15 Idei de iluminat casa si gradina

No Comments

15 Idei minunate de iluminat casa si gradina

15 Idei minunate de iluminat pe punte pentru a vă ușura puntea

patio_deck_lighting_ideas

Deci ați făcut proiectarea punții. Acum ce? Ei bine, cum rămâne cu iluminatul? Puntea dvs. are o iluminare adecvată, ceea ce o face și mai plăcută în timpul nopții? Dacă nu există încă, avem câteva idei minunate de iluminare pe punte, care vă vor ușura puntea.

Cuprins

Deck Lighting Idei pentru fiecare sezon

deck_lighting_ideas

Există multe moduri de a proiecta iluminarea punții. Utilizați ideile noastre de mai jos pentru a vă inspira să vă creați propriul iluminat de punte unic.

Deck de iluminat pe balustradă

deck_railing_lighting_ideas

img src: Pinterest

Pe celelalte părți ale casei, iluminatul este pus, de obicei, deasupra capului sau pe tavan. Cum rămâne cu iluminarea punții? Ar trebui făcut același lucru cu el? Nu chiar. Poți fi mai creativ cu asta.

Un bun exemplu este de a pune iluminatul pe balustrada de pe punte. Imaginați-vă o punte ca cele de mai sus aprinse în timpul nopții. Foarte frumos, nu-i așa? Plasarea pe balustradă permite iluminării să ușureze puntea și, în același timp, punerea în evidență a punții.

Dar dacă nu aveți încă balustradă? Ei bine, nu vă faceți griji. În cazul în care aveți nevoie de inspirație pentru balustrada de punte, vă recomandăm să verificați lista de idei privind balustrada punților pe care o avem.

Etajul de iluminat

outdoor_deck_lighting_ideas

img src: myecodec

A doua idee în lista de idei de iluminat pe punte este iluminarea podelei. În exemplul anterior, iluminarea punții este plasată pe balustradă. Acesta, cu toate acestea, plasează cel mai mult iluminatul pe podea. Există și iluminare suplimentară în partea superioară a balustradei.

Iluminatul de pe podea este o opțiune bună dacă nu doriți să luminați puntea prea luminos. Etajul de iluminat de pe podea tinde să fie mai puțin luminos, dar este capabil să aducă o atmosferă elegantă punții.

Hanging Lighting

outdoor_deck_lighting_ideas_pictures

img src: christmaslightsetc

Poți să închizi iluminarea punții de deasupra? Bineînțeles. Dar, iluminatul punții suspendate nu este toată lumea. Dispozitivul de iluminare suspendat pentru punte este grozav dacă

  1. aveți o punte mare
  2. transformați puntea într-o cameră de zi suplimentară în aer liber
  3. dacă puntea este fără acoperiș
  4. doriți iluminarea ambientală pentru punte

Desigur, puteți lucra cu o punte care are și un acoperiș. Cu toate acestea, nu va avea aceeași vibrație “în living în aer liber”.

Iluminarea pe scări joase

covered_deck_lighting_ideas

img src: Imaginați-vă Castelul

Să presupunem că aveți o punte cu una sau două scări joase. Unde ar trebui să instalați iluminarea punții? Un alt exemplu în ideile noastre de iluminat de punte este să le instalați pe acele scări joase. Sistemul de iluminare de pe scările joase arată grozav, mai ales dacă doriți o punte care are iluminare naturală în timpul nopții.

În timp ce acest tip de iluminare arată grozav, ar trebui să vă gândiți să adăugați iluminare suplimentară pe punte, deoarece iluminarea care vine de pe scări poate să nu fie suficientă pentru punte. Dacă credeți că este suficient, atunci nu trebuie.

Scări de iluminare

deck_stair_lighting_ideas

img src: TimberTech

Puntea ta are o scară? În acest caz, ar trebui să luați în considerare adăugarea iluminatului pe scări. Scările de iluminat de la scările interioare nu vor face doar puntea dumneavoastră să arate chiar și mai plăcută, dar va fi și mai sigură pentru ca oamenii să poată accesa puntea în timpul nopții.

Puteți adăuga iluminatul pe mijlocul fiecărei scări, pe balustradă sau chiar pe ambele părți ale fiecărei scări. Cu toate acestea, vă amintiți doar că cel mai important lucru este că iluminarea oferă suficientă lumină pentru punte.

Simplă lumină suspendată

deck_lighting_ideas_pictures

img src: pinterest

Aceasta este o altă idee bună în ideile noastre de iluminat pe punți, dacă doriți iluminare deasupra capului. Spre deosebire de exemplul anterior, acesta este foarte simplu. Tot ce ai nevoie este o linie de becuri ca lumina. Nu veți avea nevoie de multe becuri pentru asta.

Cel mai bun lucru este că instalarea este ușoară, deoarece lumina este, practic, o linie lungă. Deoarece iluminatul este amplasat pe colțul punții, centrul punții poate fi evidențiat.

Lumină de scară luminoasă

led_deck_lighting_ideas

img src: punți

Nu toată lumea dorește o lumină ambientală pentru puntea lor. Unii oameni doresc să aibă lumină puternică pentru puntea lor. Dacă vă aflați printre acești oameni, luați în considerare instalarea iluminării pe punte în mod similar cu cea din imagine.

Deoarece iluminatul scării scărilor este luminos, acesta transformă scara într-un punct focal în sine. Este minunat? Desigur. Arată minunat în timpul nopții.

Pentru a face lucrurile și mai bune, veți avea nevoie de o plită adecvată. Dacă nu ați decis ce tip de punte trebuie să utilizați, avem idei de punte pentru a vă ajuta să începeți. Asigurați-vă că le verificați!

Clădiri de iluminare pe punte

patio_deck_lighting_ideas

img src: acarriedaffairdesigns

Aveți nevoie de idei de iluminat de punte pentru vară? Luați în considerare folosirea luminilor pentru clișeu pentru a vă pregăti pentru sezon. Din moment ce sezonul este fierbinte, nu doriți să creați căldură suplimentară prin folosirea iluminatului obișnuit. În loc de iluminare obișnuită, puteți lua în considerare folosirea luminilor care clipește. Ele sunt mici, strălucitoare și fac puntea mai frumoasă.

Cheia utilizării luminilor de tip “twinkle” se află în plasament. Aceasta este, trebuie să le plasați în locurile potrivite. Nu utilizați prea multe lămpi. Câteva linii de luminări ar trebui să fie suficiente.

Scurt scară de iluminat

deck_lighting_ideas_solar

img src: acarriedaffairdesigns

Nu trebuie să aveți o scară lungă pentru punte, pentru a deveni mai interesantă. De fapt, o punte cu o scară scurtă poate fi la fel de interesantă. Spre deosebire de o scară lungă, o scară scurtă își poate permite să aibă iluminare care este aproape una de cealaltă, nu va arăta prea “aglomerată” datorită dimensiunilor mici.

Cel mai important lucru pentru acest tip de iluminat este că trebuie să utilizați iluminatul care să completeze aspectul scării. De exemplu, utilizați iluminarea ambientală dacă aveți o scară rustică ca în imagine.

Iluminarea pentru puntea “Bridge”

deck_string_lighting_ideas

img src: acarriedaffairdesigns

Aveți o punte lungă care pare a fi un pod? Un punte “pod” arată foarte minunat pe timp de noapte cu iluminare adecvată. Cele de mai sus sunt un bun exemplu în acest sens. Majoritatea becurilor sunt așezate pe părțile laterale ale punții, cu o iluminare suplimentară aici și acolo.

La fel ca alte idei de iluminat pe punte, plasarea corectă este o necesitate dacă doriți să vă faceți un aspect mai interesant. În acest caz, cel mai bun loc pentru a pune iluminatul este pe lateral, astfel încât plasarea oferă o iluminare bună pentru întreaga punte.

Balustrada de punte cu iluminare în mijloc

deck_lighting_ideas_diy

imgg src: acarriedaffairdesigns

Nu există nicio regulă absolută în ceea ce privește amplasarea luminilor de punte. Asta e corect. Puteți fi creativ cu designul dvs. de iluminare pentru pachetul dvs. De exemplu, puteți pune chiar lămpi electrice în mijlocul balustradelor. Da, ca în imaginea de mai sus.

Deoarece iluminatul va fi plasat în balustradă, trebuie să luați în considerare utilizarea luminilor electrice luminoase. Lămpile electrice puternice vor scoate în evidență scara și balustrada, transformându-le într-un punct focal frumos al punții. Nu numai că aceasta va face mai sigur ca oamenii să intre pe punte noaptea, precum și că scările sunt iluminate corespunzător.

Strip Lighting deck

deck_post_lighting_ideas

img src: acarriedaffairdesigns

Acesta este un alt exemplu de iluminare simplă în lista ideilor noastre de iluminare pe punte. Spre deosebire de multe alte exemple, aceasta implică instalarea iluminatului pe șină. În loc de becuri, acesta utilizează iluminarea cu bandă. Arată așa de frumos noaptea. Dacă nu credeți, aruncați o privire asupra imaginii.

Un lucru bun în legătură cu acest tip de iluminare este faptul că aveți libertatea de a alege dacă să utilizați iluminare strălucitoare sau ambientală. Desigur, depinde de ideile de proiectare ale pachetului, precum și de propria dvs. preferință. Indiferent de alegerea dvs., iluminarea punții va face cu siguranță puntea dvs. mai interesantă.

Simpla punte de iluminat pentru puntea cu balustradă joasă

wood_deck_lighting_ideas

img src: pinterest

Ce se întâmplă dacă aveți o balustradă mică, dar doriți să instalați iluminarea punții pe ele? Nu trebuie să vă faceți griji. Încă mai puteți face acest lucru. În loc să le instalați în mijlocul balustradelor sau în partea superioară a acestora, puteți instala iluminarea chiar sub partea superioară a balustradei.

Deoarece balustrada este destul de scăzută, lumina se va dispersa în alte părți ale punții, permițând puntea să fie luminată corespunzător. Pentru a obține cel mai bun efect, luați în considerare utilizarea becurilor electrice luminoase.

Strip de iluminat pentru balustrada de punte cablu

under_deck_lighting_ideas

img src: acarriedaffairdesigns

De asemenea, puteți utiliza iluminarea benzii dacă aveți balustradă pe cablu. Arată destul de interesant. De ce? Deoarece iluminarea nu numai că oferă o iluminare adecvată punții, ea evidențiază, de asemenea, balustrada cablului. Ca urmare, balustrada cablului de cablu devine un punct focal pe punte.

Poate funcționa și pentru alte tipuri de balustradă? Da, se poate. Acestea fiind spuse, ar putea să nu pară la fel de bine ca balustrada de cablu din cauza cablului de cablu reflectă lumina bine.

Balustrade Posturi de iluminat pe punte

outdoor_led_deck_lighting_ideas
idei de iluminat casa – 15 Awesome Deck Lighting Ideas to Lighten Up Your Deck https://www.seoadwords.ro

img src: acarriedaffairdesigns

Ultima idee din lista ideilor noastre de iluminat de punte este iluminarea post-punte. Anterior, iluminatul este pus pe podea, pe balustradă sau pe cap. Dar dacă nu vrei să-l pui pe posturile de balustradă? Ei bine, prin toate mijloacele, fă asta.

Punerea luminii punții pe posturile de balustradă este o idee bună pentru a ușura puntea. De fapt, dacă puneți iluminatul în mod corespunzător și alegeți intensitatea adecvată a iluminării, veți avea cu siguranță o punte superbă. Doar incearca.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment