Analizați-vă campaniile și obțineți informații despre acțiune

No Comments

O suită completă de instrumente care vă ajută să obțineți informații valoroase și să valorificați puterea automatizării.

Analizați campaniile în timp record

Nu vă pierdeți în sute de coloane de date! Cu AdEspresso, veți putea să vă îmbunătățiți rutina de dimineață și, grație unor analize și widget-uri clare, veți putea analiza modul în care campaniile dvs. sunt performante chiar înainte de a termina prima cafea a zilei.

AdEspresso vă permite să decideți  nivelul de granularitate pentru datele campaniei dvs.: oferindu-vă capacitatea de a vă personaliza graficul principal și de a vedea doar valorile care vă sunt relevante pentru dvs. sau să vă aruncați în valori specifice pentru campania dvs. sau reclame individuale.

Doriți mai multe detalii despre performanța dvs.? Obțineți sfaturi de acțiune cu privire la performanța campaniei dvs.  direct din tabloul de bord al campaniei.

Citeste mai mult

Raportare PDF automatizată

Raportare – singurul cuvânt este cunoscut că face chiar și cel mai experimentat agent de publicitate. Asigurarea faptului că oferă clienților sau membrilor echipei diagrame și grafice ușor de înțeles este esențială, însă este dificil de făcut. Acesta este motivul pentru care Adespresso dispune de un instrument de raportare PDF drag-and-drop încorporat, care vă va scoate din când în când de problemele dvs. de raportare.

Creați-vă rapoartele cu o  gamă largă de tabele, grafice sau chiar instantaneu de anunț în câteva minute. Măsurarea fiecărei valori? Nu te speria; AdEspresso le are pe toate! Adăugați instantaneu CTR, CPC, CPA, rata de conversie și ROI pentru fiecare anunț pe care îl difuzați și nu ratați niciodată nimic.

Aveți nevoie de o abordare mai personalizată? În funcție de planul dvs., puteți alege, de asemenea, să etichetați fiecare raport din PDF adăugând în logo-ul și schema de culori a mărcii.

Citeste mai mult

Etichetare pentru raportare agregată

Gestionarea mai multor proiecte sau clienți în același timp?

Adăugați etichete la campaniile dvs. pentru a le organiza și grupa cu ușurință în segmente unice. După ce ați etichetat campaniile, veți putea vedea statistici agregate pentru fiecare. Acest lucru vă permite să înțelegeți cât cheltuiți și ce rezultate obțineți din orice campanie sau proiect dat!

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment