți șterge toate datele pe care nu trebuie să le migrați și puteți alege entitățile pe care doriți să le transferați dacă nu migrați întregul magazin.

Cel mai bine utilizat pentru: Proiectat pentru migrațiile Magento și WooCommerce

Acum ar trebui să vă migrați complet magazinul de la WooCommerce la Magento și să fie complet operațional. Acum vă puteți concentra pe îmbunătățirea produsului, conducerea conversiilor și implicarea în relații cu clienții.

Atunci când alegeți un checkout pentru noul dvs. magazin Magento, luați în considerare utilizarea platformei Bolt’s Checkout Experience , o experiență de checkout optimizată pentru mobil cu protecție împotriva fraudei încorporată. Sistemul nostru de gestionare a fraudei este atât de eficient, oferim o garanție de rambursare de 100% frauduloasă, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce faceți cel mai bine și să ne lăsați plata.

Dacă v-a plăcut această postare, împărtășiți-o.

Cum să migrezi de la WooCommerce la Magento - 0725 763 311 500$

Summary

Cum să migrezi de la WooCommerce la Magento – 0725 763 311 https://www.seoadwords.ro/cum-sa-migrezi-de-la-woocommerce-la-magento/

Sending
User Review
0 (0 votes)
Summary
Cum să migrezi de la WooCommerce la Magento - 0725 763 311
Article Name
Cum să migrezi de la WooCommerce la Magento - 0725 763 311
Description
Cum să migrezi de la WooCommerce la Magento - 0725 763 311 https://www.seoadwords.ro/cum-sa-migrezi-de-la-woocommerce-la-magento/
Author
Publisher Name
SeoAdwords
Publisher Logo

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment