Campanii Promovare Google Adwords & Facebook

No Comments

Campanii Promovare Google Adwords & Facebook •

STANDARD 3-8 reclame
instalare: 150 euro

8 optimizari/luna
setare campanii
administrare si optimizare
consultanta email
rapoarte lunare
instalare Analytics
cod monitorizare conversii
consultanta pagini de destinatie
consultanta telefonica
remarketing

Campanii Facebook CPC
Campaniile Facebook Ads de tipul CPC sunt practic cele care îți vor asigura trafic pe site-ul tău sau pe una dintre paginile din acesta. Ele sunt printre cele mai căutate, iar noi te putem ajuta cu conceperea și administrarea lor. În plus, în același preț, vom asigura bannerele de care reclama ta va avea nevoie, astfel ca produsele prezentate să fie cât mai bine expuse și atrăgătoare.

Campanii Facebook Ads Video
Dacă ai un videoclip care îți promovează afacerea într-un mod eficient, atunci ar fi ideal să îl transpui și într-o campanie de promovare video pe Facebook. Te sfătuim ca acesta să fie cât mai scurt (15-30 secunde) și să prezinte cât mai multe dintre atuurile afacerii tale!

În cazul în care vrei o campanie de promovare video pe Facebook, dar nu ai un videoclip, scrie-ne și te ajutăm! Colaborăm cu experiți în domeniu!

Campanii de Brand Awareness pe Facebook
Campaniile Facebook Ads pentru brand Awareness sunt perfecte pentru afacerile la început de drum, dar nu numai. Este bine ca publicul tău țintă să știe despre tine, deoarece un brand puternic va vinde întotdeauna mai mult și mai bine!

Campanii de promovare pe Instagram
Platforma socială Instagram este din ce în ce mai utilizată de către publicul român. Așadar, nu ar strica ca afacerea ta să fie prezentă și în acest mediu. Noi te putem ajuta cu campanii de promovare Pay per Click, campanii Video sau campanii Stories.

New Audiences
Audiențe noi
Vom crea audiențele potrivite, aplicând filtre specifice. Setarea audiențelor se va face astfel încât să includem doar persoanele care ar putea fi interesate de afacerea ta.

Remarketing Campaigns
Campanii de remarketing
Cu ajutorul acestor campanii le amintim vizitatorilor să se întoarcă pe website-ul tău și să efectueze conversia. Audiențele sunt customizate.

Dynamic Ads
Campanii dinamice
Prin intermediul acestor campanii le arătăm potențialilor clienți produsele cu care au interacționat în trecut, pentru a crește rata de conversie.

Google Remarketing Campaigns
Google Analytics
Utilizăm Google Analytics pentru măsurarea rezultatelor obținute; astfel, ne asigurăm că atingem obiectivele prin raportarea periodică și prin integrarea sugestiilor tale.

Facebook & Instagram

  1. Campanii de tip CPC (trafic catre site-ul tau)
    Licitarea in spatiul publicitar Facebook Ads prin campanii cu obiectiv de trafic trebuie coroborata cu materiale grafice (bannere), care sa transpuna corect produsul promovat. Costurile si rezultatele campaniei de promovare in Facebook sunt, in general, conditionate de audienta selectata si de transpunerea grafica a produsului/produselor. Oferim suport si consultanta privind materialele grafice promovate, in functie de performanta campaniilor.

Servicii si Campanii de tip CPC si CPM prin social media
Crestere brand awareness prin performance marketing optimizat

  1. Campanii Facebook Ads pentru brand awareness
    Strategia digitala propusa de agentia noastra poate presupune, in functie de business, si integrarea unor campanii in care sa nu “mutam” consumatorul de pe Facebook pe site. Cunostintele dobandite prin gestionarea proiectelor si a diverselor domenii promovate pe Facebook ne ajuta in conceperea unui mix de strategii conform cerintelor consumatorilor, experienta lor de navigare si obiectivul final.
  2. Campanii de promovare de tip Video
    Platforma Facebook, bazandu-se pe informatii de la userii inregistrati, ne recomanda ca video-urile sa nu fie mai lungi de 30 de secunde. Tips-ul oferit de consultantii Facebook este sa incercam sa avem video-uri de aproximativ 15 secunde, acesta fiind tipul de reclama care are cele mai multe vizualizari complete (pana la capat).

Campanii de promovare prin intermediul Instagram
Prin intermediul platformei Instagram putem integra campanii de promovare personalizate, precum:

campanii Pay per click (cu obiectivul de a genera trafic pe site)
campanii de promovare de tip Video
campanii de promovare de tip Stories
In Romania, in 2017, platforma Instagram inregistreaza o crestere a userilor. Astfel, acest spatiu publicitar poate fi potrivit si pentru business-ul tau. reclame facebook,facebook ads,Campanii Promovare Google Adwords,campanii Facebook

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment