Cum Să Generați 1702148 Vizitatori Prin SEO

1 Comment

Cum Să Generați Vizitatori Prin SEO. Metoda Revolutionara din 2020. 0725 763 311. Poti cumpara cu numai 150 $ Ghidul SEO 2020 pentru 1000000 vizitatori !

Puteți avea vechea mea afacere SEO care face 381.722 de dolari pe lună

Vorbeam cu prietenul meu care lucrează la Keap (cunoscut în mod oficial ca Infusionsoft) și el spunea modul în care oamenii încă mai fac milioane de dolari vânzând produse de informare și cărți electronice.

Cum Să Generați 1702148 Vizitatori Prin SEO. https://www.seoadwords.ro/

Acum, nu vând produse de informații la fel de mult ca înainte, dar când m-am concentrat asupra acesteia 100% din timp, numerele mele au fost grozave.

Cum Să Generați 1702148 Vizitatori Prin SEO

Nu uitați doar la ecranul de mai sus. Este venitul meu pentru o lună proastă de vânzare a informațiilor.

Așa că astăzi, am crezut că voi face ceva diferit.

În loc să fac doar bloguri despre tactici de marketing, m-am gândit să-mi împărtășesc vechiul meu model de afaceri și să vă dau exact e-mailurile, punctele de putere și tot ceea ce aveți nevoie pentru a putea replica rezultatele mele.

Sunteți gata?

Pasul 1: descoperiți ce doriți să vindeți cu SEO

Nu vă faceți griji pentru trafic. În schimb, vreau să vă dați seama ce doriți să vindeți.

Oricare ar fi, trebuie să rezolve o problemă pentru oameni.

De exemplu, am vândut cursuri de marketing care îi învață pe oameni cum să obțină mai mult trafic. Aceasta este o problemă a întreprinderilor, deoarece au nevoie de trafic pentru a genera vânzări.

Puteți vinde literalmente aproape orice online, doar asigurați-vă că sunteți pasionați și cunoașteți bine subiectul respectiv.

De exemplu, Grant Cardone vinde training de vânzări . Sam Ovens te învață cum să câștigi bani prin consultanță . Ezra Firestone vă învață cum să creați o afacere de comerț electronic .

Pasul 2: începeți crearea produsului

După ce îți dai seama ce vrei să vinzi, trebuie să o creezi. Nu trebuie să terminați crearea, puteți face asta pe măsură ce generați vânzări.

Înainte de a începe să creați ceva, vreau să citiți acest ghid de Kajabi, specializat în cursuri online …

Mega-Ghid pentru crearea unui curs online

Iată câteva reguli generale pe care le-am învățat despre crearea unui pumn de produse informative:

 1. Oamenii vor materiale de curs în format video. Nu pierde timpul cu documente bazate pe text sau fișiere audio.
 2. Videoclipurile dvs. trebuie să fie scurte și la obiect. Oamenii sunt înghesuiți de timp.
 3. Cursul dvs. trebuie să fie finalizat în cel mult 2 sau 3 luni. În mod ideal, în 6 săptămâni.
 4. Includeți cărți de lucru, foi de înșelăciune și chestionare pe parcursul întregului curs. Le puteți crea cu ușurință în Kajabi .

Pasul 3: creează o prezentare SEO

Trebuie să creați o prezentare care vă ajută să vă vindeți produsul.

Prezentarea ar trebui să arate așa:

Dacă doriți, puteți folosi doar lamelele mele și le puteți modifica în orice produs sau serviciu vindeți. Puteți descărca diapozitivele mele aici .

Știu că privirea la diapozitive poate fi un pic confuză, dar vizionarea acestui videoclip poate fi de ajutor, deoarece întrerupe procesul.

După ce v-ați creat PowerPoint, va trebui să utilizați un software precum Webinar Jam pentru a le prezenta oamenilor potențiali clienți (nu vă faceți griji, vă voi învăța cum să obțineți un pic de trafic).

Ceea ce face Webinar Jam este ușor pentru tine să creezi un Webinar la care oamenii se pot alătura și apoi le poți vinde prin intermediul acestuia. Asta facem aproape toți pentru a vinde produse de informații … funcționează foarte bine .

Pasul 4: creează e-mailuri și configurează-ți CRM-ul

E-mailurile sunt cheia pentru generarea de venituri prin intermediul produselor info.

Și pentru a avea succes cu e-mail marketing atunci când vine vorba de vânzarea de produse digitale, CRM-ul potrivit va face toată diferența în lume.

Fără e-mailurile potrivite, nu te vei descurca bine. Este chiar atât de simplu.

Există 8 tipuri de e-mailuri pe care trebuie să le creați:

 1. Secvență Invitați – acestea sunt o serie de e-mailuri care invită oamenii să vadă webinarul dvs. ( aici sunt e-mailurile mele de invitație )
 2. Doctrinare – trebuie să construiți o legătură cu oamenii. Oamenii au mai multe șanse să se convertească dacă știu mai multe despre tine și au încredere în tine. ( aici sunt e-mailurile mele de îndoctrinare )
 3. Fără spectacole – doar pentru că cineva se înscrie pentru a viziona webinarul dvs., nu înseamnă că va participa. Pentru toți cei care nu participă, veți dori să îi trimiteți prin e-mail și să-i determinați să vizioneze redarea. ( aici sunt e-mailurile mele fără emisiune )
 4. Encore – nu toată lumea va urmări întregul dvs. webinar. Dacă nu rămân la sfârșit, nu vă vor vedea oferta. Veți dori câteva e-mail-uri care împing redarea. ( aici sunt e-mail-urile mele )
 5. Manipularea obiecțiilor – există o serie de motive pentru care cineva nu poate cumpăra. Veți dori să răspundeți la fiecare dintre aceste obiecții prin e-mail. ( aici sunt e-mailurile mele de gestionare a obiecțiilor )
 6. Secvență numărătoare inversă – veți dori să închideți cursul. Lăsarea oamenilor la cunoștință că au doar câteva zile pentru a cumpăra este un mod cu adevărat eficient de a genera vânzări. Aceste e-mailuri vor genera aproximativ 1/3 la jumătate din vânzările dvs. ( aici sunt e-mailurile mele numărătoare înapoi )
 7. E – mail de ultimă șansă – în ultima zi veți dori să trimiteți câteva e-mailuri care să le anunțe pe oameni că urmează să se închidă. ( aici sunt ultimele mele e-mailuri de șansă )
 8. Ofertă de încercare gratuită – majoritatea oamenilor nu vor cumpăra de la dvs. Oferirea ofertei de încercare gratuită pentru ultima șansă este o modalitate excelentă de a obține aproximativ 15% mai multe vânzări. ( aici sunt e-mailurile mele de încercare gratuite )

Știu că sună ca o mulțime de e-mailuri de creat și este, dar nu vă faceți griji, trebuie doar să faceți clic pe linkurile de mai sus care conțin e-mailurile pe care le-am folosit și să le modific pentru produsul dvs. 🙂

Cheia cu e-mailurile este să nu le trimiți prin e-mail, ci este să folosești automatizarea. Puteți configura asta cu Keap .

Motivul pentru care cei mai mulți dintre noi utilizatorii Keap este că se conectează cu alte instrumente care ne ajută să maximizăm veniturile noastre prin e-mail, plus că oferă cea mai mare flexibilitate, ceea ce vă va ajuta să câștigați mai mulți bani. Iată ce vreau să spun:

 1. PicSnippets – pentru invitați e-mailuri de secvență, veți dori să utilizați o imagine personalizată care are numele cuiva în ea. La fel cum imaginea de mai sus are numele „Ben” în ea. Și se schimbă dinamic la numele persoanei.
 2. În plus , în timpul secvenței de gestionare a obiecțiilor, de obicei, îi trimit text tuturor celor care au urmărit webinarul cu „prenumele”. În plus, acest lucru face automat acest lucru, iar ceea ce veți găsi este atunci când îi transmiteți pe cineva numele lor, de obicei, va text înapoi cu „cine este acesta?” De aceea Plus This răspunde automat cu „Hei, acesta este Neil Patel, am vrut doar să vă mulțumesc că ați urmărit webinarul meu. Am vrut să urmăresc și să văd dacă aveți întrebări sau dacă vă pot ajuta să răspundeți ceva pentru dvs. ”. Veți găsi că o mulțime de oameni vor răspunde la întrebări, tot ce trebuie să faceți este să le răspundeți și veți genera mai multe vânzări.
 3. Plus This – Știu că am menționat Plus This de mai sus, dar veți avea nevoie de el pentru e-mailuri legate de secvența de numărătoare inversă, e-mailurile de ultimă șansă și oferta de încercare gratuită. Doriți să utilizați un contor de contorizare în cadrul e-mailurilor respective. Ora ar trebui să se ajusteze în funcție de momentul în care trimiteți fiecare e-mail și de fusul orar în care persoana respectivă este în plus. În plus, aceasta face totul pentru dvs. automat.
 4. Colectarea plăților – De asemenea, folosesc Keap pentru a colecta plăți. Așadar, odată ce trimit prin e-mail cuiva, acesta poate face clic pe un buton și poate cumpăra prin intermediul paginilor de plată pre-făcute de către Keap.

Pasul 5: conduceți traficul SEO

Unul dintre ingredientele cheie pentru a câștiga bani prin intermediul produselor info este să ai trafic.

Și știu la ce te gândești … „Marian SEO ai făcut bine pentru că ai o grămadă de trafic”.

Ei bine, oameni precum Sam Ovens și Grant Cardone nu se clasează bine pe Google, dar fac 8 cifre pe an. Vând în mod profitabil produse de informare prin intermediul reclamelor.

Dacă doriți să vă creșteți traficul, parcurgeți următorii pași:

Acum aveți o serie de moduri de a genera vânzări. Anunțurile Facebook sunt probabil cea mai rapidă modalitate de a genera vânzări și, de obicei, pentru fiecare dolar, cheltuiți ar trebui să generați cel puțin 2 dolari în venituri.

Dacă doriți o abordare pe termen lung, luați în considerare SEO și marketingul de conținut.

Și o abordare bună la jumătatea perioadei este folosirea Instagramului și construirea unui brand personal.

Sau dacă vrei să vezi numerele tale crescând, ia în considerare să le faci pe toate. 😉

SEO 2020

Știu că tot ce am defăcut poate părea copleșitor, dar nu ar trebui să fie. Doar faceți un pas pe rând.

În plus, există o mulțime de instrumente care îți fac viața ușoară și îți fac cea mai mare parte din munca grea. Le-am menționat destul de mult pe toate cele de mai sus și le puteți face să se joace drăguț folosind Zapier, care le poate conecta cu ușurință dacă nu sunteți în stare să vă dați seama.

Și dacă vă întrebați de ce am încetat să-mi concentrez majoritatea eforturilor pe produsele info, nu este pentru că a fost o afacere proastă.

Este invers. Este o afacere bună … dar pentru a o majora cu venituri pe milioane pe lună este dificil și vei constata că profitul tău va scădea drastic.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment