Anunțuri online în India. cele mai bune 25 SITE-uri de anunțuri

No Comments

Cum să dominați locurile de pe piața locală online din India:  Postați anunțuri gratuite de vânzare-cumpărare pentru India (25 cele mai bune site-uri de cumpărare din India cumpărați)

Vânzare-cumpărare-ads-post-free-vanzare-anunturi-list-India

25 Anunțuri pentru vânzătorii online de a posta anunțuri gratuite de cumpărare în India

Adesea aveți nevoie să postați anunțuri de cumpărare-vânzare pe Internet pentru țara indiană și orașele locale?  Considerați că este dificil să căutați un număr bun de site-uri cu anunțuri de vânzare pe Google? Deoarece dacă căutați anunțuri de cumpărare de vânzare pe Google, majoritatea primelor 10 SERP-uri sunt dominate de Buysellads.com – o rețea populară de publicitate online pentru editori . lista acestor site – uri de vânzare – cumpărare clasificate  este pentru tine!

Toate  portalurile publicitare enumerate aici reprezintă grupul de site-uri de publicitate online care sunt locuri populare online pentru a “publica anunțuri de cumpărare pentru vânzare” pentru orice oraș sau localitate din India. Lista anunturi aici menționează numai cele ale Clasificate văluri online , care primesc de căutare de mare volum de trafic motor pentru interogările legate de cumpararea si vanzarea de bunuri. Site-urile sunt foarte SEO și ușor de utilizat, de aceea sunt vizitate de un număr mare de vizitatori unici zilnic. Ei au luat toate lucrurile ceea ce face un portal mai bun pe piață.

Prin urmare, dacă publicați anunțurile dvs. pe aceste locuri de publicitate online, aveți șanse bune de a obține cele mai bune rezultate pentru anunțurile dvs. postate, deoarece acestea sunt site-uri clasificate care apar în paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare atunci când utilizatorii caută produse, servicii, sau vânzătorilor. Acum, puteți, de asemenea, să dominați locurile locale de pe piața locală din India și să vă vindeți produsele sau produsele online făcând publicitate gratuită online pe aceste site-uri în mod colectiv.

Sfaturi pentru vânzătorii de nivel mic, furnizori buni și proprietari de afaceri: Cum să găsiți cele mai multe dintre motoarele de căutare populare și locurile de pe piața online din India?

Dacă sunteți o companie mică , afacere sau vânzător individual care dorește să sporească vânzările și serviciile produselor și afacerilor online, atunci învățați cum să dominați locurile de pe piața locală unde veți găsi publicul țintă pentru marketing și publicitate.

Există 3 secțiuni sau domenii principale pe care trebuie să le lucrați: – 

(i)   Căutarea pe piețele online vizate, înregistrarea pe locurile de tranzacționare selectate, înregistrarea efectivă a serviciilor dvs. de afaceri și publicarea anunțurilor clasificate și efectuarea tuturor a ceea ce este necesar pentru a vă face să vă simțiți pe larg:

Acesta este segmentul cel mai fundamental în calea vânzării produselor prin intermediul publicității online. Mai întâi de toate, colectați informațiile disponibile despre toate locurile de pe piața online ( site-urile cu anunțuri , site-urile directorilor indieni de afaceri , site-urile de rețele sociale etc.) disponibile la dispoziția dvs.

(ii)   Planul de marketing al conținutului. Strângeți strategiile dvs. de marketing online și apucați atenția. Expuneți-vă eficient afacerea și produsele:

Există două modalități de a posta anunțuri sau de a vă comercializa conținutul online: o cale bună și un mod rău. Încercați să utilizați modul bun de a posta anunțuri online, astfel încât să se evidențieze față de concurenții dvs.

(iii) Business conduce manipularea cu o coordonare adecvată în toate părțile implicate departments- buna coordonare între vânzări, marketing și echipele de produse ale companiei dvs. sau de afaceri este foarte necesar. În caz contrar, conducerea și vânzările pot deveni risipite. Există motive pentru care unele companii nu reușesc să livreze produsele chiar și după obținerea unor comenzi bune. Deci, trebuie să realizați toate oportunitățile în calea vânzărilor.

Cum să utilizați această listă de cumpărare?

Unele site-uri clasificate oferă anunțuri de cumpărare pentru vânzări pentru toate tipurile de produse (anunțuri generale de cumpărare), în timp ce unele site-uri de publicitate oferă postarea anunțurilor pentru anumite produse, cum ar fi: mașini , imobile, case, calculatoare, , dacă site-ul de publicitate oferă anunțuri de postare / căutare pentru produsele sau mărfurile care vă interesează. Dacă da, atunci cumpărați postul vindeți anunțuri în categoria relevantă și corectă, în caz contrar treceți la următoarea înregistrare a anunțurilor. Nu are nici un rost să vă risipiți timpul publicând anunțuri care nu vor fi publicate niciodată.

Lista site-urilor cumpărați-vândute pentru a face reclame gratuite pentru a cuceri localurile locale din India

Postați anunțurile gratuite și elementele de căutare listate în categoria cumpărare-vânzare

Dacă doriți să postați reclame cumpărați-vinde online, folosiți lista celor mai bune anunțuri online. Aceste site-uri sunt cele mai bune site-uri de publicitate din India pentru cumpărarea sau vânzarea de bunuri și articole.

Lista de 25 de anunțuri în care vânzătorii și cumpărătorii de nivel mai mic pot îndeplini cu ușurință toate nevoile și cerințele de cumpărare și vânzare:

 1. http://olx.in
 2. http://click.in
 3. http://www.sulekha.com/#buysell
 4. http://www.quikr.com/
 5. http://www.buysalebazaar.com/
 6. http://khojle.in/
 7. http://salebuywin.com/
 8. http://buy-and-sell.freeadsinindia.in/
 9. http://www.buysellcommunity.com/
 10. Cumpărați anunțuri de vânzare
 11. http://www.buysellall.com/
 12. Indian Anunțuri de cumpărare de vânzare
 13. http://www.xbhp.com/classifieds/
 14. Anunțurile Webduniya pentru anunțurile de vânzare cumpărare
 15. Vivastreet cumpara vinde reclame on-line
 16. http://www.121indiaclassifieds.com /
 17. Adsnitatea pentru anunțurile de vânzare cumpărare
 18. Anunțuri Anunțuri Anunțuri de vânzare
 19. http://www.sahipasand.com/
 20. http://classifieds.team-bhp.com/
 21. http://www.rockads.in/ad-category/for-sale/
 22. http://ads.shillongonline.in/Index.html
 23. http://www.indiagrid.com/free-india-classifieds-ads-online/
 24. http://www.bizmartindia.com/
 25. http://www.locanto.in

Site-urile de mai sus sunt cele mai bune pentru publicitatea online , dar dacă sunteți dispus să plătiți, puteți obține o cantitate mare de trafic web prin postarea pe site-uri de publicitate plătite 

Dragi cititori, vă rugăm să ne sugereze dacă există un bun site de cumpărare de cumpărare vânzare în India, care au părăsit din această listă. Mulțumiri 

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment