Cum să migrezi de la Magento la WooCommerce

No Comments

Cum să migrezi de la Magento la WooCommerce (și de ce ar trebui)

Magento a anunțat recent că întrerupe sprijinul pentru Magento 1 și solicită ca toate site-urile să își asume sarcina dificilă de a migra către Magento 2. Dacă alegeți să nu parcurgeți procesul de migrare provocator, site-ul dvs. web nu va mai fi sigur și dacă aveți probleme, asistența nu va fi disponibilă pentru a vă ajuta să le remediați.

Indiferent dacă sunteți un client Magento de lungă durată sau un proprietar de magazin nou, este posibil să luați în considerare o mutare către o platformă mai ușor de utilizat și mai accesibilă – și odată cu migrația Magento în curs de dezvoltare, acum este momentul perfect pentru a lua în considerare WooCommerce. 

Cât de dificil este procesul de migrare către Magento 2?

Magento 1 și Magento 2 sunt construite folosind o tehnologie complet diferită. Extensiile și personalizările site-urilor nu se transferă doar; a obține o extensie veche pentru a lucra pe noua platformă înseamnă, în esență, a începe. Din această cauză, procesul de migrare este destul de complex și durează între două și patru luni de activitate de dezvoltare. Iată o imagine de ansamblu la nivel înalt:

 1. Creați o nouă instalare necompletată a Magento 2 și instalați Instrumentul de migrare a datelor cu o linie de comandă în folderul rădăcină al instalării dvs. Adăugați cheile de autentificare din contul Magento.
 2. Configurați instrumentul de migrare a datelor , care implică modificări extinse, la nivel de server.
 3. Migrați-vă tema către Magento 2. Dacă tema dvs. nu a fost re-dezvoltată pentru Magento 2, va trebui să parcurgeți un proces de dezvoltare sau să alegeți o nouă temă, care poate implica reconfigurarea designului site-ului dvs. în întregime. 
 4. Instalați toate extensiile necesare. Este posibil ca unele dintre extensiile dvs. curente să nu fie disponibile cu Magento 2, astfel că va trebui să găsiți soluții noi pentru aceste funcționalități.
 5. Verificați compatibilitatea codului personalizat. Dacă site-ul dvs. are un cod personalizat, este posibil să nu funcționeze cu Magento 2. Instrumentul de migrare a codului poate ajuta la asigurarea compatibilității, dar ar putea fi totuși nevoie de lucrări suplimentare.  
 6. Utilizați Instrumentul de migrare a datelor pentru a migra clienții, cataloagele, comenzile, expedierile și configurația de bază. Aceasta implică din nou modificări la nivel de server și linii de comandă.
 7. Copiați toate fișierele dvs. media de la Magento 1 la Magento 2.

După toți acești pași, nu există încă nicio garanție că totul a fost migrat corect. Va trebui să efectuați teste ample pentru a vă asigura că CSS și Javascript se încarcă corect și că designul și funcționalitatea dvs. nu sunt afectate. Acest proces nu este ceva ce ar trebui să încercați dacă nu aveți experiență vastă în lucrul cu codul, serverele și bazele de date. Este complex și, dacă este efectuat incorect, ar putea să vă coste informații valoroase pentru clienți și ani de muncă. 

WooCommerce vs. Magento

Dacă sunteți copleșit de complexitatea Magento sau de ideea unei migrații, WooCommerce este o alternativă excelentă pentru magazinele online de orice dimensiune , oferă instrumente flexibile, accesibile pentru proprietarii de afaceri și o serie de avantaje:

WooCommerce este mult mai accesibil

Există două versiuni de Magento disponibile – Magento Open Source și Magento Commerce. Open Source este gratuit, dar are o funcționalitate limitată, necesită adesea un VPS sau un plan de gazduire cloud care să funcționeze eficient și nu include niciun suport din partea Magento. Magento recomandă angajarea unui dezvoltator pentru a vă construi site-ul, astfel încât chiar și un magazin de bază poate costa mii de dolari pentru a construi și întreține. Magento Commerce este un serviciu plătit, cu prețuri variabile, în funcție de volumul de vânzări. Dacă magazinul dvs. generează venituri anuale mai puțin de un milion de dolari, taxa de licență începe de la 22.000 USD pe an și crește de acolo. Experiența funcționalității complete a Magento înseamnă sacrificarea unei bucăți mari din venitul tău.

Ce zici de WooCommerce? Este complet open source și gratuit de utilizat. Puteți construi un magazin online complet funcțional, cu găzduire și un nume de domeniu, pentru cel puțin 135 USD pe an . 

Atât Magento, cât și WooCommerce oferă biblioteci de extensii, astfel încât să puteți adăuga mai multe funcționalități magazinului dvs., iar extensiile WooCommerce sunt de obicei mai accesibile. O extensie care integrează software de contabilitate, Xero cu magazinul dvs. este de 399 USD cu Magento, în timp ce extensia WooCommerce este de doar 79 USD. Pentru a oferi pachete cu produse reduse în Magento, va trebui să plătiți 199 $ , comparativ cu 49 $ cu WooCommerce .

WooCommerce este mai ușor de utilizat și oferă o flexibilitate nesfârșită

Magento poate fi personalizat, dar nu fără a angaja un dezvoltator expert pentru a-ți construi și gestiona magazinul. Are o curbă de învățare abruptă, este mult mai orientată către dezvoltatori decât proprietarii de afaceri mici și nu este un sistem ușor de bricolaj. Publicitatea perturbatoare spune: „Cred că ar fi nevoie de un dezvoltator competent de două ori mai mult timp pentru a construi ceva pe Magento … astfel încât să vină cu costurile de timp, investiții și multe dureri de cap, prin comunicarea înainte și înapoi cu un dezvoltator pentru a face acest magazin corect. ”

Chiar Magento admite că documentația sa este scrisă special pentru dezvoltatori, deci poate fi confuză dacă nu ai experiență în scrierea codurilor și a serverelor de administrare. Și există o varietate de teme disponibile, însă personalizarea acestora pentru ca magazinul dvs. să iasă în evidență din concurență este dificil fără ajutorul experților. 

WooCommerce a fost construit special pentru proprietarii de afaceri mici. Cu siguranță puteți angaja un dezvoltator pentru a vă construi magazinul, dar este foarte posibil să creați ceva care să aibă funcționalități la nivel înalt și să arate excelent, fără experiență de codare – puteți configura gazda, instala WordPress și puteți activa WooCommerce în cinci pași , și un asistent de configurare simplu vă parcurge prin configurare pentru setări de bază.

Deoarece WooCommerce este construit pentru WordPress, puteți alege dintre teme gratuite și plătite disponibile direct de la WordPress sau companii de dezvoltare terță parte, apoi utilizați Personalizatorul WordPress pentru a modifica totul, de la culori la fonturi la meniuri. Noul editor bloc vă permite să creați simplu de pagini complexe , prin tragere și plasare – puteți adăuga și combina elemente cum ar fi text, coloane, imagini, clipuri video, butoane, produse, categorii, filtre, și mai mult pentru a crea pagini cât de simplu sau complex , ca magazinul dvs. necesită.

Și, împreună cu biblioteca de extensii , documentația WooCommerce este extinsă și scrisă special pentru proprietarii de magazine, astfel încât să puteți configura și gestiona magazinul dvs. intern fără a avea nevoie de o singură linie de cod. Este o flexibilitate nelimitată – dar mai important, este o flexibilitate accesibilă. 

WooCommerce are asistență de neegalat

Magento Open Source nu oferă niciun sprijin direct din partea echipei Magento. Magento Commerce oferă asistență pentru clienți prin telefon, chat și bilete de asistență. Există, de asemenea, documentație pentru DIYers, dar documentele de ajutor atât pentru Open Source cât și pentru Comerț sunt scrise pentru dezvoltatori și presupun o bună înțelegere a codului.

Documentația WooCommerce este ușor de urmărit pentru orice nivel de abilitate și oferă totul, de la elementele de bază până la tutoriale avansate, la nivel de dezvoltator. Există, de asemenea, forumuri gratuite de asistență monitorizate de profesioniștii de asistență Automattic – se numesc Happiness Engineers – și dezvoltatori WordPress. Nu există nimic similar comunității WordPress, format din oameni care adoră să lucreze împreună pentru a face web-ul un loc mai bun.

Utilizatorii WordPress care colaborează la WordCamp SUA

Pentru asistență în asistență personală, alătură-te unuia dintre miile de întâlniri locale care au loc în mod regulat în întreaga lume. Sau participați la un WordCamp , care este un eveniment mare, în stil de conferință, care oferă zeci de clase hands-on și mese de sprijin, unde puteți lucra mână în mână cu Happiness Engineers. WordPress și WooCommerce se referă la comunitate peste concurență; toată lumea își dorește unii pe alții să aibă succes.

Și dacă achiziționați o extensie sau o temă plătită, WooCommerce oferă un sistem de bilete de asistență care vă conectează direct cu un Inginer de fericire WooCommerce care vă poate ajuta să rezolvați probleme sau să răspundeți la orice întrebare. 

WooCommerce operează pe puterea WordPress

Deoarece fiecare magazin WooCommerce este construit pe WordPress, afacerea dvs. va valorifica caracteristicile puternice ale software-ului care rulează 35% din web. Și cu acces la tot ceea ce oferă WordPress, puteți construi mai mult decât un simplu magazin online – creați pagini de orice fel, configurați forumuri și comunități online, oferiți programe de membru. Cerul este limita!

Și din moment ce WordPress a fost construit inițial ca o platformă de publicare, conținutul dvs. de înaltă calitate, bine proiectat, este întotdeauna prietenos cu motorul de căutare.

Cum să migrezi de la Magento la WooCommerce

Migrarea de la Magento la WooCommerce este un proces mai simplu decât migrarea de la Magento 1 la Magento 2! Fie că utilizați Magento Open Source sau Commerce, primii pași sunt aceiași: alegeți o gazdă , instalați WordPress (majoritatea gazdelor oferă instrumente de instalare rapidă) și configurați WooCommerce. Ghidul nostru de inițiere în cinci pași vă conduce prin acest proces.

WooCommerce nu poate recrea automat designul site-ului dvs. web, dar există mii de teme gratuite și premium care vă permit să construiți orice fel de magazin doriți. Vitrină Tema , de exemplu, este atât de intuitiv și flexibil și oferă o varietate de teme pentru copii pentru nișe specifice. Temele pentru copii oferă stiluri de design diferite, dar moștenesc funcționalitatea de bază a temei părinte.

Biblioteca temă WooCommerce

Pentru a instala o temă:

 1. Alegeți unul dintre biblioteca WooCommerce sau un furnizor terț de renume. 
 2. În tabloul de bord WordPress, navigați la Aspect → Teme .
 3. Faceți clic pe butonul Adăugare nou din partea de sus a paginii.
 4. Faceți clic pe Încărcare tema .
 5. Selectați Alegeți fișier și încărcați fișierul ZIP de la furnizorul dvs. de temă.
 6. După instalare, veți vedea un mesaj de succes. Faceți clic pe Activare pentru a activa noua dvs. temă.
 7. Consultați documentația de asistență a temei pentru detalii despre configurarea și personalizarea opțiunilor pentru magazinul dvs.

Acum, este timpul să vă mutați conținutul. Există câteva modalități de a migra datele de comerț electronic de la Magento la WooCommerce în siguranță și în siguranță:

1. Import / export manual

Migrarea manuală a datelor site-ului web este atât gratuită, cât și relativ simplă.

ecran de import de produs cu WooCommerce
 1. Exportă datele Magento ca fișiere CSV .
 2. În tabloul de bord WordPress, accesați WooCommerce → Produse . 
 3. În partea de sus a paginii, selectați Import . Acolo, veți vedea un importator CSV de produs încorporat.
 4. Faceți clic pe Alegeți fișier și selectați fișierul CSV pe care doriți să îl importați. Faceți clic pe Continuare .
 5. Veți vedea ecranul Mapping Column , unde WooCommerce încearcă automat să se potrivească cu numele coloanei fișierului dvs. Magento CSV cu câmpurile de produse WooCommerce. Este posibil să fie nevoie să modificați unele dintre acestea pe cont propriu; faceți acest lucru folosind meniurile derulante din dreapta fiecărui rând.
 6. Selectați Executați importatorul și așteptați până la finalizarea procesului.
 7. Repetați acești pași pentru restul fișierelor dvs. CSV.

2. Angajați un expert WooCommerce

Procesul de migrare poate fi de asemenea complet îndepărtat: WooCommerce are o listă de experți WooExex selectați manual care cunosc aspectele și rezultatele software-ului. Filtrați lista în funcție de țară și vizualizați profilurile fiecărui expert cu mostre de lucru, date despre prețuri și informații despre experiența lor. Conectați-vă cu dezvoltatorul care vi se pare potrivit pentru dvs. și permiteți-le să aibă grijă de migrare.

3. Folosiți Cart2Cart

Extensia Cart2Cart vă ajută să migrați de la Magento la WooCommerce în trei pași. Ofera chiar o migrare demo gratuită pentru a vă arăta exact cum va funcționa transferul. Totul este îngrijit complet, fără cunoștințe tehnice necesare la sfârșitul tău. Iar magazinul tău Magento poate să funcționeze în fundal, nu se pierd venituri!

Ecran de migrare Cart2Cart

Iată câteva dintre datele care pot fi migrate:

 • Date despre produs – nume, prețuri, descrieri, SKU-uri, greutăți și variante
 • Clasele fiscale, numele și ratele
 • Date despre clienți – nume, emailuri, adrese și parole
 • Categorii de produse
 • Informații despre comandă – data, starea, prețul, cantitățile, reducerile și transportul
 • Coduri promoționale și reduceri
 • Titluri de pagini, date, adrese URL și descrieri

Vedeți toate datele de migrare disponibile.

Pentru un cost suplimentar, Cart2Cart poate crea 301 redirecții pentru adresele dvs. URL, ceea ce ajută la menținerea clasamentului motorului de căutare.

Cum se utilizează Cart2Cart

Pentru a migra de la Magento la WooCommerce cu Cart2Cart:

 1. Conectați un coș sursă – acesta este Magento. Furnizați adresa dvs. URL curentă și detaliile API.
 2. Conectați un coș țintă – acesta este WooCommerce. Puteți instala Connection Bridge, care leagă cele două site-uri, pe site-ul dvs. WordPress manual sau automat.
 3. Alegeți datele pentru a migra. Selectați tipurile de date pe care doriți să le mutați și potriviți-le la câmpurile WooCommerce corespunzătoare.
 4. Lansați migrația, așteptați ca aceasta să se termine și ați terminat!

Cart2Cart este sigur ?

Datele dvs. despre magazin și client sunt sigure: migrațiile sunt efectuate pe un server dedicat folosind criptarea SSL pentru a vă proteja datele. Doar angajații Cart2Cart vă pot vizualiza detaliile de conectare și niciuna dintre ele nu este stocată după finalizarea migrării. În plus, aceștia garantează că informațiile dvs. nu sunt dezvăluite către terți sau utilizate în alte scopuri.

Vizualizați politica completă de securitate Cart2Cart.

Cât va costa Cart2Cart?

Prețurile exacte depind de dimensiunea magazinului online și de datele pe care doriți să le migreze. Prețul de pornire este de 69,00 USD, care include mutarea până la 1000 de produse, 500 de clienți și 500 de comenzi.

Există, de asemenea, upgrade-uri care oferă funcționalitate suplimentară, cum ar fi 301 redirecționări și migrare post blog.

Obțineți o estimare personalizată de la Cart2Cart .

Începeți procesul de migrare

O mutare de la Magento la WooCommerce înseamnă un magazin online ușor de gestionat și complet personalizabil. Păstrați mai mult din banii câștigați din greu în buzunar și deveniți o parte a comunității inegalabile WordPress și WooCommerce.

Vizualizați lista completă de funcții WooCommerce sau explorați documentația noastră .

Summary

Cum să migrezi de la Magento la WooCommerce, migrate magento , How to Migrate from Magento to WooCommerce

Sending
User Review
0 (0 votes)
Summary
Cum să migrezi de la Magento la WooCommerce, migrate magento , How to Migrate from Magento to WooCommerce
Article Name
Cum să migrezi de la Magento la WooCommerce, migrate magento , How to Migrate from Magento to WooCommerce
Description
Cum să migrezi de la Magento la WooCommerce, migrate magento , How to Migrate from Magento to WooCommerce
Author
Publisher Name
Magento
Publisher Logo

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment